dalibor 2 Posted June 13, 2012 iskreno po slikama vidim da je ovo bilo nesto jako lijepo, dobro VAM je bilo, meni nije dobro, jako sam tuzan, jako mi je zao sto nisam bio, nemate pojma, ova je godina pozlu pocela, Valjda sto sam nasilu zurio da zavrsim auto. TOLIKO SAM SE TRUDIO DA AUTO ZAVRSIM DA IDEM NA SEE; I DA DODJEM U KALOVAC ni zato sam za see slomio nogu, i Karlovac veliki problem u mome uzem krugu, valjda nije bilo sudjeno, iskreno mi je zao, Bozija kazna, nakon 3 godine iscekivanja, nazalost nije uspjelo, mozda neki drugi put jel necu nikad vise nesto obecat Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 13, 2012 Gledm slike i komentare i zalim sto nisam mogao doci, nego jbt koliko u HR ima RALLY FRONT-ova? Share this post Link to post Share on other sites
CoKi 0 Posted June 13, 2012 Jao sto landohanimo gore na onoj grupoj slici naslonjeni na toncievom auto 3 ujutro mi kenjamo pored auta i pijemo ahahhaahh goriona :D jedva cekam sljedecu godinu iskreno :D Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 13, 2012 (edited) Gledm slike i komentare i zalim sto nisam mogao doci, nego jbt koliko u HR ima RALLY FRONT-ova? Ima ih ajmo reci dosta...a ima i kucne kemije Edited June 13, 2012 by dzinn16v Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted June 13, 2012 Gledm slike i komentare i zalim sto nisam mogao doci, nego jbt koliko u HR ima RALLY FRONT-ova? u solinu 4 kompleta,u konjstini mozda cak i vise,,,, ma ima toga... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 13, 2012 u solinu 4 kompleta,u konjstini mozda cak i vise,,,, ma ima toga... više frontova nego rallye-a Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 14, 2012 (edited) Hahaha s kojom si ekipom bio ti tamo???? Nemam ti pojma nas je bilo 8 u ekipi.... jeste vi bili sa ekipom koja je kombi tamo imala?... sad sam se sjetio,uglavnom neki decko iz te ekipe tamo sa duzim frizom je dos'o do nas,neznam sta je pokusavao,strg'o mi stolicu i otis'o dalje,nije mi ga se dalo hvatat' okolo jer je im'o prevec' promila pa ne bi nis' postigao... tak' da mu zahvaljujem ovim putem Edited June 14, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 14, 2012 jeste vi bili sa ekipom koja je kombi tamo imala?... sad sam se sjetio,uglavnom neki decko iz te ekipe tamo sa duzim frizom je dos'o do nas,neznam sta je pokusavao,strg'o mi stolicu i otis'o dalje,nije mi ga se dalo hvatat' okolo jer je im'o prevec' promila pa ne bi nis' postigao... tak' da mu zahvaljujem ovim putem Ne javljaj se puno,pozdravlja te moj desni kuk i podlaktica,neće ni meni bit jasno šta si pokušavao samnom zaključanim u tovarnom prostoru ...prva druga gas pa kočnica,pa ponovo Kad se uspijem sam sačuvat ti me sjebeš VAGino balava Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 14, 2012 mrki daj video digni na jubito Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted June 14, 2012 (edited) . Edited June 28, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 14, 2012 mrki daj video digni na jubito Ma imao sam plan nešto izmontirat uz glazbicu ali nemam neki program za to pa ako neko zna neki free software nek viče. A ovo sirovo stavim,bez brige Mrki nije on tebe namjerno, trazio je pedale Ma da,cugo je iz one mamine vaze pa ga je malo bacalo. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 14, 2012 Ne javljaj se puno,pozdravlja te moj desni kuk i podlaktica,neće ni meni bit jasno šta si pokušavao samnom zaključanim u tovarnom prostoru ...prva druga gas pa kočnica,pa ponovo Kad se uspijem sam sačuvat ti me sjebeš VAGino balava hahaha,pa sta ne vices jeba ga ti.nisam ja kriv sta ti se k'o ninja vozis iza vidim da mi ovo neces zaboravit' Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 14, 2012 hahaha,pa sta ne vices jeba ga ti.nisam ja kriv sta ti se k'o ninja vozis iza vidim da mi ovo neces zaboravit' Imam snimku i od toga ak te bash zanima Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted June 14, 2012 Evo konačno ulovio malo vremena pa ubacio koju sliku. http://s962.photobucket.com/albums/ae101/v...2012/?start=all Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted June 14, 2012 Ma imao sam plan nešto izmontirat uz glazbicu ali nemam neki program za to pa ako neko zna neki free software nek viče. A ovo sirovo stavim,bez brige najjednostavnije...windows movie maker... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 14, 2012 hahaha,pa sta ne vices jeba ga ti.nisam ja kriv sta ti se k'o ninja vozis iza vidim da mi ovo neces zaboravit' Zaboravio si apostrof na "jeba" Share this post Link to post Share on other sites
sandy_mo 0 Posted June 14, 2012 Da i ja napisem koju.. Moj prvi dolazak u Karlovac i stvarno sam ostao bez teksta predobro je bilo, ekipa, druzenje, auta, organizacija, bez rijeci sam, samo cu jos reci vidimo se iduce godine Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 14, 2012 Zaboravio si apostrof na "jeba" :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 14, 2012 http://youtu.be/ldGgFILoQtg Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted June 14, 2012 Čuo sam da se netko penjao na onaj toranj sa strane da ulovi sve kečeve u jednu sliku odozgora. Jel to istina i ako je, može li netko uploadati tu fotku? Share this post Link to post Share on other sites
muX 0 Posted June 14, 2012 (edited) Točno, kolega Lio, vozi crveni kec. Edited June 14, 2012 by muX Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 15, 2012 Zaboravio si apostrof na "jeba" oprost' Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted June 15, 2012 Točno, kolega Lio, vozi crveni kec. http://img820.imageshack.us/img820/1886/sam1216c.jpg Tnx Share this post Link to post Share on other sites