ma.RI.n 8 Posted May 7, 2012 svratio jučer do jezera, bilo je predobro...vraćam se u subotu gore...bilo je policije ali nisu stvarali probleme, samo su upozoravali one koji su se vozili bez tablica i koliko sam vidio nisu pisali kazne miro i fog opkoljeni ženama, jedva sam ih restjerao Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted May 7, 2012 svratio jučer do jezera, bilo je predobro...vraćam se u subotu gore...bilo je policije ali nisu stvarali probleme, samo su upozoravali one koji su se vozili bez tablica i koliko sam vidio nisu pisali kazne miro i fog opkoljeni ženama, jedva sam ih restjerao Nadam se da ce i ostati tako, vidimo se gore u utorak.... Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted May 7, 2012 Nas par idemo u subotu ujutro iz RI, pa ako je netko za da se cekamo negdje!? Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted May 7, 2012 Srce je sa See-om, makar nisam tu, ali se nadam nagodinu da se ide gore Bolje da slike ni ne gledam :/ Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted May 7, 2012 Nas par idemo u subotu ujutro iz RI, pa ako je netko za da se cekamo negdje!? I mi idemo u subotu. Imamo par sloblodnih mjesta u kombiju, pa ako neko ima zelju ici na see jeftino nek pikne PM. Polazak 12.05. u 13.00sati, povratak 13.05. popodne Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 7, 2012 Nas par idemo u subotu ujutro iz RI, pa ako je netko za da se cekamo negdje!? Mene rudi nagovara da idemo u subotu samo pa cemo vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted May 7, 2012 ^^^ Ajde idite, da nama "nevinima" pokazete prave cari See-a! :* Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 7, 2012 svratio jučer do jezera, bilo je predobro...vraćam se u subotu gore...bilo je policije ali nisu stvarali probleme, samo su upozoravali one koji su se vozili bez tablica i koliko sam vidio nisu pisali kazne miro i fog opkoljeni ženama, jedva sam ih restjerao marine, tvoji smo vjecni duznici za tvoje velikodusno pokroviteljstvo naseg boravka : p.s. imamo dobru i losu vijest. losa je da je ona jakna bila jedna na trzistu europe. dobra vijest je da smo ju uzeli. e, ima jos jedna losa vijest. jakna je neocekivano poskupila zadnji dan za 100% volimo te Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 7, 2012 marine, tvoji smo vjecni duznici za tvoje velikodusno pokroviteljstvo naseg boravka : p.s. imamo dobru i losu vijest. losa je da je ona jakna bila jedna na trzistu europe. dobra vijest je da smo ju uzeli. e, ima jos jedna losa vijest. jakna je neocekivano poskupila zadnji dan za 100% volimo te fog nemoj se šaliti sa jaknom jel se već zamišljam u njoj Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 7, 2012 koja je to felga?? vossen Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 7, 2012 koja je to felga?? http://www.vossenwheels.com/wheels/VVSCV3.aspx Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted May 7, 2012 Gdje ima za kupiti one šire prednje blatobrane što idu za golfa V ako netko zna? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 7, 2012 (edited) Gdje ima za kupiti one šire prednje blatobrane što idu za golfa V ako netko zna? http://www.kerscher-tuning.de/styling/inde...%2F+Seitenteile EDIT - sad tek vidim da su od fibera , a ne lim Edited May 7, 2012 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted May 7, 2012 Jel treba šta prerađivat prednji branik ili ide direkt bez prerade branika? Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 7, 2012 http://www.kerscher-tuning.de/styling/inde...%2F+Seitenteile EDIT - sad tek vidim da su od fibera , a ne lim kolko znam prosle godine je bila neka petica sa reklaom svoje firme da rdi lim sire blatobrane samo kazes koja sirina felge i et i lik napravi i meni se :plac dok gledam ove slike a nema me gore ... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 8, 2012 jedna stvar me jako iznenadila ove godine, puno auta zakucanih do poda se voze na nekavim custom amortizerima bez air ride-a a zakucani su bolesno... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 8, 2012 Jel treba šta prerađivat prednji branik ili ide direkt bez prerade branika? direktno ide na branik, ima više firmi koje rade te blatobrane ali ne znam koji su najbolji, gledao sam na see-u ima hrpa golfova 5 i 6 sa tim blatobranima i nekima dobro stoje zazori a neki su bili katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 8, 2012 Naš radni ponedjeljak u austriji.. (Više na weyouyou.com) Više na weyouyou.com Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 8, 2012 Novi dan znači i nove aute... Svaki dan nove slike vas očekuju na weyouyou.com Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted May 8, 2012 svake godine auti su sve brutalniji...nemam riječi... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 8, 2012 svake godine auti su sve brutalniji...nemam riječi... Jos uvijek mozes sa nama Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 8, 2012 Dodje mi da stavim 500€ u džep za kazne i odem sa Corradom gore. Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted May 8, 2012 Fog ako mos stavi koju sliku od TT-a stara generacija, vidim da ih brutalno sreduju Share this post Link to post Share on other sites