Mexx 1 Posted May 20, 2012 BG rallye je čudo, susjedi imaju jako dobrih primjeraka VW-a :palacg upravo to Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 20, 2012 (edited) baš gledam slike svuda po netu, rallye je složen svjetski puta 2!!! Edited May 20, 2012 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
Adrijana 0 Posted May 21, 2012 (edited) Leić i Škrle na povratku sa Wörthersea... Edited May 21, 2012 by Adrijana Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 21, 2012 JE BO TE kako nabildano izgleda! Za mene po mom. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 22, 2012 (edited) evo jos dvi Nisam poznat kao ljubitelj rallye-a pa ću se suzdržat od komentara.. Edited May 22, 2012 by smoki Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 22, 2012 Wörthersee 2013: 8.-11. svibnja Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted May 22, 2012 vidio sam te i ja, neka fiesta bila iza tebe Yep...ja sam bio sa Damijanom, i sa 2 frenda.. Iza u Fiesti ST je bio moj susjed Bio sam vikend prije i za glavni event.. za glavni event previse pijanih itd itd.. dogodine se ide opet vikend-dva prije Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted May 22, 2012 uh predobar je ovaj rallye Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted May 22, 2012 Nažalost prošlo je vrijeme susreta u See kad se gore išlo zbog ekipe, roštilja i zajebancije. Prošlo je vrijeme kad u bunker nije stala ni čačkalica jer je sve bilo puno čevapa i pive. Bez toga to nije to, neka veli tko kaj hoće.... pozz Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 22, 2012 Nažalost prošlo je vrijeme susreta u See kad se gore išlo zbog ekipe, roštilja i zajebancije. Prošlo je vrijeme kad u bunker nije stala ni čačkalica jer je sve bilo puno čevapa i pive. Bez toga to nije to, neka veli tko kaj hoće.... pozz Ejmen. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 22, 2012 Nažalost prošlo je vrijeme susreta u See kad se gore išlo zbog ekipe, roštilja i zajebancije. Prošlo je vrijeme kad u bunker nije stala ni čačkalica jer je sve bilo puno čevapa i pive. Bez toga to nije to, neka veli tko kaj hoće.... pozz sreća je ta što je danas puno više domaćih susreta, pa nemoramo ići do austrije radi druženja s ekipom, roštilja i zajebancije Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 22, 2012 Ali i u austrija ima svoje posebne čari uz rostilj i cugu, i zaustavljanja auta i gummi gummi nama je baš bilo odlično zarostiljati tamo kod dede u subotu navečer, šteta što nije bilo više ljudi Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 23, 2012 (edited) Ali i u austrija ima svoje posebne čari uz rostilj i cugu, i zaustavljanja auta i gummi gummi nama je baš bilo odlično zarostiljati tamo kod dede u subotu navečer, šteta što nije bilo više ljudi tako je.. slažem se... nas 20+ kas se skupi i poreda po klupama uz cestu..... roštilji.. zajebancije... jednostavno odličan provod. Nadam se da se na novoj lokaciji isto moze izorganizirat takvo sto.... Edited May 24, 2012 by TheFog Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 23, 2012 Evo vam BG (Bugarska) Rallye http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...ighlight=rallye Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 23, 2012 Evo vam BG (Bugarska) Rallye http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...ighlight=rallye dobro poznata stranica.. Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 23, 2012 a Rallye u ovjoj crno crvenoj kombinaciji sa integrale haubom, crvenim pojasevima i ovim felgama izgleda fenomenalno i sviđa mi se da su za moj ukus dobro složeni ti kontrasti... Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted May 24, 2012 Ima li iko slika od onog Golf VI baby blue plave boje ili neki link na projekt, aut je brutalan Share this post Link to post Share on other sites
isto4levata 0 Posted June 1, 2012 slabo.... eh evo sad da se popravim sa malim zakasnjenjem posto su mi slike pale sa fotobucketa pa sam morao ponovo da otvaram acaunt e sad slike ono sto sam ja zabilezio Share this post Link to post Share on other sites