Gogi 0 Posted June 11, 2012 Evo ga na, nasa se i moj auto u reportu iako je bija sakriven Ja se zahvaljujen rijeckoj ekipi sta san im se moga pridruzit pri odlasku za KA i zaj mi je sta nisan moga duze ostat zbog obaveza... Vwidimo se dogodine off: ne mozes stalno bit na srdocima a da ne popijemo nesto... sad znam da si ti, drugi puta idemo na pice... btw. polo izgleda ajme... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 11, 2012 Evo da se i ja dodam poslje povratka... Bilo mi je pre jebeno iako sam se ispatio ko magarac (samo 2 sata nesvjesti sveukupno),nije to više za mene izgleda,nemogu spavat savijen u portapaku ko junak Roko i da mi nije ništ Moj kraj je osim nas par (Srki,vrvoje,Mladen,Šogi...) ponovo podbacio brojnošću pa se nadam da sam ih nadoknadio ,pozdravljam sve drage ljude s kojima sam se družio od petka popodne do nedjelje u podne,neki su kratko ostali ko Mota s dragom i ostatkom ljudi,neke sam vidio ponovo,neke upoznao uživo,neke ne prepoznao od prije.Program i sam event nisam baš popratio jer sam se više bazirao na ekipu i blejanje okolo po "Vw selu" pa će skladno tome biti i takve slike kad ih stignem dignut,familija me natovarila obvezama za kaznu. Extra veliki ZG ekipi (Tom Zg, Ledeni, Ms. Ledena, Lama, Spooky... itd itd + Sioux) što je kvalitetnom zajebancijom popunila prostor među šatorima,Carlitu i kec ekipi na susjedstvu i sprečavanju krađe flaša,legi Macu X što se ipak izvukao s posla i došao pa produžio do jutra,Markecu na kurenju gepeka mojim glazbenim željama,Peniću i Kikiju manekenu (Audicabrio) na edukativnim vožnjama kroz meet,Roku što mi je donio jednomaseni u KA,vodstvu kluba na dobrodošlici u petak popodne...ludom vojvođanu Miri za totalno mortus vožnju do Bille u nabavku,pijanduri Vecu za "vagina" nalju i što mi je skoro razbio glavu i ostale masnice dok je samnom odostrag zaključanim u Caddy-u divljao okolo...Tončiju za čašicu razgovora i tag upozorenje (kako je stavljeno tako je misteriozno i uklonjeno?),Felbaru,Margu,Dini,Karlovačkom lezbo klanu joooj ko bi vas se svih sjetio sad Žao mi je što neki ljudi nisu došli,Picek pogotovo a baš za njega je bila aparatura za autogeno ,žao mi je i što sam se sramotno vratio s par deci rakije (podbacili ste totalno!) Nepoznatom liku u Monster majici što je padao okolo i zabljuvavao šatore okolo moram poručit da ga je ekipa slagala,nije bilo istina da najpijaniji i najrazvaljeniji za nagradu dobija VW UP sa bine ali +5 za trud ,divljanje i paljenje i ratoborne mai-thai Karlovčanke mi nisu smetali, nije bio ljep prizor ali vjerovatno ništa gore od mene u gaćama u subotu ujutro i ovom prilikom još jednom uvjeravam neke ljude da je onaj bradati lik u Honda majici što je okolo nudio ljude rakijom u petak i bradati lik što je nudio u subotu jedna te ista osoba tj ja Mogao bi nastavit do sutra i vjerujem da nebi stalo i da se nebi svih & svega sjetio tako da ako sam šta i koga izostavio nemojte zamjerit kao i za pijano davljenje i zamjene indentiteta... Puno pozdrava do nekog sljedećeg puta od mene i lege Dumbija što je bio samnom ove godine. ŽIVILI,pozdrav i još jednom svima hvala i :respekt Slike uskoro... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 11, 2012 To je bilo to!!! :palacg Vidimo se na godinu!!!! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 11, 2012 mrki ocemo dumbija ponovno Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 11, 2012 nezaboravan vikend bez spavanja sa subote na nedjelju !!! ne znam kad sam se zadnji puta tako proveo ... svaka čast cijeloj ekipi "južnog" tabora s našom party prikolicom i svima onima koji su partijali cijelo jutro i sudjelovali u "zornici" nadam se da kolege ne zamjeraju, neki su se bar ustali sa smješkom na licu i termosicom kave u ruci ako netko zna ciji je ovaj žuti polo bio parkiran ovdje sa slike, zaboravio sam ime momku, a bili cijelo jutro na kavi u gradu, nasmijao me do suza ... znam samo da je iz subotice a evo i clip famoznog jutra Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 11, 2012 ako netko zna ciji je ovaj žuti polo bio parkiran ovdje sa slike, zaboravio sam ime momku, a bili cijelo jutro na kavi u gradu, nasmijao me do suza ... znam samo da je iz subotice Miro se zove,nije na forumu nego je naletio s bratom... A sa snimkom prikolice si mi razjasnio neke nepoznananice Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted June 11, 2012 off: ne mozes stalno bit na srdocima a da ne popijemo nesto... sad znam da si ti, drugi puta idemo na pice... btw. polo izgleda ajme... Fala i dogovoreno Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted June 11, 2012 sry Mrki što sam te isprozivo kad sam te vidio , totalno sam zabrijo da si neki mutni lik , al onda sam dobio rakijicu jutarnju da me fakat zamuti...jedino mi je žao što sam izgubio film kroz noć, al to je dokaz da je ekipa bila jebena i da je provod bio za pet, hvala svima u Zg taboru i ostalima koji su navratili, na dobrom zezanju i ponavljamo ponovo, što skorije to bolje Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted June 11, 2012 nezaboravan vikend bez spavanja sa subote na nedjelju !!! ne znam kad sam se zadnji puta tako proveo ... svaka čast cijeloj ekipi "južnog" tabora s našom party prikolicom i svima onima koji su partijali cijelo jutro i sudjelovali u "zornici" nadam se da kolege ne zamjeraju, neki su se bar ustali sa smješkom na licu i termosicom kave u ruci ako netko zna ciji je ovaj žuti polo bio parkiran ovdje sa slike, zaboravio sam ime momku, a bili cijelo jutro na kavi u gradu, nasmijao me do suza ... znam samo da je iz subotice a evo i clip famoznog jutra ovo je od dima frendic Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 11, 2012 Evo ovako, da i ja napisem koju recenicu od nas ovamo, jer mozda sto sam najaktivni clan od ostali momaka iz Cazina,Kladuse i Bihaca..Sjedili smo,pricali,komentarisali... Kao sto ste i primjetili nema nas vise onako puno, znaci mogu na prste jedne ruke nabrojati koje bio.. Sjecam se jedne godine znao sam brojati nas 30 auta u koloni...Tako da postoji problem malo tu... Mnogi polako odustaju, od Karlovca..A ove godine je bio vrhunac, nismo zadovoljni dodjelom nagrada, neznam zasto Eness mk3 bjeli golfic nije moga da bude medju 3 mjesta? Al to je opet manje bitno,bitno je da se druzimo, kod nas je bilo dosad 2-3 showa...Niko od momaka nije mogao da dodje kod nas, pa koliko toliko..Nismo ni mi preko svijeta npr Karlovac-V.Kladusa 40minuta..Neko kaze slabe ceste,a kako mi mozemo svake godine doci u Karlovac?U nas auta nisu kao spustana? A takva je situacija i sa Bihacom gore... Znaci, tako se zakljucilo kod nas ovdje...Svi znate kakva su auta dolazila s naseg kraja,da su sigurno jedna od bolji bila..Sad ta auta vecinom stoje u garazama i vlasnici nece da dolaze vise. Sad je taj slucaj bio sa nasim momkom i organizatorom tuning showa kod nas koji ima vr6 turbo.. Toliko od nas, i ja stojim iza ovog texta da sa mog kraja svi misle ovako.. Lijep Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 11, 2012 o ne svake godine podjela pehara MOLIM organizatore da od sljedece godine NE ocjenjuju vozila i bok ,jer svake godine izbiju problemi oko ocjenjivanja ,nitko zadovoljan svi mrzovoljni ja sam doso radi druzenja ,nije mi bilo bitno ocu dobit taj jebeni pehar ili necu doso sam radi "pa di si prijatelju,nismo se dugo vidjeli " ,znaci druzenje sa ljudima koje ne stignem vidit preko godine kolko bi mozda htio puta ptuj ptuj ,sramite se ,jebali vas pehari ,samo cete se svadat bezveze Ernade ovo ne ide tebe ,niti ikoga nego sam cista realnost ,nemoj nista zamjerit pusa svima ,vidimo se opet sljedece godine ako ne i prije Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted June 11, 2012 Evo ovako, da i ja napisem koju recenicu od nas ovamo, jer mozda sto sam najaktivni clan od ostali momaka iz Cazina,Kladuse i Bihaca..Sjedili smo,pricali,komentarisali... Kao sto ste i primjetili nema nas vise onako puno, znaci mogu na prste jedne ruke nabrojati koje bio.. Sjecam se jedne godine znao sam brojati nas 30 auta u koloni...Tako da postoji problem malo tu... Mnogi polako odustaju, od Karlovca..A ove godine je bio vrhunac, nismo zadovoljni dodjelom nagrada, neznam zasto Eness mk3 bjeli golfic nije moga da bude medju 3 mjesta? Al to je opet manje bitno,bitno je da se druzimo, kod nas je bilo dosad 2-3 showa...Niko od momaka nije mogao da dodje kod nas, pa koliko toliko..Nismo ni mi preko svijeta npr Karlovac-V.Kladusa 40minuta..Neko kaze slabe ceste,a kako mi mozemo svake godine doci u Karlovac?U nas auta nisu kao spustana? A takva je situacija i sa Bihacom gore... Znaci, tako se zakljucilo kod nas ovdje...Svi znate kakva su auta dolazila s naseg kraja,da su sigurno jedna od bolji bila..Sad ta auta vecinom stoje u garazama i vlasnici nece da dolaze vise. Sad je taj slucaj bio sa nasim momkom i organizatorom tuning showa kod nas koji ima vr6 turbo.. Toliko od nas, i ja stojim iza ovog texta da sa mog kraja svi misle ovako.. Lijep Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted June 11, 2012 Bilo prejebno, svaki komentar suvišan, dogodine se vidimo opet! Slike uskoro! Veliki respect svwima! Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 11, 2012 Eto i mene. Bilo je standardno EXTRA kao i uvijek.. Sve super i sve 5. Organizirano za 10+, DJ za 10 itd @Tonči: Nisam imao naočale pa mi je bio crnjak Nisam zelio uciniti ništa loše a ipak sam morao...jbg @Ernad: nisam znao tj bio informiran za nijedan vas show da sam znao vjerovatno bi doletili. Vidimo se uskoro negdjeee Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted June 11, 2012 Nek se ukinu pehari i uvede samo jedan i to za najruzniji auto eventa, pa vise nikom nece bit do pehara... Meni vise znaci sta je neko random slika moje auto jer mu se svidija iako je bija van eventa iza grma, nego da san dobija neznan koju nagradu sa placenim ulazom... ka da je pazar auta jbte... Jos malo pa ce se pocet ljudi i cjenkat tamo... Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 11, 2012 Vjerovatno onaj tko nije dobio pehar vjerovatno ga nije ni zasluzio...sta sada to treba znaciti...eto nisam ga ni ja dobio i odmah necu dogodine doci u karlovac...ha ha presmijesno...a mislim da taj tko tako razmislja da dode samo po pehar netreba ni dolaziti,,,ovaj susret je mnogo vise od j...pehara Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted June 11, 2012 (edited) o ne svake godine podjela pehara MOLIM organizatore da od sljedece godine NE ocjenjuju vozila i bok ,jer svake godine izbiju problemi oko ocjenjivanja ,nitko zadovoljan svi mrzovoljni ja sam doso radi druzenja ,nije mi bilo bitno ocu dobit taj jebeni pehar ili necu doso sam radi "pa di si prijatelju,nismo se dugo vidjeli " ,znaci druzenje sa ljudima koje ne stignem vidit preko godine kolko bi mozda htio puta ptuj ptuj ,sramite se ,jebali vas pehari ,samo cete se svadat bezveze Ernade ovo ne ide tebe ,niti ikoga nego sam cista realnost ,nemoj nista zamjerit pusa svima ,vidimo se opet sljedece godine ako ne i prije da da dario svojim sam ocima viodia di si pljunia na 100€ i zalipija sucu na celi i reka pisi picota sta ti dario kaze :PPPP i zasto se svaki put pokupis navecer jel se toi bojis opit il hhehe Edited June 11, 2012 by Ivan-ED30 Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 11, 2012 (edited) totalni off ,ovi pehari Edited June 11, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted June 11, 2012 Vjerovatno onaj tko nije dobio pehar vjerovatno ga nije ni zasluzio...sta sada to treba znaciti...eto nisam ga ni ja dobio i odmah necu dogodine doci u karlovac...ha ha presmijesno...a mislim da taj tko tako razmislja da dode samo po pehar netreba ni dolaziti,,,ovaj susret je mnogo vise od j...pehara Upravo tako slazem se od rijeci do rijeci. I zasto ali zasto OPET nitko nije slikao moj auto? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 11, 2012 da da dario svojim sam ocima viodia di si pljunia na 100€ i zalipija sucu na celi i reka pisi picota sta ti dario kaze :PPPP i zasto se svaki put pokupis navecer jel se toi bojis opit il hhehe on ode zarulje vrtit' negdje... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 11, 2012 on ode zarulje vrtit' negdje... isa san vidat Share this post Link to post Share on other sites
belac300 0 Posted June 11, 2012 Ekipa iz Bosne je najača.... Dečki nadam se da se uskoro vidimo negdje :DDD Pozz od ekipe iz Like Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 11, 2012 šta reći...predivwno kao i svake godine,priča sa ekipom,PUNO PUNO PUNO odlicno slozenih auta,žurka do kasno u noc,tj rano u jutro malo sam u subotom KLJUCA i bio u blazenom stanju poznatom kao "fjaka" pa sam samo sidia i leza okolo,jbg posljedica petka ali sam se nagleda odlicnih vozila,poprica i nasalio sa starim prijateljima,s nekima se tek upozna. pohvale organizaciji ,proslo je sve u najboljem redu,muzika za 10+,program jako raznolik. evo "par slika" koje sam opalio dok nisam dosao u blazeno stanje fjake. najbolja duja na svijetu Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted June 11, 2012 isa san vidat a ee isa vidat..... iduce godine ces ostat spavat tamo i petak i subotu Share this post Link to post Share on other sites