4 4
MOTA BOY

X VWTS- Report!

Recommended Posts

bio, ijo, pijo

mota ti si dobro i prosa :)

za mi je sta nisan moga ostat u subotu navecer

:zivio

Objavljeni su rezultati svih natjecanja, kao i kratka galerija slika koje potpisuje Vlado Imprić.

Hvala vam što ste bili dio nečeg nama velikog i značajnog, hvala na svoj vašoj podršci dosad, hvala za sve što tek slijedi...

Naravno da svoj posao nismo odradili savršeno, već smo napravili nezaobilazan niz propusta, pa tako slijede moje isprike Petru Žužiću i Stjepanu Emiću jer smo zamijenili njihova dva automobila (Petrov Polo je ustvari najbolji u Polo klasi) - oprostite obojica, u kontaktu smo pa ćemo to već ispraviti; isprike Ani Cvitak jer sam joj zaboravio uručiti nagradu kao jedinoj curi koja je vozila OSV, također ćemo joj nagradu poslati naknadno; hvale i isprike svim drugim vozačima OSV - hvala jer...znate već zašto, a oprostite što nisam mogao biti nesebičan i ne uzeti pehar, vozio sam samo radi atraktivnosti (nadam se da je bilo, opet - žao mi je ako nije...), te nisam niti vozio treninge (naravno, ja sam i sastavljao ispite, pa sam ih možda i znao u "glavi") tako da nisam niti računao na ikakav rezultat, no kad je već ispao, dozvolite mi da sačuvam uspomenu jer će me uvijek sjećati na prijatelja... Vedranu, Rudiu, Deanu, Roku, Ani, Nikoli i Miri bih volio također dati nešto materijalno samo da znaju da sam im zbilja zahvalan, no mislim da vidite dalje od toga i da vam je ogromna hvala reakcija Josipe i Ive Bagarić; još jedan propust je što smo malo zaboravili spomenuti db Cup koji je također bio in memoriam našeg člana i prijatelja Brune, pa tu isprike idu ponajviše Vlatku; isprike i dečku koji je izgubio od Cokia u nagradnoj igri prepoznavanja dijelova jer mu dugujemo utješnu nagradu, pa molim da mi se on ili bilo koji njegov poznanik javi na PM; na krivim peharima koje sam dao Damijanu da preda Škodašima.

Posebna hvala svim strancima, svi su primjetili rekordan broj posjetitelja iz Slovenije prije svega, ali i gostima iz Austrije, Češke, Mađarske, Bosne i Hercegovine, te Srbije. Autiju je bilo puno, možda tek nešto manje nego rekordne 2010., no obzirom na produženi vikend, ekonomsku situaciju, vjenčanje našeg Velimira (čestitke) koji je "odvukao" dobar dio Imotskog, Mostara i Splita; te autiju koji su bili parkirani uokolo, ovo je odličan rezultat za naše uvjete! No, slažem se i da broj ljudi nije kao što je bio nekad, iskreno i mene čudi zašto domaće ljude iz okolice ovako nešto ne zanima, posebno jer smo ove godine uložili više nego ikad u promociju na lokalnom terenu.

Drago mi je i da primjećujete da iz godine u godinu "smirujemo" susret, te pokušavamo smanjiti divljaštvo, primitivizam i nesmotrene radnje koje mogu završiti loše, stoga još jednom samo poruka gađenja i prezira onima koji su palili gume, bili na granici toga da jurnjavom udare nečiji auto, nečije dijete ili bilo kog od posjetitelja. Tako se to NE radi, a Dean je lijepo rekao gdje je mjesto za dokazati svoje umijeće, vrline i muškost.

Svima vama, ali i nama, možda najveće priznanje su riječi stranaca (između ostalih, čeha, engleza i austrijanaca) koji su zaključili kako imamo iznimno kvalitetnu scenu konkurentnu bilo kojoj europskoj. To je velika vrijednost, i zaista, auti su ove godine bili SVJETSKI (sjećam se kad je dolazila kolona bjelovarčana za koju sam mislio da su neki poljaci ili nijemci)!!!

Hvala i sponzorima! HVWALA SVIMA!

hvala mom airbrusheru šta me odveza u KA i doveza nazad u RG :vozi

hvala svima koji ste mi davali pive pa me opili :vopi

hvala na peharima ;x

pozdrav svima

malo je 1 dan za sve vidit-pozdravit-popričat-popit.........

nemojte šta zamjerit

vidimo se opet prvom prilikom

pusa ćao

ekipa iz Siska je sretno stigla i sretniji no ikada....

osobno meni je bilo predobro iako je bio blackout oko 2-3 popodne :D

jako mi je drago sto sam se napricao sa ekipom i to vrlo kvalitetno pogotovo sa woodoo-om, vrvojem, mrkijem, luksy-em i još njih gro :D...organizaciji svaka čast

zahvaljujem se od srca na nagradama i na zastavi pogotovo predsjednicima....Fog, sorry sto sam te u jednom trenutku nazvao Miro :D...nisam bio sav svoj, nadam se da mi ne zamjeras nesto

sto se tice divljanja, primitivizma, roktanja i tomu slicno sta je dolazilo od strane Sisačke ekipe, moje duboke isprike...jbg, takvi smo više manje....ipak nismo iz centra Hrvatske nego sa sela

nadam se da ce se iduce godine naci prikladno mjesto za nas, gdje nemozemo nikome nauditi ili ozljediti

@Tom_ZG: svaki put kad te sretnem iznenadiš me nećim, kralj si svjetski...moj Ličan ;)

riskirat cu osvajanje bilo kakve nagrade ikada na VWTS-u pa cu reci, da mi nije jasno sta je siniši smetalo turiranje, pucanje i paljenje guma kad je dolazio tamo smješkat se do naše ekipe....

zamjeram vrvoju jer je zbriso dok sam ja bio na šolji i nek mi oprosti sto nisam popio drugu ČAŠU šljive s njim :D

nadam se da hrđa sa jette nije presla na neki drugi auto i da se nismo pretjerano ljudima zamjerili

hvala vam svima na ugodnom druženu i volim vas sve do neba :wub:

P.S. ispricavam se na gramatičkim greškama, nikada mi nije isao Hrvatski jezik a i laganini ga pokušavam zaboravit ;)

Pusa Book!!!

Iako nisam dio vau-vau scene svejedno sam se odlično proveo kao uostalom i svake godine dosad :respekt iako moram primjetiti da je šteta što jubi 10. susret nije nadmašio kvantitetom sve ostale dosadašnje no nažalost situacije jest takva jest i tu se ništa ne može. Ali je zato kvalitetom bio na visini te ovim putem također želim uputiti sve pohvale organizatorima ali i fenomenalnoj ekipi koja je svojom pojavom upriličila desetu godišnjicu :palacg

Dakle još jednom; svaka Vam čast svima koliko vas ima pravi ste primjer kako se organizira klub, kako se isti promovira te kako se to sve organizira na najvišem mogućem nivou. Jedan BIG :respekt na svemu tome te budite svjesni da Vam svi mi ostali manji klubovi jako zavidimo na tome (u pozitivnom smislu dakako :palacg )

Ovim putem želim i osječkom Mrkiju zahvaliti na kablovima te nesebičnoj pomoći gdje sam ponovo strujno "oživio" svoju 'rđu kao i ostatku ekipe na kvalitetnom druženju :bravo

Vidimo se dogodine uostalom kao i svake godine dosad :bravo

evo da se javim,stigli prije koji sat kuci...sto reci osim da je bilo odlicno ko i uvijek!

Moram pohvaliti ekipu iz Livna i Mostara na organizaciji oko svega potrebnog oko hrane...ljudi super ste :palacg

Auti su bili odlicni mogu reci da do sada najbolji susret sto se tog tice...ekipa luda i vesela ko i uvijek :respekt :respekt ...Rudi nisam znao da si tako nasilan :rotfl :rotfl

sto vise reci osim...PREDIVAN VAM JE AUTO GOSPODINE MARKO ;x

Mi smo stigli sinoc oko 11 kuci isli smo i u sarajevo na Tuning Show malo smo krugic bacili i 950km i ni jednog mi kilometra nije zao sto sam prevalio. Tonci hvala i vama i ekipi iz Livna stvarno 3 dana ekstra provoda i cistog uzivanja. Tonci da nebi tebe osto bi gladan onu noc imao si bas volje za pec meso u 2sata :) ali marko i njegove izjave u subotu vecer ono je bilo vrh citavog susreta Ha Ha :P

Hvala ekipi koju sam upoznao i hvala organizatorima na ovakvom susretu Odlican provo vidimo se nadam se na nekom od sljedecih susreta :respekt

evo da se javim,stigli prije koji sat kuci...sto reci osim da je bilo odlicno ko i uvijek!

Moram pohvaliti ekipu iz Livna i Mostara na organizaciji oko svega potrebnog oko hrane...ljudi super ste :palacg

Auti su bili odlicni mogu reci da do sada najbolji susret sto se tog tice...ekipa luda i vesela ko i uvijek :respekt :respekt ...Rudi nisam znao da si tako nasilan :rotfl :rotfl

sto vise reci osim...PREDIVAN VAM JE AUTO GOSPODINE MARKO ;x

heehee, Tonci Tonci,p.s. hvala na ovim lijepim rijecima, a ovakva organizacija je hvala za proslu godinu, :palacg

nakon odlicnog i zanimljivog puta prema karlovcu, gdje nas je i policija htijela privesti, sandy je platio manju kaznu a ja sam se uspio izvuci...zbog ceg??, tonci je vec rekao :rotfl , hehe.......u karlovcu je bilo odlicno, ekipa extra, fino smo se zabavili, te povratak kuci i odlazak u grad i gledati tekmu, extra vikend......

ekipa vidimo se sledece godine ponovno, lijep pozz i evo par slikica :palacg

p1011045w.jpg

p1011056y.jpg

img1714yl.jpg

img1712ua.jpg

img1649y.jpg

img1703lt.jpg

img1702y.jpg

koji brutalan auto, uh uh

img1663hp.jpg

img1603nh.jpg

img1625u.jpg

img1601lc.jpg

img1624fd.jpg

img1605l.jpg

img1598t.jpg

img1590q.jpg

img1591k.jpg

img1583xa.jpg

bio, ijo, pijo

mota ti si dobro i prosa :)

za mi je sta nisan moga ostat u subotu navecer

:zivio

mota sta bi tek reka da je za tebon trca po parku ujutro u 5 sati i vika da bi ti ga doda

Svaka čast organizatorima, nama je to bilo prvi put i fasciniran sam s organizacijom, mi smo se dobro zabavili, naljali se pošteno...

Zaista pohvale, i vidimo se i druge godine....

Puno pozdrava od ekipe iz Like :palci

Bilo odlično, odlični auti...

Jedino mi nije jasno divljanje po parkingu navečer... Čini mi se da je prošle godine bilo toga manje...

Meni je bilo odlicno, vidio staru ekipu, upoznao neke nove ljude i sve u svemu super. Kao sta neki kazu idu malo na zivce ovi sa pucanjem iz auspuha po pola sata i paljenjem guma, ali mislim da ih je svake godine sve manje i manje sto je pohvalno....

Ekipa vidimo se u Splitu ;)

Ma dobro pucanje, s tim nikom ništa neće napravit, al kad mi se vozi 70-80 po parkingu....

Negdje oko 1-pol 2 je bio neki umjetnik sa caddy-em, ko god bio nije normalan.

Ma dobro pucanje, s tim nikom ništa neće napravit, al kad mi se vozi 70-80 po parkingu....

Negdje oko 1-pol 2 je bio neki umjetnik sa caddy-em, ko god bio nije normalan.

UmjetniCA :lol2

da li je ovaj crni polo sa zadnje slike na ST tablicama?

Da da, ST table.... :)

svake godine sve bolje i bolje :fakjea

osjetilo se smanjenje broj auta i ljudi, ali zahebancija kao i uvijek na nivou :palacg

mrki tnx za sve, edi za prijevoz :zivio

i sta reci, vidimo se sljedece godine ponovno :bravo

Bilo odlično, odlični auti...

Jedino mi nije jasno divljanje po parkingu navečer... Čini mi se da je prošle godine bilo toga manje...

da, nije bilo navečer ali zato ujutro oko 5h neki kreten sa golfom 4 je pokušavo neznam šta driftat valjda

a dosta ljudi je tamo spavalo na travi uz rub parkinga a on leti po parkiralistu.

Ipak nisam propustio jubilarni X VWTS, bio petak i subotu do podne (subotu kao da i nisam bio, ostao sam nepokretan :rotfl )

u petak je bilo odlicno, nisam ocekivao toliko ekipe tak da sam ugodno iznenadjen...

evo 3 slike i to je nazalost sve sto sam fotkao

img_2507obrada4hetb.jpg

img_2509obrada_19ddgt.jpg

img_2510obradauvesv.jpg

PS

hvala Mrki za prijevoz na ledjima sa parkiralista do kampa :respekt , hvala Carlito za led u subotu

pozdrav drugu dim-u, stari lik si samo takav :lol2

i na kraju isprike ako sam nekog pijan udavio sa tko zna kakvim pricama koje su mi se u tom trenutku cinile turbo zanimljive za pucanstvo :D

Iako nisam dio vau-vau scene svejedno sam se odlično proveo kao uostalom i svake godine dosad :respekt iako moram primjetiti da je šteta što jubi 10. susret nije nadmašio kvantitetom sve ostale dosadašnje no nažalost situacije jest takva jest i tu se ništa ne može. Ali je zato kvalitetom bio na visini te ovim putem također želim uputiti sve pohvale organizatorima ali i fenomenalnoj ekipi koja je svojom pojavom upriličila desetu godišnjicu :palacg

Dakle još jednom; svaka Vam čast svima koliko vas ima pravi ste primjer kako se organizira klub, kako se isti promovira te kako se to sve organizira na najvišem mogućem nivou. Jedan BIG :respekt na svemu tome te budite svjesni da Vam svi mi ostali manji klubovi jako zavidimo na tome (u pozitivnom smislu dakako :palacg )

Ovim putem želim i osječkom Mrkiju zahvaliti na kablovima te nesebičnoj pomoći gdje sam ponovo strujno "oživio" svoju 'rđu kao i ostatku ekipe na kvalitetnom druženju :bravo

Vidimo se dogodine uostalom kao i svake godine dosad :bravo

Točno to, svaka vam čast na organizaciji i činjenici da se uspije toliko automobila skupit na jednom mjestu,da je toliko članova spremno potegnut i preko 500 km samo da prisustvuje susretu, to je zbilja nešto čime se trebate ponositi (za razliku od ostalih klubova koji nisu u stanju tako nešto organizirati)

img1583xa.jpg

Evo ga na, nasa se i moj auto u reportu iako je bija sakriven :P

Ja se zahvaljujen rijeckoj ekipi sta san im se moga pridruzit pri odlasku za KA i zaj mi je sta nisan moga duze ostat zbog obaveza...

Vwidimo se dogodine :zivio

i na kraju isprike ako sam nekog pijan udavio sa tko zna kakvim pricama koje su mi se u tom trenutku cinile turbo zanimljive za pucanstvo :D

evo kod mene ce to biti na početku..

HVALA veliko mrkiju za jednostavno sve i ediju za transport sa Wagenhondom

svima koje sam susreo i upoznao nemojte šta zamjerit ( kao klasična rečenica kada gosti odlaze od nekog kada se tata napije)

i ostalo je vec sve rečeno, glupo mi pisat 656568 puta isto, vidimo se negdje, nekada, nekako............

4 4