Ronaldo 16V 0 Posted June 8, 2012 (edited) Istra Team je totalno nespreman i bez elana, pa se brišem sa popisa i želim vam dobru zabavu!! Petak: 1. Roberto 2. ... 3. ... Subota: 0. Boni i bjelko 1. Ivica i Trojan biggrin.gif 2. Andrej i RI VW 3. .... 4. Uvo 5. Speedy-RI 6. marko ri 7. vrvoje_sb i srki 8. edi3003_gti 9. vw bubi 10. eDoGTD 11.-12. vwrudi & silvwia 13. Arcom 14. Golfijaner 15. Roby87 Edited June 8, 2012 by Ronaldo 16V Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted June 8, 2012 nema nespremnosti. samo ti sjedi sam u auto i dolazi do ine na grobniku a dalje će sve samo teć. nemaš brige. Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted June 8, 2012 nema nespremnosti. samo ti sjedi sam u auto i dolazi do ine na grobniku a dalje će sve samo teć. nemaš brige. Fali mi vozacev sic, a i ljetne gume još nisu na felgama...nije bilo u planu da idemo sa mojim, pa je ostao nespreman! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted June 8, 2012 šta se tiče sica. paše ti i suvozačev na vozačevu stranu tako da je to rješeno. a šta se tiče guma. tko je rekao da se sa zimskim gumama nemože u karlovac. zamisli koda ideš na xmas party :rolleyes: vw rudi-- ćeš se jadit ako nestane ka piva večeras . žeeeedan san... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted June 8, 2012 šta se tiče sica. paše ti i suvozačev na vozačevu stranu tako da je to rješeno. a šta se tiče guma. tko je rekao da se sa zimskim gumama nemože u karlovac. zamisli koda ideš na xmas party :rolleyes: vw rudi-- ćeš se jadit ako nestane ka piva večeras . žeeeedan san... Noć je duga...nada umire zadnja! Ako Fiki odluci da ide onda nije bitno s čime, dolazimo 100%! Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 8, 2012 vw rudi-- ćeš se jadit ako nestane ka piva večeras . žeeeedan san... Ca je zdrav zub znet... :lijek Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 8, 2012 Noć je duga...nada umire zadnja! Ako Fiki odluci da ide onda nije bitno s čime, dolazimo 100%! Javite se ako budete kasnije kretali, ja planiram oko 10-11 krenuti jer sam sad tek dosao sa posla, a nes za fax moram napraviti danas, pa do 4 ujutro necu zaspat i onda mi je u 8 krenut rano. 0951976100 pa se javite Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 9, 2012 A kabaniča šupljaaaa... A jooooj stara mi sere šta nismo išli u petak nego sad po ovom nevremenu Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted June 9, 2012 ma reci ti staroj da ćeš se nasrat toliko da nećeš ni osjetit kišu... ča ima veze, oprali smo aute, očistili i spustili(malo) . a sad ćemo vidit čiji je auto ljepši po kiši Share this post Link to post Share on other sites