GTi_G60 0 Posted June 10, 2012 sretno stigli i zadnji splicani. jos 1 super vikend iza nas. ekipa i auti za pamcenje vidimo se uskoro Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 10, 2012 (edited) meni jedna jako dobro provedena subota.. od tolikog uzbuđenja jutros sam bio u worthersee-u, natočio goriva na shell-u. i pravac kući.. lipi pozdravw svima hvala vam na druženju, naravno vidimo se na sljedećem meet-u Edited June 10, 2012 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted June 10, 2012 sve extra bilo sretno stigli kuci..vidia stare a upozna neke nove clanove.. P.S. nedirajte rijecane dok spavaju Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 10, 2012 Bilo je odlično kao i uvijek...pohvale organizatorima..... Čini mi se da je nekako bilo manje ljudi ove godine, ali auta nije falilo. Što se toga tiče, vidi se napredak iz godine u godinu.... Dj je bio pun pogodak jer ja inače nikad ne plešem, a tamo sam se gibao 2 sata Jedina zamjerka ide ekipi koja je palila gume, trubila, navijala muziku i divljala s autima u 5 ujutro ispred šatora......sve super, ali treba imat neke granice ipak...bar tamo di su šatori... Pozdrav veliki svima otamo otkud sam došao...iz Splita Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 10, 2012 pederu taman si odlazio kad su te prozvali po pehar Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 10, 2012 Slike, rezultati i isprike sutra. Hvwala vam svima! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted June 10, 2012 mi rječani kad pijemo onda pijemo,a kad spavamo onda spavamo. a ako nas probudite usred sna,onda ide sve na vlastitu odgovornost. :rotfl i ako je tako kako ste napisali da je ivica dobio pehar.onda ivice čestitam. "čaj zdrav zub znet , i bolne ga vrnut" Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted June 10, 2012 Bilo je fenomenalno, ekipa odlična upoznao pun kufer novih ljudi, svi su za druženje ma samo riječi pohvale Uglavnom nadam se da će sljedećih 365 dan proć jako brzo da to ponovimo P.S možda ipak oni dečku u 5 ujutro nisu trebali tamo uz aute divljat, jer iskreno sam mislio da će svaki tren se zabit u nekog od nas Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 10, 2012 Ja jedino moram reći da me T1SC jako razveselio, a tek vožnja... Siniša (i ja bi razmišljao o propeleru) vidi se da se vw scena šta se tiče kulture slaganja promjenila... i sve razmišljam, dali reći ili ne... ali ono turiranje VR-a, i onih karburator trojki je tako jadno i još mi je jadnije kako se svi cere dok lik turira i puca.. ali eto valjda i to mora biti.. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 10, 2012 pederu taman si odlazio kad su te prozvali po pehar Timing is crucial Ja nisam ni čuo, nego me Mičić zove na mob kad smo već krenuli.... "Ča je zdrav mozak znet" Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted June 10, 2012 i sve razmišljam, dali reći ili ne... ali ono turiranje VR-a, i onih karburator trojki je tako jadno i još mi je jadnije kako se svi cere dok lik turira i puca.. ali eto valjda i to mora biti.. kaze mala mia da je pravi prdonja Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 10, 2012 kaze mala mia da je pravi prdonja Da pa znaš koliko je "sati" kad je i njoj postalo previše slušati prdonju... drugi put moramo upoznati dicu pa da se druže skupa dok mi laprdamo Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 10, 2012 Svaka cast svima na organizaciji i svemu, čast mi je bila odvoziti OSV koji je bio posvečen za bagija, oni koji su htjeli divljati su se isto mogli odazvati na OSV a ne da se glupiraju po kampu... Ekipa i zajebancija je kao i uvijek bila do jaja, jedva cekam ponovni susret I nemojte više Rudi-a buditi jer ranojutarnji šamari su dobrodošli Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted June 10, 2012 nekako mi se cini da je svake godine sve manje auta, a oni koji su dosli isti su ko i prije 2 godine... slovenci su popravili dojam - sto se auta tice.. Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted June 10, 2012 tko pogodi tko je ovo na meetu sljedece god placam cevape i pijacu ? Share this post Link to post Share on other sites
marin_klc 0 Posted June 10, 2012 (edited) bilo je super, odlično, neopisivo, super ekipa, posebni pozdrav bjelovarskoj ekipi iz srebrnog tourana sa kojima smo pili i dečkima iz sisačkog crnog mk1...i ostalima koje sam upoznao, a nisam popamtio Edited June 11, 2012 by marin_klc Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted June 10, 2012 tko pogodi tko je ovo na meetu sljedece god placam cevape i pijacu ? Mota boy u sestom mjesecu Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted June 10, 2012 nagrada sjeda iduce god:) necu zaboravit:)) hahaha mozda je i on doso iz splita pa su ga napumpali Share this post Link to post Share on other sites
Pirelli_Im 0 Posted June 10, 2012 Pozdrav svima od Imoćana! Pohvale organizatorima i drago mi je ova godina puno bolja od prošle i po broju i po kvaliteti auta jer ipak je ovo bio Jubi 10 Share this post Link to post Share on other sites
Emanuel 0 Posted June 10, 2012 Pa eto i od mene par slika Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted June 10, 2012 svaka cast na skupu....vidim da je bilo puno dobrih automobila,nadam se da cu sledece godine uspeti da dodjem :zivio Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 11, 2012 FENOMENALNO JE BILO Bio u subotu navecer,frend i ja smo se bas unistili,ko prasci smo bili Ja sam bio u mornarskoj majici,frend je imao kaubojski sesir,mozda nas je netko vidio,dosta dugo smo plesali ispred bine,sve me sram kad se sjetim DJ je bio za 10,plesali smo na stojecki,na lezecki itd... Slika nemam,a fali i dio filma u glavi Vidimo se sljedece godine Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted June 11, 2012 (edited) Mislim da je ima dvije godine bilo vise auta (ocekivao sam bar za 10 jubi vise ) ali u svakom pogledu bilo je OK Edited June 11, 2012 by peko_gti Share this post Link to post Share on other sites