Jandro 0 Posted June 3, 2012 dali je to moguce?? jel auto ima ok opremu, samo je konj iz ducana prilikom kupnje zaboravio napomenut da bi mozda trebalo i nadoplatit koju kunu za putno racunalo tak da je auto dosao bez njega. oprema je comfortline i pojma nemam kak ga seriski nema auto, al za usporedbu, sic vozacev je na struju, a to nema.. sta bi trebalo sve i kolko bi to otprilike kostalo da se to slozi da ga ima? Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted June 3, 2012 MFA ručica i drugi satovi sa putnim + programiranje .... Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 3, 2012 MFA ručica i drugi satovi sa putnim + programiranje .... tako je, eventualno još 3 žice provuć Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 3, 2012 znaci bez obzira sto ovi satovi imaju display velik ko i satovi s putnim racunalom, moraju ic drugi? jel je u njima to nest sta treba? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 3, 2012 da..pa ne bi ti bez razloga napisali da idu drugi satovi Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 3, 2012 ok fala na informacijama Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 3, 2012 bolje nadji model koji vec ima putno racunalo jer ces potrosit zivaca dok to proradi Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted August 28, 2012 A zanima me ista stvar s Passatom 3bg variant 2001.g. Sta mi sve treba da bi ubacio putno računalo, s tim da imam na njemu već sad serijski tempomat i po čemu tražiti kmh sat da to sve štima? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted August 28, 2012 Isto nova tabla...ja vec dugo visim na oglasu i pokusavam doci do toga ali nema Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted August 28, 2012 (edited) Kako mislis nova tabla? Samo kmh sat i ručica ili treba još nešto. Edited August 29, 2012 by Freak100 Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted August 30, 2012 to je to ... nista vise. Nadam se da ne treba i kabal Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted August 31, 2012 Pa čekaj po tome ispada da onda svaki Passat već ima ugrađene senzore koje koristi putno računalo ili? Malo mi to čudno da samo to dvoje treba? I sta sad moram tražiti kmh sat od diesela 1.9 i paše svaki ili po nekim njihovim oznakama da to sve sukladno radi kao s ovim original satom? Dali imaš neka upustva ili clip kako, šta i gdje? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted August 31, 2012 Je samo to dvoje. Onda se reprogramira tabla i kodovi kljuceva...posao cca 3-4 sata Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted August 31, 2012 Jel ista stvar ako ubacujem kmh sat sa cijelim ekranom putnog računala ili onaj do pola, znaš na šta mislim? Share this post Link to post Share on other sites
kopa 0 Posted August 31, 2012 Pa čekaj po tome ispada da onda svaki Passat već ima ugrađene senzore koje koristi putno računalo ili? Malo mi to čudno da samo to dvoje treba? I sta sad moram tražiti kmh sat od diesela 1.9 i paše svaki ili po nekim njihovim oznakama da to sve sukladno radi kao s ovim original satom? Dali imaš neka upustva ili clip kako, šta i gdje? Ne znam koji bi to dodatno senzori trebali za putno računalo. Senzor temeprature ima, potrošnja i ostalo se izračunava iz parametara procesora motora itd. Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted September 13, 2012 Evo opet mene. Zanima me jedna stvar pod kojom oznakom da tražim kmh sat s putnim računalom da podržava tempomat, znači ja sad imam serijski ugrađen tempomat a ubacio bi sat s putnim računalom pa me zanima koje oznake mora imati? Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted October 17, 2012 Da ne otvaram novu temu... Zanima me dali ima netko da može ugraditi druge satove i isprogramirat sve to? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 17, 2012 Da ne otvaram novu temu... Zanima me dali ima netko da može ugraditi druge satove i isprogramirat sve to? Posalji poruku clanu marko.p dali on moze on je sebi radio na Polu Share this post Link to post Share on other sites