TheFog 1 Posted May 9, 2012 petre trebao bi doc s corradom ne kaznjavaju osiim za brzinu takodjer bi trebali doci nasi drugi dobri auti Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 9, 2012 Odlicne fotke fože ja ove godine propustam see Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 9, 2012 Kako izgleda uzivo onaj bijeli gti iz svicarske sa ogromnim felgama? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 9, 2012 Kako izgleda uzivo onaj bijeli gti iz svicarske sa ogromnim felgama? bolesno! Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 9, 2012 (edited) petre trebao bi doc s corradom ne kaznjavaju osiim za brzinu takodjer bi trebali doci nasi drugi dobri auti nije problem see, ako te zaustave platiš i voziš, već granica, platiš i okreneš se kući, barem meni.. Edited May 9, 2012 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 9, 2012 Mene na granici nisu nikad ništa maltretirali , mislim da je ipak veči problem gore ako te zakvače , a ja idem sa R-om pa kud puklo da puklo bio sam i prošle god . i prošlo je sve ok Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 9, 2012 Mene na granici nisu nikad ništa maltretirali , mislim da je ipak veči problem gore ako te zakvače , a ja idem sa R-om pa kud puklo da puklo bio sam i prošle god . i prošlo je sve ok Kada kreces? Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 9, 2012 U petak ujutro iz ZGB ali još točno neznam kada Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 9, 2012 (edited) Mene na granici nisu nikad ništa maltretirali , mislim da je ipak veči problem gore ako te zakvače , a ja idem sa R-om pa kud puklo da puklo bio sam i prošle god . i prošlo je sve ok mene na granici baš vole raskopati i sa normalnim autom, sjećam se jedne godine kad je marin sa corrado išao na see ispred mene i ništa, ja drugi auto sa borom, visoka ko koza, legalna da nemože biti legalnija i onda tortura, otvaranje haube i td, a marin jeda auto ispred mene sa rollbarom, felgama van blatobrana ništa, kao da je every day car meni su problem dimenzije guma... ali vidjet cemo sutra.. novi dan nove pobjede Edited May 9, 2012 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 9, 2012 mene na granici baš vole raskopati i sa normalnim autom, sjećam se jedne godine kad je marin sa corrado išao na see ispred mene i ništa, ja drugi auto sa borom, visoka ko koza, legalna da nemože biti legalnija i onda tortura, otvaranje haube i td, a marin jeda auto ispred mene sa rollbarom, felgama van blatobrana ništa, kao da je every day car meni su problem dimenzije guma... ali vidjet cemo sutra.. novi dan nove pobjede znam te , nečeš iznevjerit Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 9, 2012 U petak ujutro iz ZGB ali još točno neznam kada Pitam jer ja i RemX idemo prvo za ZGB jer je on danas isao putovnicu raditi pa sam mislio da idemo svi skupa ako cete vozit po PS-u Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 9, 2012 Pitam jer ja i RemX idemo prvo za ZGB jer je on danas isao putovnicu raditi pa sam mislio da idemo svi skupa ako cete vozit po PS-u Ne postoji drugi način vožnje hehe, da nebi bilo ijuju ode eurići Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 9, 2012 Ne postoji drugi način vožnje hehe, da nebi bilo ijuju ode eurići Zato ptam jer nikad neznas Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 9, 2012 ja sam jednom , nebi više ako je to ikako moguče Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 9, 2012 ja sam jednom , nebi više ako je to ikako moguče Hahahaha a nebi boga mi ni ja da mi takav jumf netko skine haha Share this post Link to post Share on other sites
aston 0 Posted May 9, 2012 baš mi je dosadno, malo sam uranila i samo je jedan vw golf tu PS:fala na info za felge Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted May 9, 2012 Vidimo se u petak... Nadam se da ćemo svi skupa na sank Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 10, 2012 Malo se popravila prognoza http://www.accuweather.com/en/at/velden-am...d-weather/22065 Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 10, 2012 Malo se popravila prognoza http://www.accuweather.com/en/at/velden-am...d-weather/22065 ječl ti nama skrivaš neko kromirano vozilo da toliko pratiš prognozu?? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 10, 2012 ječl ti nama skrivaš neko kromirano vozilo da toliko pratiš prognozu?? kupio fensi mob pa mu zao slikavat po kisi :-) Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 10, 2012 Ah pa normalno je da svake godine mora barem malo pasti kiše, nebi moglo bez toga Rudi, Silvia i ja cemo sutra znati ako cemo ici ili ne, ovisi o poslu od Rudi-a, ako budem isli idemo na jedan dan tako da mozda se vidimo u subotu gore Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 10, 2012 ječl ti nama skrivaš neko kromirano vozilo da toliko pratiš prognozu?? nikad neznas Share this post Link to post Share on other sites