1 1
ALEN-DUBRAVA

TDI timing graf

Recommended Posts

Dakle radi se o Passatu b5 AHU...

Može li mi netko reći da li je ovo opasno za motor? Čitam po stranim forumima da temeperatura ispuha (EGT) je prevelika, ovo ono, raspadanje motora... Da li je moguće da se išta dogodi motoru ako je pumpa ovoliko unaprijed namještena?

http://img513.imageshack.us/img513/3112/tdigraph.jpg

Drugo pitanje je kako namjestit to niže? Treba 3 šerafa na remenici pumpe odpustiti i pomaknut remenicu mrvicu obrnuto od kazaljke na satu? Da li je to moguće napravit na Passatu bez skidanja prednjeg kraja?

Zupčasti je mjenjan prije cca 3k km...

Napominjem da sam ovo samo pročitao na stranim forumima, tako da ispravite me ako griješim i ako može neka uputa kako to namjestiti.

paljenje se mora dovesti ispod zelene linije ,pozeljno bi bilo sto blize plavoj. tj sredini.a na nacin koji si ti opisao

Nemože motoru biti ništa za tako malo,ima metar ljudi koji voze desetke tisuće kilometara (jer im mjenja jozo-đuro-pero komšija) a kad im skopčaš na graf nema nigdje žute ni blizu mjernom području al dovoljno da ide,tako da je ovo tvoje još super.

A inače ako želiš baš točno-točno pici pici onda bar zagrij motor na radnu temperaturu ili makar klikni na "80c*" pa onda očitavaj jer to takođe utječe na rezultat :palacg

1 1