Vedr@n 0 Posted July 5, 2012 Pozdrav ekipo. Imam jedan problem sa ženinim polom. Kada auto odstoji na suncu par sati u ovo ljetno doba nebi ga ni bog upalio. Ujutro,u hladu i navečer pali na prvi zub. Koja je fora s time?? Inače polo je 9N3 1.4 16V 97g. hvala Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 5, 2012 ja sam imao identični problem na cliu 2 ... samo sam četkice promjenio i to je to.... Share this post Link to post Share on other sites
Vedr@n 0 Posted July 5, 2012 ja sam imao identični problem na cliu 2 ... samo sam četkice promjenio i to je to.... Misliš na četkice od anlasera? Ma nije to problem, auto vergla živo, kao uvijek, jednostavno vergla i možda iz jedno 5-7 pokušaja upali. Share this post Link to post Share on other sites
zokaGTI 0 Posted July 5, 2012 Misliš na četkice od anlasera? Ma nije to problem, auto vergla živo, kao uvijek, jednostavno vergla i možda iz jedno 5-7 pokušaja upali. Mozda su ti propisale dizne, imao slican problem sa golfom, promijenio dizne i sad je druga pjesma. Istina da je golf stariji auto i drugaciji sistem ali simptom je isti pa je mozda i problem isti. Share this post Link to post Share on other sites