vince_zg 0 Posted May 15, 2012 E jel zna netko kako se moze napraviti da se preko daljenskog podizu i spustaju prozori? Vozim VW Boru 2002. Znam da je dosta auti to imalo, a moji nema pa me zanima samo tj neda mi se gurati svaki put kljuc u bravu, okretat i drzati. Jel to do kljuca (moji ima 2 tipke) ili treba po kompu od motora nes dirati? Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted May 15, 2012 Za ovo sa okretanjem ključa nisam ni znao, sad sam probao na svom golfu i radi :bag: A za ovo što ti pitaš mislim da se može preko vag-coma sredit. Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted May 15, 2012 kod mene na golfu kad zakljucas na daljinsko zatvore se prozori....a nemogu otvorit na daljinsko vec samo na bravu...ima za kupit Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted May 15, 2012 (edited) . Edited July 1, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted May 15, 2012 I ja isto mislim da nemas na daljincu bas da spustas dizes do mile volje, vec kad ga zakljucas na daljinsko automatski dize sve spustene prozore Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted May 15, 2012 (edited) . Edited July 1, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted May 15, 2012 dal se to može na dodatno ugrađivanim daljinskim napravit, ja na polu isto mogu preko brave spuštat i dizat al je centralno tvorničko a daljinsko dodatno kupljeno SPY-evo Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted May 15, 2012 i kod mene je daljinsko dodatno kupljeno,sa daljincem normalno i taj modul i u shemi pise dal ide ili nejde za taj model,,,,kod mene je islo Shema je mislim dobila noge još odavno kad se garaža čistila al vjerovatno će netko znat thx Share this post Link to post Share on other sites
vince_zg 0 Posted May 15, 2012 isti princip i kod mene to mi slozio IvanVW preko modula za centralno zakljucavanje.... ma nebi ja nista ekstra kupovao (zato sto znam da se moze gotovo sve kupiti "aftermarket") nego ako se to može nesto po kompu od auta dirat da se to aktivira ili treba kljuc promjenit (onaj sa 3 gumba) jer tako i onako moram napravit jos jedan kljuc pa sam mislio to tako srediti. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 15, 2012 Shema je mislim dobila noge još odavno kad se garaža čistila al vjerovatno će netko znat thx može na zamjenskom daljinskom, samo treba produžit interval impulsa dok se drži gumb a za to treba shema ili znanje Mene isto zanima opcija sa orginalnim daljincem (passat '99.) Share this post Link to post Share on other sites
vince_zg 0 Posted May 15, 2012 to i mene zanima orginalni daljinac Share this post Link to post Share on other sites
vince_zg 0 Posted May 15, 2012 to i mene zanima orginalni daljinac evo nasao sam nesto, ali je to radeno na passatu (a to je dosta slicno) Pa ako netko zna nesto vise jer ja nemam pojma o toj auto dijagnostici.... http://www.youtube.com/all_comments?v=tykUSCZxU9k "You will need VAG -COM lead witch You can find on Ebay + program "Motordiag Komfort Manager Lite 1.20" just googel it register it and active ... and vuala good luck" Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 15, 2012 zatvaranje se moze napraviti, mislim da je bilo negdne u nekoj temi vec govora o tome al nemogu sad pronaci, probajte malo searchati mozda budete imali vise srece Ja imam naknadno ugrađeno daljinsko i napravio mi covjek da se sve zatvar kad zakljucam auto, i stakla i siber, samo je ubacio nesto kad je spjajo daljinsko neki relej ili nesto neznam tocno, ali spustati ne mogu, a na kljuc ide i gore i dolje Share this post Link to post Share on other sites
-vrh- 0 Posted May 15, 2012 ja imam original, mogu daljinski dizati i spuštati prozore Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted May 15, 2012 ja imam original, mogu daljinski dizati i spuštati prozore za orginal se zna da se moze......a kod mene ima 4 tipke na daljincu....1.otkljucavanje 2.zakljucavanje 3. sva 4 zmigavca 4. gepek......i kad drzim tipku za gepek otvori mi se gepek...isto kad drzim tipku za otkljucavanje otvori mi se gepek....cudno malo Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted May 15, 2012 Na orginalnom daljincu od Golfa, Bore i Passata do 2005 godista se moze se gotovo sve preko VCD-pro programirat. Ali uvijek postoji ALI Moras znati koji KSG (Komfortsteuergerät) imas, znaci saznas koji je Kataloski broj KSGa jer mu EEPROM mijenjas i parametri nisu isti za sve KSG module. Te je meni kolega iz njemacke koji radi u VWu preporicio da to nediram, jer dovoljno je da jedan parametar iliti jedinicu krivo uneses i mozes kupovat novi modul. Tak da nisam htjeo pokusavat. E tko zeli imam negdje spisak parametra za pojedinacne KSG module pa tko zeli nek proba na vlastitu odgovornost. Share this post Link to post Share on other sites
lid 0 Posted May 16, 2012 na golfu 5 moze,ne moze na mk4... Share this post Link to post Share on other sites
vince_zg 0 Posted May 16, 2012 kako je covijek jednostano odgovrio na moje pitanje, a to je bilo dali se moze napraviti da se prozori dizu spustaju preko origi daljinca da nemoram nista naknadno kupovat nego eventualno preko vag-com ili sl. nesto? Hvala ti lid na odgovoru. BTW nasao sam taj komfort modul o kojem se prica "1C0959799B" i kosta poprilicnu svotu novaca tako da nista od toga. Share this post Link to post Share on other sites
svirex 0 Posted May 16, 2012 kako je covijek jednostano odgovrio na moje pitanje, a to je bilo dali se moze napraviti da se prozori dizu spustaju preko origi daljinca da nemoram nista naknadno kupovat nego eventualno preko vag-com ili sl. nesto? Hvala ti lid na odgovoru. BTW nasao sam taj komfort modul o kojem se prica "1C0959799B" i kosta poprilicnu svotu novaca tako da nista od toga. Ne bi se slozio sa kolegom, ima 4-ica koje mogu prozore cak i siber otvarati i zatvarati na daljinski (sa dvije tipke) samo treba drzati tipku malo duze. U mene na 5-ici tako fercera. Share this post Link to post Share on other sites
vince_zg 0 Posted May 16, 2012 Ne bi se slozio sa kolegom, ima 4-ica koje mogu prozore cak i siber otvarati i zatvarati na daljinski (sa dvije tipke) samo treba drzati tipku malo duze. U mene na 5-ici tako fercera. tako je ima..... samo kad imaju ovaj modul sto sam gore naveo, a onda nije bitno koliko tipki ima na daljinskom 2,3,4 totalno nebitno. Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted May 16, 2012 Sve ovisi kakvi je modul, zato i jesu parametri (za one koji tu funkciju nemaju) razlicite za programiranje. @vince_zg pa cijena i je razlog zast je covjek preporucio da se to nedira Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted May 16, 2012 Daj ti to svejedno posalji. Kad mi dode vag com provjerit cu koji je moj modul. Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted May 16, 2012 Daj ti to svejedno posalji. Kad mi dode vag com provjerit cu koji je moj modul. Posalji mi na PM svoj mail. Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted May 25, 2012 (edited) Ok, stigao vag com, dobio od tony_os vrijednosti koje moram izmjenit. Našao sam svoj komfort modul u njegovim uputama sa novim vrijednostima koje treba upisati. Kako dalje? Idem na adptation? Edited May 25, 2012 by ZEUS Share this post Link to post Share on other sites