0
Igor_RS

RNS510 ili DNX520VBT

Recommended Posts

Pitanje je koje su prednosti i mane jednog i drugog uredjaja i sta je bolje kupiti. U pitanju su uredjaji RNS510 i Kenwood DNX520VBT

prednost kenwooda bi bio Bluetooth u samom uređaju

mana rns 510 bi bila legalnost tj.nelegalnost vecine sa ebaya dovucenih...

ostalo ti je sve pitanje osobnog ukusa, da li ti se vise svidja kenwood ili oem navi

prednost kenwooda bi bio Bluetooth u samom uređaju

mana rns 510 bi bila legalnost tj.nelegalnost vecine sa ebaya dovucenih...

ostalo ti je sve pitanje osobnog ukusa, da li ti se vise svidja kenwood ili oem navi

kako to misliš legalnost RNS 510 ?

kod mene se svi potpuno novi !

Novo je novo :)

A dobro zasto bi taj sa ebaya bio nelegalan ?

pa ne znam, trebalo bi prvo saznati sta znaci rijec nelegalno pa bi svi zajedno mogli dati tocniji odgovor

autor teme nije napisao s kolko rapsolaze...u svakom slucaju po meni najbolje uzet novo bilo to kenwood ili rns 510

a lala30 ima novih, pa se moze njemu obratit

iskreno,malo si se zaletio sa pojmom legalnosti. :mellow:

ja sam uz rns dobio code card i kopiju papira auta iz kojeg je izvaden,jel to legalno? i racun sam dobio...platio carinu porez.sta je tu NE legalno?

on topic-ako patis na oem- rns,ako je u pitanju kvaliteta zvuka slike,funkcije....definitivno kenwood

Edited by Mexx

Slazem se, no nisam naravno mislio opcenito...niti sam ciljao na ikoga. pisem ovako covjek je pitao, treba mu nesto i napisat :D

mexx, ti mene sigurno zezas :P

ali u svakom slucaju nije losa ideja sa tim papirom od auta, nabavit cu si to pod hitno i iskopirat u 10 primjeraka.

...mislim da samo sereš po forumu Mario a i još si mi dužan nisam te zaboravio...

mexx :palacg

@weky - sta je tu je, ako ti mogu pomoci sa novim kartama i videom u voznji, javi samo adresu na pm

@ostali - vi ste u pravu, tako je kako vi kazete, ja nemam pojma o nicemu i jos jednom, roba sa ebaya je apsolutno u redu.

To je to. Ovu temu markiram i ne pisem vise u nju, nit je budem vise citao!

...mislim da samo sereš po forumu Mario a i još si mi dužan nisam te zaboravio...

mexx :palacg

nepostoji card code

za RNS-510 nedobiješ ga ni kada ga naručiš sa autom

to što se dobije uz uređaj to je to je bezveze neko kopirao stare karitice imaš kupiti na ebay-u prazna samo ispuniš ovisi koji auto imaš seat vw ili šlkoda

da se bude siguran da je uređaj OK

broj šasije radija se mora poklapati sa orginalnim pinom koji se provjerava u servisu

nepostoji card code

to što se dobije uz uređaj to je to je bezveze neko kopirao stare karitice imaš kupiti na ebay-u prazna samo ispuniš ovisi koji auto imaš seat vw ili šlkoda

broj šasije radija se mora poklapati sa orginalnim pinom koji se provjerava u servisu

zaboravih napisati i ako je dobar PIN a dirano je po epromu

znase dogoditi da neće nadograditi noviji FW

nepostoji card code

ja sam dobio ovo,s druge strane je pin radia...

7455621524_bb791db8f5_b.jpg

ja sam dobio ovo,s druge strane je pin radia...

7455621524_bb791db8f5_b.jpg

to je lažnjak to se isporučivalo sa radio uređajima misli do onog gama delta najdalje

poslje je pin u autu ( u tabli) i dobija se na zahtijev u servisu

Edited by lala30

0