polic na kvadrat 46 Posted May 9, 2012 Imam problem u vezi Farova,moja sjenila su već dobila malo tj izgubila sjaj i boju a još k tome popucane su kopče i nemrem ih regulirati. Rastavio sam farove prije 2 godine i počistio stakla s alkoholom (bila prljava) a sjenila sam samo prebrisao običnom vlažnom krpicom (već tada su bila u koma stanju) i svjetlilo je puno bolje nakon toga ali sad me već živciraju jer sve lošije i lošije svjetle tj sjajnici se ljušte* U ono vrijeme novi far orginal Hella bio je cca 900kn i tako da sam odustao od izmjene. Sada imam ponudu za 350 kn zamjenski od proizvođača ALKAR-dali ima netko iskustva tj kakva je to marka dali je to kvaliteta Ok ili je neki ŠIT* jer danas cijena nije mjerilo kvalitete uvijek. Radi se o Polu 6n2 2001god. Zahvaljujem unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 10, 2012 Jednom zamjenski i nikad zamjenski...pa nađi od gti-a one sa lećom negdje polovne i imat ćeš prava svijetla Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted May 10, 2012 Jednom zamjenski i nikad zamjenski...pa nađi od gti-a one sa lećom negdje polovne i imat ćeš prava svijetla moj potpis... original je original.... Što se tiće zamjenskih dijelova vrijedi ona stara... koliko love toliko muzike.... bolje polovne original nego nove zamjenske. U biti sve ovisi koliko ti je stalo do izgleda i funkcije i koliko misliš još imati taj auto. Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted May 10, 2012 moj potpis... original je original.... Što se tiće zamjenskih dijelova vrijedi ona stara... koliko love toliko muzike.... bolje polovne original nego nove zamjenske. U biti sve ovisi koliko ti je stalo do izgleda i funkcije i koliko misliš još imati taj auto. Vrlo rado bih ugradio od Gti ali kad ih nema ni za ljeka.... Share this post Link to post Share on other sites
dfiguric 0 Posted May 11, 2012 Vrlo rado bih ugradio od Gti ali kad ih nema ni za ljeka.... ja sam prije dvije godine u tokiću kupio zamjenske za svoj golf gti i jako sam zadovoljan sa njima Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted May 11, 2012 ma zamjenski su do jajcof ja ti imam za 300 kn komad proizvođač je TYC pa ak očeš javi Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 11, 2012 ja sam prije dvije godine u tokiću kupio zamjenske za svoj golf gti i jako sam zadovoljan sa njima kaj znači zadovoljan si s njima? jesi usporedio snop sa originalnima i kak osvjetljavaju? Share this post Link to post Share on other sites
stressman 0 Posted May 11, 2012 Što vrijedi original far ako bu za par godina opet abšisal Onda je bolje mijenjati zamjenske svake dvije godine Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted May 11, 2012 ja sam na ABFu stavio vento front i zamjenske farove TYC gore i svjetlili su super još sam ih rastavio i zatamnio iznutra i zadihtao i ne puštaju vlagu Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 11, 2012 Što vrijedi original far ako bu za par godina opet abšisal Onda je bolje mijenjati zamjenske svake dvije godine ak nije 15god ,onda ne vidim zakaj bi novi za par godina apšisal? a zamjenski je tak kak je blesav neki,imao sam i na dvojci i na trojci zamjenske,ja osobno fala,ali nikad više Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted May 11, 2012 (edited) Isto imam loše iskustvo sa zamjenskim farovima (nije vw vozilo bilo u pitanju, ali nema veze). Imao sam ga tjedan dana gore (Depo), katastrofa, niti snop kako treba, reflektor je već u novom faru bio slabog sjaja, "pod rukom" se poznala loša izrada. Skinuo sam ga i na otpadu pronašao original star nekoliko godina i to je to bilo. Tako da kod mene nikad više zamjenski, rađe rabljeni original sa otpada Edited May 11, 2012 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted May 11, 2012 A ništa ond bum vozio s ovima dok još bum mogao jer da idem tražiti negdje rabljene farove naći ću ih u istom stanju kao što su i ovi* na autu sada jer se jer 6n2 se proizvodio od 2000g do 2001 tako da mlađi far od 11 god neću naći nigdje-a poznati su po lošoj izradi već u orginalu (pucaju kopče na sjenilu za regulaciju visine snopa svjetla i onda titra* sjenilo po neravnoj cesti=pregaraju češće i žaruljice a nemre se nigdje ta malena kopćica kupiti a ni napraviti) Sad neznam kakav je slučaj s ovim ksenon farovima kaj su išli na Gti modele ali imam osjećaj da su na isti kalup samo kaj je leća unutra i nisam pametan sada kaj napraviti.... Share this post Link to post Share on other sites