TROJKA 2 Posted May 7, 2012 (edited) trebam mislje u vezi zadnje haube... ..na koji tip da idem? .. 1. 2. 3. 4. eto imam dvije haube ali moram raditi na obe pa reko da se posavjetujem sa ekipom na koji tip da idem.. ..oem,samo lajsna,samo vw znak..itd -iskreno meni je full ovo sto imam ali problem mi predstavljaju zarulje ispod i nikad neznam kad ce to prohrdati ili sl.. Edited May 7, 2012 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 7, 2012 Meni ova prva je jebena. Samo lajsna. Ali na tehnickome gnjave i navodno da neće te pustit ako nemaš brisač zadnji. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 7, 2012 Samo makni znak i brisač Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 7, 2012 Samo makni znak i brisač to mi je ok ali znas cega se bojim? jebenog povlacenja kita.. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 7, 2012 zašto? Ako se rupa za znak povari sa točkastim zavarom , ali tako da se dobije puni zavar i kasnije se prebrusi tako da nema nikakvih kanala ili ispupčenja , na to ide jako malo kita i nema šanse da se povuče. Vidio sam da masa ljudi to jednostavno zapuni kitom i normalna stvar je da se to kasnije vidi. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 7, 2012 (edited) Brate pa sebi radiš auto,napravi kako se tebi sviđa a ne nama,mislim ono dat ću ti ja svoje mišljenje i odglasat za eto prvu slimbu,ostatak je na tebi. I da,jedan od limara ovdje takve stvari zatvaranja (kad zavari fleku preko mjesta!) radi sa cinom i koliko znam dosad nije bilo pritužbi da je išta popucalo ili se povuklo-prohrđalo,jest skuplje ali je i trajnije. Edited May 7, 2012 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted May 7, 2012 slika 1 i ja to imam u opticaju jednog dana to mi se najviše sviđa makar je i ova opcija da se rupa samo začepi zanimljiva samo mene zanima di da nađem odgovarajuči čep za to Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 7, 2012 (edited) slika 1 i ja to imam u opticaju jednog dana to mi se najviše sviđa makar je i ova opcija da se rupa samo začepi zanimljiva samo mene zanima di da nađem odgovarajuči čep za to Di da nađeš,pa daj tokaru da ti izvrti čep od aluminija ili nečeg nehrđajućeg,ureže navoj s donje strane pa ga ljepo ispoliraj ili lakiraj u boju vozila,tanki O-ring imeđu lima i čepa da dihta,stegneš maticom i vozi miško... Mene jebe što nemam zadnji brisač,još veći problem Edited May 7, 2012 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted May 7, 2012 to mi je ok ali znas cega se bojim? jebenog povlacenja kita.. Nemas se cega bojati ak se odradi kako treba. Ovdje ti je sve lepo opisano ja sam to radio pred par godina na svome autu i nista se nije uvuklo spucalo i sl. Evo ti stivo pa citaj http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....inanje&st=0 Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted May 7, 2012 pa da, ili cinat ili spec. kit sa takvim prahom kakva je legura kositra i olova, ovo sa tockastim je naravno losa ideja pa ce ti ubrzo propasti Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted May 7, 2012 Di da nađeš,pa daj tokaru da ti izvrti čep od aluminija ili nečeg nehrđajućeg,ureže navoj s donje strane pa ga ljepo ispoliraj ili lakiraj u boju vozila,tanki O-ring imeđu lima i čepa da dihta,stegneš maticom i vozi miško... Mene jebe što nemam zadnji brisač,još veći problem A čuj to kad nemaš zadnji brisač to zna bit definitivno zajebano Share this post Link to post Share on other sites
Chipsy 0 Posted May 8, 2012 Ali na tehnickome gnjave i navodno da neće te pustit ako nemaš brisač zadnji. valjda 30% autiju ionako ni OEM nema zadnji brisač Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 8, 2012 valjda 30% autiju ionako ni OEM nema zadnji brisač ziher da :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 8, 2012 valjda 30% autiju ionako ni OEM nema zadnji brisač Jedno je kada ima tvornički a drugo je kada nema tvornički. Kod nas zaj... za to. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 8, 2012 Brate pa sebi radiš auto,napravi kako se tebi sviđa a ne nama,mislim ono dat ću ti ja svoje mišljenje i odglasat za eto prvu slimbu,ostatak je na tebi. I da,jedan od limara ovdje takve stvari zatvaranja (kad zavari fleku preko mjesta!) radi sa cinom i koliko znam dosad nije bilo pritužbi da je išta popucalo ili se povuklo-prohrđalo,jest skuplje ali je i trajnije. ma to stoji mrki ali neodlucan sam sve mi je super,sem mozda ono oem to mi nije bas nikak...hhh hvala ekipa Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 8, 2012 Jedno je kada ima tvornički a drugo je kada nema tvornički. Kod nas zaj... za to. mislim da j on pomiješao limuzine sa 4 vrata koje nemaju brisač sa ostalim autima koji imaju brisač Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 8, 2012 Vidim da nisi ponudio ovdje ovu opciju. Zatvori brisac (znaci ne cep, nego kao da rupe nikad nije ni bilo, ravno sa haubom), zapuni lajsnu (bravu) i pofarbaj u bumper ako imas hrapave branike (ili u boju auta ako nemas) i znak u crno. Nema bolje kombinacije. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 8, 2012 Vidim da nisi ponudio ovdje ovu opciju. Zatvori brisac (znaci ne cep, nego kao da rupe nikad nije ni bilo, ravno sa haubom), zapuni lajsnu (bravu) i pofarbaj u bumper ako imas hrapave branike (ili u boju auta ako nemas) i znak u crno. Nema bolje kombinacije. samo su mi ove opcije in zato nisam drugo nudio Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted May 8, 2012 Moja je kao na prvoj slici, tj. zatvoren znak i brisač lajsna ostala original... Ak se dobro napravi nema problema... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 10, 2012 Meni je prva opcija nekako naj naj tako sam ja sebi imao u planu napraviti... sa tim da bi ja na to nadodao jos gore gti spojler na staklu Share this post Link to post Share on other sites
karaman 0 Posted May 10, 2012 napravis onako ko sto je ne prvoj slici. puno var obrusi i to lalmel plocom i to sto finijom nakitaj itd ofarbaj sve ljepo napravi. a sto se tice povlacenja da ga pozlatis opet ce povuci ali i za to ima rijesenja pustis ga da povuce a povuce nakon 6 mjeseci ssigurno e onda ljepo uzmes p 1500 smirgl na masinu i obrusis potom p3000 pa p 4000 i onda poliranje ova tehnika isprobana i funkcionira sigurno ko nevjeruje neka proba Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted May 12, 2012 da ne otvaram novu temu, kako vratiti znak na zadnju haubu.. bio je zakeljen nekim trakama koje sam ja skinuo.. prefarbao sam ga u crno i kako to sad vratit nazad.. Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted June 11, 2012 Ako već misliš nešto radit,onda prva opcija definitivno Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted June 12, 2012 to mi je ok ali znas cega se bojim? jebenog povlacenja kita.. kit ce ti se sigurno povuc ako ga nepustis da dobro osusi, prvo udubljenje di je znak izbij cekicem da ga poravnas sta vise mozes, samo pomali da neiskrivis cijela vrata i onda zapunjas kositrom, mali brener grijes lim pa kositar i topis ga u udubljenja, posli lagani sloj kita pa pusti par dana da povuce, pbrusi ga skoro skroz pa opet nakitaj i brusi, par dana da povuce pa sprickit samo preko kita, ostavi par dana da povuce, brusenje i onda opet sprickit malo sire preko te fleke... tako 2-3 ruke i nakraj bacis cila vrata u spric kit, pustis 5-6 dana da dobro utegne brusis i lakiras... jest dugotrajno ali to ti je jedini nacin da ti nepovuce i da se kasnije nevide obrisi kruga di je bio znak Share this post Link to post Share on other sites