2 2
srki

8. Osijek Street race show

Recommended Posts

Kakva supacka organizacija, svugde po forumima gledah jutros i niko ne pominje da se otkazuje zbog kise, zapucah 300km i lepo vidim da nigde zive duse nema. Sto sam dolazio, dolazio sam...

ja za danas isplanirao cjeli dan provesti tamo kad ono nist od toga,pitam tamo nekog decka sta je sta se dogada jel ima sta

kaze on otkazano , i nista u rikverc i lagano kuci . :(

Meni nisu rekli otkazano, vec "svi su otisli, ali nije otkazano". Komedija...

Mi došli nitko ništa nezna :angry: bili netko vrijeme da vidimo što će biti svi se krenuli spremat i odlazit pa smo i mi

Jbt, kao da je bio problem napisati na AK Slavonija forumu, otkazano i cao.

Smejurija od organizacije...

kisa sjebala stvar....

mi se zaputili iz zg u 6:20 u nadi da ce stat ali jebiga.... dosli do staze i skuzili da je otkazano. 500km vise na satu... hehe

ako nis, pojeli pizz i popili kavu u Osijeku i pozdravili neke nase slavonce

ja sam se orijentirao prema prognozi jer nisu pogriješili, tak i prošle godine u 5 mjesecu isto bilo, prvi dan super, drugi tmurno i hladno, al bar se vozilo, znam mnogi ne mogu zbog posla i obaveza, i ja sam se jedva izbavio da dobijem slobodno

Što je naj jače kiša je potpuno prestala poslje 12h,do 1 se već pošteno posušilo i tako je ostalo i još uvijek je suho.To što su ljudi odustali je sasvim druga priča...

bas... Steta....

a gle, mi smo odvozili svoji 402m (tocno 1243 puta) :D

Edited by audicabrio

Došo i ošo... :rotfl

Edited by VK 009 DD

Došo i ošo... :rotfl

eh kak znaju svi doć dok nikog nema :palacg

Shone tek se oko 11 definitivno odlucilo da se nece vozit, prvo jel je kisa padala a drugo jer su svi vozaci otisli ... A vjerujem da si ti tada vec bio krenuo... Ako ne vec i u Os

Edited by srki

meni bilo u subotu ok dok se u nedjelju nisam probudio pa mi mater rekla da je na autu sjeban krov!!

saznao sam da je zaštitarski - onaj ogromenski birtijski suncobran izletio dok je onaj vjetar pirio i izlomio se na vratima, krovu i boku mog auta !!

nešto će ići poliranjem a nešto neće ič uopće!

sljedeći puta parkiram gdje ja hoću pa makar nekog pregazio

Srki, onda treba napisati na zvanicnom sajtu/forumu, ljudi se uveliko pokupili i otisli, najverovatnije se nece odrzati...

Ja sam krenuo u 9h ujutro, pre toga se nakacio na sve zive forume, facebook i nigde ni pomena da je neko krenuo kuci, a kamoli da ce najverovatnije biti otkazano. Pa jbt, ako si neki organizator onda valjda napises sta se trenutno desava i sta ce najverovatnije da bude. Tek u nedelju videh da su se skoro svi vratili kuci u subotu uvece, da su to napisali, a trebalo je, ne bih sigurno ni dolazio. Najgore od svega sto je vreme bilo odlicno oko 12-13h za trke, kisa stala, temperatura oko 10 stepeni, milina.

Kako je to odluceno u 11h da se nece voziti, a ja u 12h kada sam dosao nigde nista na aerodromu nema, 4-5 auta stoji tamo na parkingu i nigde nista, kao da nikada nije ni bilo. Pa nisu valjda za sat vremena sve pokupili.

Srki, onda treba napisati na zvanicnom sajtu/forumu, ljudi se uveliko pokupili i otisli, najverovatnije se nece odrzati...

Ja sam krenuo u 9h ujutro, pre toga se nakacio na sve zive forume, facebook i nigde ni pomena da je neko krenuo kuci, a kamoli da ce najverovatnije biti otkazano. Pa jbt, ako si neki organizator onda valjda napises sta se trenutno desava i sta ce najverovatnije da bude. Tek u nedelju videh da su se skoro svi vratili kuci u subotu uvece, da su to napisali, a trebalo je, ne bih sigurno ni dolazio. Najgore od svega sto je vreme bilo odlicno oko 12-13h za trke, kisa stala, temperatura oko 10 stepeni, milina.

Kako je to odluceno u 11h da se nece voziti, a ja u 12h kada sam dosao nigde nista na aerodromu nema, 4-5 auta stoji tamo na parkingu i nigde nista, kao da nikada nije ni bilo. Pa nisu valjda za sat vremena sve pokupili.

pa kolega sam si gledao vrijeme na internetu prije par dana i reko si da ce padati kisa u nedjelju...mogo si tako pogledat i u subotu navecer,i nedjelju ujutro pa bi vidio da pada kisa...

mogo si napisat i poruku na ak slavonija kakvo je vrijeme,jel se isplati kretat...ja bi ti prvi odgovorio da nekreces...

od pol 9 pa do 10 sam bio prijavljen na ak slavonija..

imas mislim tu i ovoj temi da sam napisao u nedjelju ujutro negdje oko 9 da idem po auto na pistu da pada kisa i da nece vjerojatno biti nista...

to je prekasno 13 sati da bi se pocelo ista dogadati....za prijave 2 sata..pa probna voznja,pa kvalifikacije..pa trke..nebio bilo gotovo do 23 sata uvece..i jos bi jedno 6 puta bilo odgadano po pola sata jer pocme padat kisa,pa treba cekat da se osusi staza...

al sto je je,netko je trebao od clanova aks-a napisat na stranici da vjerojatno nece biti trka

Edited by ekusetic

Pa pazi, ne ljutim se ja na nikoga, samo kazem da je organizacija katastrofa i da je osnovni red napisati na AK Slavonija, ljudi otkazano je i gotovo, kao da je to bio problem...

kusetic je sve rekao :) bila je masa beogradana u os, masa nas.. samo je trebalo pitati na aks-u sta i kako i sve bi saznao.. ili okrenuti koji broj mobitela i rjeseno.. svi smo bili na 100 strana oce biti nece biti, nitko namjerno nije ne napisao na forum sta i kako :palacg

manni lijepo ti je napisano na aks-u da se javis i da ce sve biti rjeseno.. nego si tamo napisao da nema potrebr da ces ti to rjesiti

Pa to kazem, odlicno organizovano :)

Lakse je i logicnije da se svi prvo raspitujemo ko organizuje SR, pa onda trazimo njihove brojeve telefona i onda ih budimo u 6h ujutro sa pitanjima da li se trke odrzavaju, nego da se to lepo objavi na AKS sajtu.

Brojevi su dostupni na forumu.. isto tako ima i chat upravo za takva pitanja i sl.. ali nema veze..

eto ispricavam ti se u ime svih sto ti nitko nije javio da u Os pada kisa i da je race odgoden :)

dobro šta je tu je ;)

ajmo malo veselije teme ;)

npr neki video

Edited by Petar 001

kusetic je sve rekao :) bila je masa beogradana u os, masa nas.. samo je trebalo pitati na aks-u sta i kako i sve bi saznao.. ili okrenuti koji broj mobitela i rjeseno.. svi smo bili na 100 strana oce biti nece biti, nitko namjerno nije ne napisao na forum sta i kako :palacg

"""manni lijepo ti je napisano na aks-u da se javis i da ce sve biti rjeseno.. nego si tamo napisao da nema potrebr da ces ti to rjesiti""""

u čemu je problem, pa ja ću to i rješit!!! radi se o tome da me lik nije pustio parkirat nekih 10ak metara od suncobrana gdje je bio auto od mrkija! jebiga - loša sreća

a što se tiče popravka, realno bi se auto trebao farbat jel se udubljenja i ogrebotine do lima nemogu rješit poliranjem, a za to nemogu nikog teretit tak da hvala rudolfu na ponudi ali nije on kriv za to!!

2 2