TheFog 1 Posted May 3, 2012 Hallo, Herr Mischkulnig! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 3, 2012 Baš otvorio prije 2 minute Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 3, 2012 Šta je točno počelo? btw fog i ka ekipa, ide li itko na glavni vikend? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2012 iiii ... bas gledam ... kad vec necu ic "bit cu" online Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 3, 2012 evo i prvih slika pobranih sa raznih foruma Na ovom linku ima još slika: http://www.autotreffen.at/galerien/eventga...etour-2012.html Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 3, 2012 Šta je točno počelo? btw fog i ka ekipa, ide li itko na glavni vikend? ne, odlazim u srijedu (16.) kad pocne sluzbeni dio Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2012 cemu ovo slepanje autiju ? puno trosi, nema motora ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 3, 2012 cemu ovo slepanje autiju ? puno trosi, nema motora ? razmisli malo sam Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2012 razmisli malo sam razumijem ako nije u mogucnosti voziti ga ... ali ako u nemogucnost ulazi prevelika potrosnja, cemu onda auto? kao suvenir, ukras, kip ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 3, 2012 da sigurno ih potrošnja brine jer prijevoz kamionom je besplatan inače? auti imaju motore,valjda i da ovi auti služe kao ukras i tebi bi da si toliko uložia u njih Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2012 kao ukras sigurno ne ... normalno da bi se odvezao tamo i vozio normalno autom, ovako kao daily car ne, tu bi bio neki drugi da me sluzi bilo bi mi bitno da auto mami uzdahe dok ga vozim magistralom gore, a ne da se vozim na ili u šleperu neka netko lud kaze da nisam u pravu Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 3, 2012 Probaj se s kromiranim podvozjem vozit 3 kilometra po kiši. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted May 3, 2012 Probaj se s kromiranim podvozjem vozit 3 kilometra po kiši. upravo to , al to nekome nije jasno izgleda Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 3, 2012 Neki kromiraju auspuh pa ga nit ne pale... to su ti ovi malo bubani Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2012 Probaj se s kromiranim podvozjem vozit 3 kilometra po kiši. uvijek znas kakva je prognoza u 21. stoljecu šalu na stranu, ali kromirano podvozje ??? svi oni ? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 3, 2012 ne bi kromirao podvozje onda bi morao nosit' ogledalca da stavim pod auto k'o ona sarena duja u nas vec dva desetljeca... Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2012 ne bi kromirao podvozje onda bi morao nosit' ogledalca da stavim pod auto k'o ona sarena duja u nas vec dva desetljeca... taman si mi uzeo slova s tipkovnice Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 3, 2012 (edited) šalu na stranu, ali kromirano podvozje ??? svi oni ? ne. razmisli malo sam jer se meni fakat neda pisat Edited May 3, 2012 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 3, 2012 ja sam prošle god. naletio na snjeg u alpama sa R-om i lagano mi je bilo muka od pomisli da če mi shebat felge , srečom nije se ništa dogodilo jer čim sam se spustio završio sam u praoni i poslje na ručnom poliranju felgi na see , eto to ti je samo jedan primjer što se tiče felgi a di su oni što ekipa kaže koji su cijeli pokromirani ( ZAMISLI TU ŠTETE ) Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 3, 2012 ne, odlazim u srijedu (16.) kad pocne sluzbeni dio Ne mislim ić s tobom, pitam općenito ko sve ide da se zajedno putujemo.. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 3, 2012 Ne mislim ić s tobom, pitam općenito ko sve ide da se zajedno putujemo.. nisam te ni shvatio da zicas prijevoz, nego mi se ucinilo da si (me) pitao dali idemo gore u periodu 16-19 Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted May 3, 2012 Totoalna debilana sta se slepe tice... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 3, 2012 lol...neki to ne shvacaju i nece nikad shvatiti... Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted May 3, 2012 lol...neki to ne shvacaju i nece nikad shvatiti... Bas tako...ja neki dan samo oprao podvozije pa mi ga bilo zao vozit,a ne tek ovo Share this post Link to post Share on other sites