oglascado 0 Posted June 12, 2012 Awesome shots man! That Audi dipstick is dope, and that flaming red Corrado needs to burn. evo u znak dobre volje maka san airbrushera sa foruma da ne kvari scenu sramota je da takav auto tu stoji u današnje vrijeme i obečajem da neču više s njim dolazit na meet-ove ako i dođem,bit če parkiran daleko da se ne može vidit-slikat sljedeči auto koji napravim neče imat airbrush Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 12, 2012 pusti ti njih roko nemaju oni veze Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 12, 2012 pusti ti njih roko nemaju oni veze tvoj auto nije dovoljno stensan ! A E ! Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 12, 2012 tvoj auto nije dovoljno stensan ! A E ! a tvoj se ne vozi na 402m AE! Share this post Link to post Share on other sites
acmen 0 Posted June 12, 2012 Opel susret je imao tjedan prije meet pa su na petak navecer imali pijanog driftera koji je uletio u parkirane aute i slupao ih, koji su platili ulaz da izloze aute,i to decki iz Austrije... Totalno si neupućen; dečki iz austrije (crvena astra f gsi te plava astra g opc) su se zabili jedan u drugog. Možeš pretpostaviti uslijed čega te koji je zapravo bio razlog. Srećom to su obavili u petak kasno tako da nije ušlo u 'službeni' program. btw slažem se s ostatkom da je malo opasno bilo u 5 ujutro onu bijelu četvorku karavan okretati tamo pokraj ekipe te šatora kao i što je opasan bio onaj u bemburi kockici VT regi što je driftao dok je Tihi vozio ekipu na prikolici (par puta sam mislio da sudar bude bio neizbježan). Ali opet s druge strane takođe mi je malčice bilo glupo da ekipa kampira/spava baš uz cesticu (mjesta za kampiranje je bilo svuda uokolo) jer je stvarno iluzorno za očekivati da se na jednom auto-moto-tjuning susretu ama baš nitko neće okrenuti pod ručnom, paliti gume te pucati iz auspuha jer je to dio folklora ma koliko mi to ne htjeli sebi priznati. Da me se ne shvati krivo dakako da postoje granice/vrijeme/mjesto ali eto... Imate sreće što ste po tom pitanju miljama ali doslovce MILJAMA udaljeni od braće opelaša jer ono što oni rade valjda ni u filmovima nema Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 12, 2012 (edited) a tvoj se ne vozi na 402m AE! Smiješno mi je to za stens . cijeli dan , otkada si mi rekao Edited June 12, 2012 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted June 13, 2012 pa to je dopusteno u ta tri dana.....nece te policija zaustavit ako si ti pijan ili bez kacige ili se vozis centrom na zadnjaku.....i policija divlja sto je najjace.....nisam ja tu odredio zakon ili se nade neki pojedinac pa mi kaze da razmisljam ko 15-o godisnjak, a na susretima bude preko 50 000 ljudi koji isto razmisljaju.....tko nije vidio nezna o cemu pricam Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 13, 2012 kako god... dodji sljedece godine na show,izleti pod rucnom sa promilima na cestu ispred poligona di se odrzava event pa ces vidjet' 'oces ic' doma sa vozackom ili ne... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted June 13, 2012 kako god... dodji sljedece godine na show,izleti pod rucnom sa promilima na cestu ispred poligona di se odrzava event pa ces vidjet' 'oces ic' doma sa vozackom ili ne... brzi sam ja od skode :PPP Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 13, 2012 Čiji ovo auto? Sisčani jel znate? Share this post Link to post Share on other sites
cola76 0 Posted June 13, 2012 Pik http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=54261 Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 13, 2012 (edited) Preglupo je sto svake godine report mora usrati prepirka oko pehara... Dogodine treba dati nekoj curi koja nema pojma o vagenima da izabere najljepse auto i bog zivio :bravo :bravo meni je bilo presmješno to što su se redari prijetili da će nas izbaciti van i neznam šta sve ne, malo je falilo i do batinjanja s njima. Jbte ajde da sam divljao sa priksom, fakat sam se laganini vozio s namjerom da napravimo show, a što smo i napravili kad smo se sparkali pred binom. Jer ekipa se lagano razilazila dok se nismo naparkali pred binu i udri.... Mi smo bili problematični (ponajviše JA) dok drugi što su driftali i šlajdrali po šodru (tamo kod autoblic kućice) i bacali šodar po drugim autima nisu bili sankcionirani, čak ni opomenuti... (čak se radilo o autu koji ni nema šta tamo raditi, nije VAG) Edited June 13, 2012 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 13, 2012 Imam cca 5 min snimke vožnje na prikolici tako da ko ti kaže da si divljao može ladno strpat labana u grlo i kad je već tamo liznut jajca Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted June 13, 2012 (edited) . Edited June 28, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 13, 2012 da je divljao di bi mi koji smo bili na prikolici zavrsili po tom pitanju? Točno tako,ja ni pivo nisam prosuo... Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted June 13, 2012 (edited) VWTS je bio odličan ove godine, po posjećenosti, automobilima, programom i svim ostalim pratećim sadržajima, s obzirom na to da je ljudima kriza i recesija napala džepove, novčanike, mozgove, i sve ostalo, vidjeh neke ljude, koje nisam od prošle godine, a tako smo si bili blizu u Zg, popili piće, pričali, zafrkavali itd.... Mislim da bi trebali ostaviti ovu koncepciju susreta za povijest, dovest malo ozbiljnije ljude u organizaciju i dić to sve skupa na viši nivo.. No bez obzira, odlična zabava je bila!! Edited June 16, 2012 by Caby Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 13, 2012 :bravo :bravo meni je bilo presmješno to što su se redari prijetili da će nas izbaciti van i neznam šta sve ne, malo je falilo i do batinjanja s njima. Jbte ajde da sam divljao sa priksom, fakat sam se laganini vozio s namjerom da napravimo show, a što smo i napravili kad smo se sparkali pred binom. Jer ekipa se lagano razilazila dok se nismo naparkali pred binu i udri.... Mi smo bili problematični (ponajviše JA) dok drugi što su driftali i šlajdrali po šodru (tamo kod autoblic kućice) i bacali šodar po drugim autima nisu bili sankcionirani, čak ni opomenuti... (čak se radilo o autu koji ni nema šta tamo raditi, nije VAG) prikolica RULES !! trebali smo ispendrečit one redare ... kasnije je damir izvrtio slike na foticu gdje je uslikao redara kako skače po krovu onog tamića ... a dok se on prepirao s nama, na sred parkinga su palili gume i driftali, ali ne reagiraju oni ... ali bilo je show, oni su nam "zasmetali" samo na minutu Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 13, 2012 dovest malo ozbiljnije ljude u organizaciju i dić to sve skupa na viši nivo.. No bez obzira, odlična zabava je bila!! Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted June 13, 2012 Ej ekipa pozdrav eto ja sam po prvi put ove godine kenuo sa pumpe na grobniku sa ekiom iz Rijeke inace sam vec 4. put na vwts-u . Bilo mi je super upoznao sam puno novih ljudi , otpao mi je skoro prednji ljevi rubnjak na autoputu , dobro sam se napio i zabavio i tako uglavnom sve pet . stavit cu par slika dok smo putovali gore je ove ostale sta imam ste svi vise manje stavili evo nas na grobniku dok nas nije nervozni djelatnik ine otjerao sa trake gdje se puni gorivo Vozacka kultura na vrhuncu ovo su slike kad smo krenuli sa grobnika dok sam bio sam u auto kasnije mi se pridruzio EDO kao kopilot na tifonu u Ravnoj Gori evo ekipe na tifonu toliko od mene pozdraVW ekipi Share this post Link to post Share on other sites
belac300 0 Posted June 13, 2012 (edited) EVO SLIKA OD EKIPE IZ LIKE :DDDD Svaka čast na organizaciji puno pozdrava i vidimo se nagodinu. EKIPA IZ LIKE Edited June 13, 2012 by belac300 Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted June 13, 2012 EVO SLIKA OD EKIPE IZ LIKE :DDDD Svaka čast na organizaciji puno pozdrava i vidimo se nagodinu. EKIPA IZ LIKE Jesam ja dotrčo do vas u pola noći ko da me neko hoće ubit Share this post Link to post Share on other sites
belac300 0 Posted June 13, 2012 (edited) Jesam ja dotrčo do vas u pola noći ko da me neko hoće ubit Haha nemam ti pojma iskreno, ako je tamo bio Polo crveni moguće..... Mi smo bili u blokadi poslije 2 tako da filma nemamo Edited June 13, 2012 by belac300 Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted June 13, 2012 Haha nemam ti pojma iskreno, ako je tamo bio Polo crveni moguće..... Mi smo bili u blokadi poslije 2 tako da filma nemamo Mislim da je bio ni ja se nesjećam samo znam da sam nešt baljezgao i ekipa je gledala u mene Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 13, 2012 http://www.streetmodified.tv/domov/Karlovac-VW-Meet/ Share this post Link to post Share on other sites
belac300 0 Posted June 13, 2012 Hahaha s kojom si ekipom bio ti tamo???? Nemam ti pojma nas je bilo 8 u ekipi.... Share this post Link to post Share on other sites