4 4
MOTA BOY

X VWTS- Report!

Recommended Posts

Evo nešto slika,aute veliki dio namjerno izostavljam da se ne ponavljam a ljudi nek se prepoznaju jer ovo su fotke okolo i svuda kako sam bauljo petak pa nadalje :palacg

2012-06-08194402.jpg

2012-06-08201007.jpg

2012-06-08201017.jpg

2012-06-08201847.jpg

2012-06-08202505.jpg

2012-06-08204435.jpg

2012-06-08213352.jpg

2012-06-08215143.jpg

2012-06-08215238.jpg

2012-06-08215314.jpg

2012-06-08215417.jpg

2012-06-08215457.jpg

2012-06-08235945.jpg

2012-06-09000113.jpg

2012-06-09021640.jpg

2012-06-09023807.jpg

2012-06-09025945.jpg

2012-06-09034723.jpg

2012-06-09124055.jpg

2012-06-09125226.jpg

2012-06-09125742.jpg

2012-06-09165455.jpg

2012-06-09120205.jpg

2012-06-09170927.jpg

2012-06-09171802.jpg

2012-06-09185542.jpg

2012-06-09210931.jpg

2012-06-09212925.jpg

2012-06-09213716.jpg

2012-06-09214543.jpg

2012-06-09224135.jpg

2012-06-09225554.jpg

2012-06-10020552.jpg

Edited by mrki OS

ako dozvolite...iskreno mi je zao nekih decki kojima pehar nije zavrsio u rukama jer imaju divne aute i ocito je puno ulozeno u njih, ali nebih rekao da ih je itko nepravedni izgurao sa ta prva 3 mjesta, nego je ovo samo pokazatelj koliko nam je kvaliteta vw scene narasla, a pogotovo ako uzmemo obzir bijene uvjete u kojima zivimo, zato svi budite ponosni, jer svima vama stizu rijeci hvale iz europske VW kreme - to vam je najvrijednija nagrada!

slažem se s ovim u potpunosti... :palacg

a u vrazju mater sta me spustilo loooool

hahahaha umirem!!!

nije mi jasno ovo grupiranje iz po travi! unutra je bilo jos pun k mjesta a bilo je stvarno lijepih auti i vani...

hahahaha umirem!!!

nije mi jasno ovo grupiranje iz po travi! unutra je bilo jos pun k mjesta a bilo je stvarno lijepih auti i vani...

Neki su vani zbog oobnih razloga, neki zbog financijskih, svako ima svoje al da ih je bilo vani koji debelo zaslužuju biti unutra, definitivno.

Petar je tamo spomenuo zašto je A4 dobio bet off, mislim da su organizatori namjerno neke nagrade dodjelili ljudima koji su došli prvi puta i izdaleka da bi dobili "volje" doći i sljedeće godine, a to bi domaća ekipa trebala podržavati kako bi ovaj show rastao iz godine u godinu

..evo i od mene kratko - bilo je SUPER :palci (ludo i nezaboravno)

..samo da se nadovežem za pehare - šteta velika kaj se nedjeli pehar za najbrži odlazak sa xvwts :) (hihihi)

MK4 MK4 MK4

Bilo je boljih auta nego lani ali zato nešto manje,opet manje ljudi,a jubilarni susret je bio i tu sam ostao razočaran jer je i falilo popratnih događanja :palacd pa sve u svemu ne vidim neki napredak,možda da bude popodne neki koncert dobar,dovuč nekog kao Lowrider Syndycate i slično...

Kolega Ernad dobro govori,nekad je ekipa iz BiH (Cazin...)popunila dio kampa tamo kod WC-a,dok je sad bilo potpuno prazno,isto tako sam primjetio da se susjedi iz Slo žale jer nakon tako dugog puta za 150kn ne dobivaju baš ništa,a to nije dobro za slijedeće godine i treba vidjet kak privući ljude jer je to jedini smisao svega,jel tako??? :zivio

puno dobrih auta ostaje vani,a takve treba nekako privuč,jer puno ih je i koji ostaju doma....još uvijek se nađu teške budale koje imaju ispada kasno u noć,ili ranom zorom,neznam ni zašto WC nije radio ponoći...

Uglavnom odlično je ostati navečer da se popije i da se družiš s ekipom a usput uvijek upoznaš i neke nove :zivio zato sam bio i nadam se da dolazim opet,to je glavno :palci

pozdravw svima koje sam upoznao na novo,pozdravw Oliveru i Serdji,s njim sam malo više uspio popričat ovaj put,isto tako svima ostalima da ne nabrajam

jedva čekam opet slijedeču godinu :hehe

evo još nekih slika malo sa strane,da nebude sve isto

SAM_0350.jpg

SAM_0416.jpg

SAM_0421.jpg

SAM_0418.jpg

SAM_0364.jpg

SAM_0363.jpg

SAM_0362.jpg

SAM_0319.jpg

SAM_0320.jpg

SAM_0335.jpg

SAM_0348.jpg

SAM_0338.jpg

Ko ni meni glupiranje pojedinaca,kad se uvede neki red vjerujem da će svi bit unutra imali auto za pokazat ili ne :palacg

Financijska strana meni osobno nije bila razlog grupiranja na travi podalje ali iako mlad duhom tijelo me nesluša pa nisam htio ponovit prošlu godinu gdje sam uredno platio sve što se dalo,stao na pistu i ostatak noći strahovao za vlastiti život i auto jer su nadroksane individue letile autima na pola metra od šatora...i onda takav pijan i neispavan vozit natrag 350 km.Isto se ponovilo i ove godine znači na 11-ci sam minimum 1 km udaljen ili si slažem ponton na Korani :zivio

..evo i od mene kratko - bilo je SUPER :palci (ludo i nezaboravno)

..samo da se nadovežem za pehare - šteta velika kaj se nedjeli pehar za najbrži odlazak sa xvwts :) (hihihi)

MK4 MK4 MK4

Lama mogao si se javiti gore :D

Lama mogao si se javiti gore :D

..mali ispravak - Mario nije bio :(

MK4 MK4

Ko ni meni glupiranje pojedinaca,kad se uvede neki red vjerujem da će svi bit unutra imali auto za pokazat ili ne :palacg

Financijska strana meni osobno nije bila razlog grupiranja na travi podalje ali iako mlad duhom tijelo me nesluša pa nisam htio ponovit prošlu godinu gdje sam uredno platio sve što se dalo,stao na pistu i ostatak noći strahovao za vlastiti život i auto jer su nadroksane individue letile autima na pola metra od šatora...i onda takav pijan i neispavan vozit natrag 350 km.Isto se ponovilo i ove godine znači na 11-ci sam minimum 1 km udaljen ili si slažem ponton na Korani :zivio

slazem se s ovim ! Ekipa iz BJ će druge godine preselit šator jer nisam znao dali ce mi preko glave proć lupit u auto ili neznam šta !

trebali su tamo u onaj ograđeni prostar nek divlja ko oce nek drifta i radi sta oce a ne tamo gdje su parkirani auti !

ja sam jedan put se provozo i skurio gume na jednom dijelu i onda tamo doletavaju tri zaštitara i oće uzet ključ !

a brzina nije bila veca od 20 na sat a ovaj kreten koji je od 5 ujutro sat vremena ga davo po boku pokraj šatora nikom ništa !

katastrofa ali ok !

slazem se s ovim ! Ekipa iz BJ će druge godine preselit šator jer nisam znao dali ce mi preko glave proć lupit u auto ili neznam šta !

trebali su tamo u onaj ograđeni prostar nek divlja ko oce nek drifta i radi sta oce a ne tamo gdje su parkirani auti !

ja sam jedan put se provozo i skurio gume na jednom dijelu i onda tamo doletavaju tri zaštitara i oće uzet ključ !

a brzina nije bila veca od 20 na sat a ovaj kreten koji je od 5 ujutro sat vremena ga davo po boku pokraj šatora nikom ništa !

katastrofa ali ok !

trebao si objasniti zaštitaru ta ti auto ima preko 300 konja i da nemože drugačije krenuti :D

nisam bio tamo kad je bilo to divljačanje u ranojutarnjim satima, ali sam bio kad je jedna bora nešto pokušavala na onom parkiralištu i samo sam čekao kako će izletiti i pokupiti nekog..

izgleda da je to nekima zabavno, pa bi trebalo osnovati komisiju i davati pehare i takvima :lol2

auto show i ljudi se bune kad netko slajdra ili rucnu povlaci....ili pak puca iz auspuha.....cudno.....u slav brodu kad bude moto susret niko ne nosi kacigu, svi pijani voze, puca se, propinje, slajdra i sve ostalo.....i ljudi zive za ta tri dana

auto show i ljudi se bune kad netko slajdra ili rucnu povlaci....ili pak puca iz auspuha.....cudno.....u slav brodu kad bude moto susret niko ne nosi kacigu, svi pijani voze, puca se, propinje, slajdra i sve ostalo.....i ljudi zive za ta tri dana

Prava ekipa :lol2

Na slici gdje od Ante mk5, stojimo ja i kolega VR6 Turbo Najin :palci

A nisi razmišljao da ima tamo i pijanih ljudi i par klinaca je bilo od članova, i šatora je bilo uz cestu, i parkiranih auta...

samo jedan krivi potez i moglo je biti sranja... to se uopče nebi smjelo tolerirati... :palacd

kao što sam već spomenuo bilo je natjecanje u OSV-u i ti "frajeri" koji su divljali su mogli svoje umiječe tamo pokazati...

EOD

E da i ova galerija od eurodubs-a je prebrutalna :palacg

i stvarno nam se scena podigla na jedan daleko viši nivo, bilo je stvarno jako puno kvalitetnih auta :palacg

No Hard Feelings ali to su KRETENI a ne ljudi!!

Edited by vwrudi

da prky sta razmislja ne bi lupio takve gluposti na razini 2fast 15 godisnjaka.

inace, auti na susretu u karlovcu su za pet plus. svaki je dobar na svoj nacin.

Awesome shots man! That Audi dipstick is dope, and that flaming red Corrado needs to burn.

hhehehhehehehe

bio je par tjedana prije ovoga meeta moto susret ovdje pa je bilo par stradalih radi divljanja...

Opel susret je imao tjedan prije meet pa su na petak navecer imali pijanog driftera koji je uletio u parkirane aute i slupao ih, koji su platili ulaz da izloze aute,i to decki iz Austrije...

prije godinu dvije su se gradjani zalili na event VWa jer se ostavljalo smece i svasta nesto okolo i to je zavrsilo u medijima...

eto,samo radi tih pojedinih stvari se moze dogodit' da jedan dan grad zabrani takva dogadjanja ovdje... zasto? jer se dogadjaju takve besmislene stvari...

nemam nista protiv voznje u krug cca 10km/h i to,ali zaletavanje i paljenje guma pored tudjih auti,to je vec druga stvar...

4 4