Igor_RS 0 Posted June 24, 2012 Pitanje je koje su prednosti i mane jednog i drugog uredjaja i sta je bolje kupiti. U pitanju su uredjaji RNS510 i Kenwood DNX520VBT Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 24, 2012 prednost kenwooda bi bio Bluetooth u samom uređaju mana rns 510 bi bila legalnost tj.nelegalnost vecine sa ebaya dovucenih... ostalo ti je sve pitanje osobnog ukusa, da li ti se vise svidja kenwood ili oem navi Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted June 26, 2012 prednost kenwooda bi bio Bluetooth u samom uređaju mana rns 510 bi bila legalnost tj.nelegalnost vecine sa ebaya dovucenih... ostalo ti je sve pitanje osobnog ukusa, da li ti se vise svidja kenwood ili oem navi kako to misliš legalnost RNS 510 ? kod mene se svi potpuno novi ! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 26, 2012 (edited) .,, Edited June 27, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 26, 2012 Novo je novo A dobro zasto bi taj sa ebaya bio nelegalan ? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 26, 2012 (edited) ... Edited June 27, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 27, 2012 (edited) pa ne znam, trebalo bi prvo saznati sta znaci rijec nelegalno pa bi svi zajedno mogli dati tocniji odgovor autor teme nije napisao s kolko rapsolaze...u svakom slucaju po meni najbolje uzet novo bilo to kenwood ili rns 510 a lala30 ima novih, pa se moze njemu obratit iskreno,malo si se zaletio sa pojmom legalnosti. ja sam uz rns dobio code card i kopiju papira auta iz kojeg je izvaden,jel to legalno? i racun sam dobio...platio carinu porez.sta je tu NE legalno? on topic-ako patis na oem- rns,ako je u pitanju kvaliteta zvuka slike,funkcije....definitivno kenwood Edited June 27, 2012 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 27, 2012 (edited) ... Edited June 27, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted June 27, 2012 Slazem se, no nisam naravno mislio opcenito...niti sam ciljao na ikoga. pisem ovako covjek je pitao, treba mu nesto i napisat mexx, ti mene sigurno zezas ali u svakom slucaju nije losa ideja sa tim papirom od auta, nabavit cu si to pod hitno i iskopirat u 10 primjeraka. ...mislim da samo sereš po forumu Mario a i još si mi dužan nisam te zaboravio... mexx Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 27, 2012 @weky - sta je tu je, ako ti mogu pomoci sa novim kartama i videom u voznji, javi samo adresu na pm @ostali - vi ste u pravu, tako je kako vi kazete, ja nemam pojma o nicemu i jos jednom, roba sa ebaya je apsolutno u redu. To je to. Ovu temu markiram i ne pisem vise u nju, nit je budem vise citao! Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted June 27, 2012 ...mislim da samo sereš po forumu Mario a i još si mi dužan nisam te zaboravio... mexx nepostoji card code za RNS-510 nedobiješ ga ni kada ga naručiš sa autom to što se dobije uz uređaj to je to je bezveze neko kopirao stare karitice imaš kupiti na ebay-u prazna samo ispuniš ovisi koji auto imaš seat vw ili šlkoda da se bude siguran da je uređaj OK broj šasije radija se mora poklapati sa orginalnim pinom koji se provjerava u servisu Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted June 27, 2012 nepostoji card code za RNS-510 nedobiješ ga ni kada ga naručiš sa autom to što se dobije uz uređaj to je to je bezveze neko kopirao stare karitice imaš kupiti na ebay-u prazna samo ispuniš ovisi koji auto imaš seat vw ili šlkoda da se bude siguran da je uređaj OK broj šasije radija se mora poklapati sa orginalnim pinom koji se provjerava u servisu zaboravih napisati i ako je dobar PIN a dirano je po epromu znase dogoditi da neće nadograditi noviji FW Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 27, 2012 nepostoji card code za RNS-510 nedobiješ ga ni kada ga naručiš sa autom to što se dobije uz uređaj to je to je bezveze neko kopirao stare karitice imaš kupiti na ebay-u prazna samo ispuniš ovisi koji auto imaš seat vw ili šlkoda da se bude siguran da je uređaj OK broj šasije radija se mora poklapati sa orginalnim pinom koji se provjerava u servisu ja sam dobio ovo,s druge strane je pin radia... Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted June 27, 2012 (edited) ja sam dobio ovo,s druge strane je pin radia... to je lažnjak to se isporučivalo sa radio uređajima misli do onog gama delta najdalje poslje je pin u autu ( u tabli) i dobija se na zahtijev u servisu Edited June 27, 2012 by lala30 Share this post Link to post Share on other sites