Zvone_ri 0 Posted May 28, 2012 (edited) Evo konacno mi je odobreno sve da gledam i da otvaram nove topice. Pa zato kao prvo da prestavim sebe i svoj auto. Zovem se Zvone imam 32 godine, zivim u Rijeci na zametu i vozim Golfa 3 vr-a. U rijeci ili u mom vlasnistvu je tjedan dana, i sad cemo vidjeti kako ce se ponasati u buducnosti. Od kad je dosao kod mene do danas sam promjenio sve sto nije valjalo. Cijevi od goriva bile su totalno ispucane skoro do tocke samozapaljenja hehehe, unutarnje homokineticke, Elektromotor minimuma, el podizace stakla, cijevi elektromotora minimuma, ,siceve druge,abs mu je bio neispravan, sad i to radi,svjecice kabele, brtvu kartera,brtvu poklopca ventila,ulje filtere ulja zraka, maglenke.... i podosta sitnica. Zasad je glavno rijeseno a ostalo cemo pratiti u hodu. Evo i jedna slika auta da se zna konkretno o kojem je autu rijec. Toliko od mene za sada ako vas sta zanima slobodno pitajte. Neznam zasto mi je stavio 2 iste slike al ocito sam falio nesto :):): Edited May 30, 2012 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites