MOTA BOY 3 Posted May 16, 2012 Ja nemogu vjerovat da takvi auti još postoje.... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 16, 2012 Ja nemogu vjerovat da takvi auti još postoje.... Ni ja ne mogu vjerovat da netko reže žile na cajke pa eto.. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 16, 2012 Ja nemogu vjerovat da takvi auti još postoje.... ni ja,pogotovo vani,kad nas je jos uvijek NFS faza na veliko mozda previse dobrih slika gledam pa nemogu zamislit' mracnu stranu Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted May 16, 2012 Bio danas gore,jako puno plastične kirurgije,ima po nešto dobrih auta A ovaj mi se najviše svidio Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted May 16, 2012 Ovaj zadnji golf zgleda da juri i kad stoji Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 16, 2012 kak su mi smjesni ti auti sa spojlerima, svi imaju te nakradne branike do zemlje, a neke male felge i skoro pa i nisu spustani, a branik i ufrkani pragovi skoro struzu po zemlji Share this post Link to post Share on other sites
Dinoooz 0 Posted May 16, 2012 Majko mila :rotfl Ok, tko mi zna reći iz kojeg mjesta vozi bus i koja je uopće procedura? Izgleda da za vikend idem ponovo gore makar kada vidim ove slike...jel se nađe i normalnih autiju? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 17, 2012 Mi idemo najvjerojatnije opet subotu gore Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 17, 2012 mislim da je ovo slikano prosli cetvrtak Share this post Link to post Share on other sites
ALEN-DUBRAVA 0 Posted May 17, 2012 Išao bi u sub/ned na wsee... Nisam nikad tamo bio pa me zanima jel postoji put da izbjegnem slovensku/austrijsku vinjetu kad idem iz Zagreba? google maps kaže ovako nekako: http://maps.google.com/maps?saddr=Zagreb,+...amp;t=m&z=9 I najviše bih išao zbog kupnje gewindi i pizdarijica... Pa me zanima kako preko granice/carine? Jel ima problema? Jel se dobije račun uz gewinde? I zanima me okvrina cijena gewindi za Passat B5/A4 B5? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 17, 2012 Kroz A ti ne treba vinjeta , a kroz Slo je 15€ što je 110 kn i nije skupo kada na lokalnim cestama riskiraš da te skine radar. Ideš Ljubljana-Kranj pa izlaz Tržić i onda kroz tunel Ljubelj. Ne dobiješ nikakav račun i stvar je sreće ako će te netko zezat na carini. Share this post Link to post Share on other sites
mario84 0 Posted May 17, 2012 Mi smo Prosle god dobili racun i da se dogovorit da ti na racun napise kaj god hoces kak se tice cifre samo nemoj smijesnu cifru napisat na racun lol Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted May 17, 2012 Ako smijem zamoliti za odg:Koliko se krecu cijene gewindi za golf 4 na Wörthersee Od najeftinijih do nekih srednjeg cjenovnog ranga? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 17, 2012 kako reagiraju njihovi milicajci na air ride? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 17, 2012 kako reagiraju njihovi milicajci na air ride? Koliko tebi treba da ispustiš zrak , toliko njima treba da ti skinu tablice Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 17, 2012 Ako smijem zamoliti za odg:Koliko se krecu cijene gewindi za golf 4 na Wörthersee Od najeftinijih do nekih srednjeg cjenovnog ranga? Hvala Tamo nema za kupiti kvalitetne gewinde samo china čuning mexx: ti reci da je tvoj zrak u jastucima iz Hrvatske. a ako si bez zraka u jastucima reci da ti vjera brani da uzimaš tuđi zrak Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted May 17, 2012 Išao bi u sub/ned na wsee... Nisam nikad tamo bio pa me zanima jel postoji put da izbjegnem slovensku/austrijsku vinjetu kad idem iz Zagreba? google maps kaže ovako nekako: http://maps.google.com/maps?saddr=Zagreb,+...amp;t=m&z=9 I najviše bih išao zbog kupnje gewindi i pizdarijica... Pa me zanima kako preko granice/carine? Jel ima problema? Jel se dobije račun uz gewinde? I zanima me okvrina cijena gewindi za Passat B5/A4 B5? Ja sam išao gore Celje-Ljubljana-Kranj-Tržić-Tunel Ljubelj sve po lokalnoj cesti, a doma Klagenfurt-Dravograd-Velenje-Celje isto po lokalnoj cesti i ubuduće idem uvijek po tom putu po kojem sam išao doma jer je ista kilometraža, većinom su ograničenja 70-90 i puno je bolja cesta Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 17, 2012 KAD budem isao,citaj dogodine ili one tamo iza, cu izljepit auto sa NO FUCKING AIRRIDE,AIR IS FOR BALLOONS,AIR IS FOR GROCERSIS STATIC pa valjda ne skuze lol Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 17, 2012 KAD budem isao,citaj dogodine ili one tamo iza, cu izljepit auto sa NO FUCKING AIRRIDE,AIR IS FOR BALLOONS,AIR IS FOR GROCERSIS STATIC pa valjda ne skuze lol Pa jednostavno ga digneš kad ideš preko grane i to je to.. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 17, 2012 Pa jednostavno ga digneš kad ideš preko grane i to je to.. A tko te šta pita na granici? Problem je kada te tamo zaustave. Ako ti auto nije u originalu , ne gine ti bilo kakva kazna. Jer nikad nije sve 100% po zakonu. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 17, 2012 air-ride je zabranjen u Austriji Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 17, 2012 A tko te šta pita na granici? Problem je kada te tamo zaustave. Ako ti auto nije u originalu , ne gine ti bilo kakva kazna. Jer nikad nije sve 100% po zakonu. i da je ispravno ako mu se ne sviđaš nahebo si jer tada je berba love Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 17, 2012 air-ride je zabranjen u Austriji A leglo air-ride-ova je u austriji Share this post Link to post Share on other sites