MOTA BOY 3 Posted June 9, 2012 Veliki pozdraVW svima! Kao što rekoh, bilo je ljepo, makar i kratko, ljepo je vidjet drage ljude, ispričavam se onima koje možda nisam skužio il nešt. A Vožnja in memoriam Bagi je bila ! Nadam se da nije došla kiša tamo! Imam svega par slika: Alkoholizirani nasilnik! Žao mi je što nisam više slikao, al kolege će to nadopunit! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 9, 2012 Kiše ni u tragovima,a i komarci su nestali,probably zbog Sisak ekipe koji sahranjuju gumu za gumom... Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted June 10, 2012 (edited) . Edited June 28, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 10, 2012 sve je bilo odlicno,sad se idem posteno naspavat'... a ovaj Amarok je bio koban za pojedince Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 10, 2012 Najaci covjek Suze su potekle.. Uploaded with ImageShack.us Ekipa Uploaded with ImageShack.us Bilo je dobro, stigao sam iz Austrije bez auta, jer je audi prodan..Al opet nisam zelio propustati ovaj jubilarni 10 vw show... Svaka cast momci Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted June 10, 2012 mogao si komotno ispod njega parkirati odlična slika Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted June 10, 2012 evo par komada od mene! stvarno dobrih auta na svakom koraku, od keceva (svaki je bio savršen) do amaroka i jedna za kraj ODLIČNO Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 10, 2012 Uploaded with ImageShack.us :bleh :bleh :bleh Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted June 10, 2012 uredni auti... svake godine sve bolje... jedino ovaj t1 treba lakiranje.. bio bi onda odličan.. Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted June 10, 2012 bilo je dobro,vidio staru ekipu neke ljude upozno nanovo sve u svemu super Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 10, 2012 uredni auti... svake godine sve bolje... jedino ovaj t1 treba lakiranje.. bio bi onda odličan.. ovaj T1 treba neke druge stvari da bi bio odličan bilo je dobrih auti Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted June 10, 2012 Bilo dobro. 32 fotke za download, 200mb http://www.mediafire.com/?kst9dacil02hdid Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted June 10, 2012 jos jedan u nizu dobrih vw meet-ova,ekipe i druzenja nije falilo mada mi se cini da je auta ipak bilo manje nego predhodnih godina. sliku neman ni jednu,ali uspomena dovoljno... steta sta je falio dobar dio stare garde , pozz od mene i vjerovatno najmladjeg gosta ovogodisnjeg meeta Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 10, 2012 ove brembo "plastike" su strasne Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 10, 2012 Meni je bilo odlično, dobra ekipa, jako puno dobrih auta, cuga i klopa. To je to. Nažalost kasnio u dolasku a i morao sam rano otići. Nadam se da će druge godine biti još bolje. Evo moje galerije: Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted June 10, 2012 bilo odlično, kvalitetna zajebancija, jedino mi se nije svidio polazak iz Zg-a u subotu ujutro, totalni nedogovor.... upozno nove ljude i hvala Mrkiju-OS na Visine kapima i jutarnjoj brlji Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 10, 2012 Stigla je i ekipa iz Livna...bilo je odlicno svaka cast ekipi vwcc na organizaciji,bilo je jako dobrih auta,vidjela se stara ekipa upoznalo se jos par novih ljudi.....sve u svemu odlican susret... Nakacit cu koju slicicu kad mognem odoh malo odmarati Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted June 10, 2012 samo da se i ja javim. meni ko i uvjek bilo predobro, pozdravio svih koje znam i neznam, bili predobri auti, ove godine odličan DJ (bit će da je iz Rijeke ), i naravno organizacija odlična ko i uvjek. živio vwclubcroatia :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 10, 2012 evo da se javim,stigli prije koji sat kuci...sto reci osim da je bilo odlicno ko i uvijek! Moram pohvaliti ekipu iz Livna i Mostara na organizaciji oko svega potrebnog oko hrane...ljudi super ste Auti su bili odlicni mogu reci da do sada najbolji susret sto se tog tice...ekipa luda i vesela ko i uvijek :respekt ...Rudi nisam znao da si tako nasilan :rotfl sto vise reci osim...PREDIVAN VAM JE AUTO GOSPODINE MARKO Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-TDI 0 Posted June 10, 2012 Sve pohvale organizaciji i ekipi! Dal ima netko rezultate od svih natjecanja? pozdrav od ekipe iz like Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 10, 2012 http://www.kaportal.hr/src-korana-jos-jedan-skup Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted June 10, 2012 sve cetitke organizatoru i ljudima zasluznim za to Moze rezultati ? Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 10, 2012 Od toliko auta, oni nasli na parkingu opela Share this post Link to post Share on other sites