Ivan-ZG 0 Posted July 17, 2012 iz topica je sve jasno... može li se napraviti update softwarea CECMa? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted July 17, 2012 pa ako ima update onda se radi na prvom redovnom servisu koji dolazi Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ZG 0 Posted July 17, 2012 pa ako ima update onda se radi na prvom redovnom servisu koji dolazi znači ako je auto 2009 godina, od onda je bio na 3 servisa, vjerojatno su updateli softwarea ukoliko je updatea bilo? oni to po defaultu rade ili? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted July 17, 2012 pa ukoliko je onda jesu zast te to muci tolko ? jel imas nekih problema ili ? Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ZG 0 Posted July 17, 2012 pa ukoliko je onda jesu zast te to muci tolko ? jel imas nekih problema ili ? Kupio sam xenon s ledom pa mi treba software 0575 da bi radilo... A be znam koji je moj dok ne spojim.. :-) Share this post Link to post Share on other sites
vento 0 Posted October 15, 2012 Jesi li saznao za update 2012 ? Javi i mene zanima Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ZG 0 Posted October 16, 2012 Jesi li saznao za update 2012 ? Javi i mene zanima uspjelo se dignuti na 0575 ali svejedno nije podržavao xenon (nisu duga radila) - na kraju sam promijenio CECM... ovaj stari CECM imam i dalje ako kome treba Share this post Link to post Share on other sites
vento 0 Posted October 16, 2012 uspjelo se dignuti na 0575 ali svejedno nije podržavao xenon (nisu duga radila) - na kraju sam promijenio CECM... ovaj stari CECM imam i dalje ako kome treba Napisi mi molim te ja sam u Sarajevu i kad odem u ovlasteni servis koliko kosta update ako je potreban da me ne prevare ovi iz Asa auto Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ZG 0 Posted October 16, 2012 Napisi mi molim te ja sam u Sarajevu i kad odem u ovlasteni servis koliko kosta update ako je potreban da me ne prevare ovi iz Asa auto nisam to u servisu napravio... tamo su me lagano otkarali zašto ti treba 0575? Share this post Link to post Share on other sites
vento 0 Posted October 16, 2012 nisam to u servisu napravio... tamo su me lagano otkarali zašto ti treba 0575? Meni u biti treba "kao novi" update navodno sam cuo da ima u samom novom SW poboljsanja za motor 2.0 TDi. Negdje sam procitao da ljudi osjete razliku u vuci na manjim obrtiaima kao auto puno zivlji. A jedino opet kazem cuo sam samo online se tako nesto moze ditkno sa fabrikom uraditi update Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 16, 2012 tako je sad su updateovi online..nema vise s cd-a.... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 16, 2012 tako je sad su updateovi online..nema vise s cd-a.... jel moguce da za golf 5 nema updateova(dok u njemackoj,citajuc forume uredno to rade) kad se spoji VAS i online napise da je aktualna verzija u autu, a u autu je tvornicka iz 2004 Share this post Link to post Share on other sites
vento 0 Posted October 17, 2012 jel moguce da za golf 5 nema updateova(dok u njemackoj,citajuc forume uredno to rade) kad se spoji VAS i online napise da je aktualna verzija u autu, a u autu je tvornicka iz 2004 A zavisi gdje si isao za update ! Ko kad ovi na balkanu jako neprofesionalno obavljaju svoj posao Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted November 4, 2012 Nikad se update ne radi ukoliko nema nekakve reklamacije kupca, a prema TIP-u se rješava problem updatom.... znaći imamo 6r pola koji pali loše na ladno, proizvođač kaže gurni novi soft u njega i problem otklonjen. ZAŠTO RADIT UPDATE AKO NEZNAŠ ŠTA DOBIJEŠ UPDATOM ???? Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 6, 2012 Da ne otvaram novu temu, pa da samo pitam ako se već netko susretao s time... Imam golfa VI 1.6 tdi 90ks (2009.), prije neki dan mi se upalila žuta lampica kao za grijače, onak dvije valovite crtice, otišao sam na dijagnostiku, ali nije ništa izbacivalo grešku. Posumnjali su u dpf filter i rekli da ga ispuham, ja sam ga ispuhao, ali i dalje je svjetlilo, ali drugi dan više nije gorila lampica, sve do danas kad mi se upalila lampica i auto više uopće ne vuče, ko da je u safe modu, pošto je 20h navečer, nazvao sam majstora i rekao je da najvjerojatnije trebam neki update softwera i da će sve bit ok. Pa da pitam, jel tko imao sličan problem? Autofreak, imaš kakvih iskustva? Share this post Link to post Share on other sites
Vile 0 Posted December 7, 2012 Da ne otvaram novu temu, pa da samo pitam ako se već netko susretao s time... Imam golfa VI 1.6 tdi 90ks (2009.), prije neki dan mi se upalila žuta lampica kao za grijače, onak dvije valovite crtice, otišao sam na dijagnostiku, ali nije ništa izbacivalo grešku. Posumnjali su u dpf filter i rekli da ga ispuham, ja sam ga ispuhao, ali i dalje je svjetlilo, ali drugi dan više nije gorila lampica, sve do danas kad mi se upalila lampica i auto više uopće ne vuče, ko da je u safe modu, pošto je 20h navečer, nazvao sam majstora i rekao je da najvjerojatnije trebam neki update softwera i da će sve bit ok. Pa da pitam, jel tko imao sličan problem? Autofreak, imaš kakvih iskustva? Meni se to desilo na skodi superb II i nakon raznih ispuhavanja i regeneracije su skuzili da je otisao senzor od dpf-a.. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 8, 2012 senzori su očito mana na ovi cr-ovima.... Kad vidis gresku onda preko diagnostike se rjesava problem..ako neide pogleda se dal postoji RTP (rjesenje tehnickog problema) ili ti ga tvornicki naputci o njihovim tvorničkim greškama i kako ih riješiti.... Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted December 8, 2012 Da ne otvaram novu temu, pa da samo pitam ako se već netko susretao s time... Imam golfa VI 1.6 tdi 90ks (2009.), prije neki dan mi se upalila žuta lampica kao za grijače, onak dvije valovite crtice, otišao sam na dijagnostiku, ali nije ništa izbacivalo grešku. Posumnjali su u dpf filter i rekli da ga ispuham, ja sam ga ispuhao, ali i dalje je svjetlilo, ali drugi dan više nije gorila lampica, sve do danas kad mi se upalila lampica i auto više uopće ne vuče, ko da je u safe modu, pošto je 20h navečer, nazvao sam majstora i rekao je da najvjerojatnije trebam neki update softwera i da će sve bit ok. Pa da pitam, jel tko imao sličan problem? Autofreak, imaš kakvih iskustva? rekao bi da je mozda riknuo hladnjak ispusnih plinova i zato ti svijetli lampica i ne vuce,mana 1.6 tdi cr Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 8, 2012 i ne samo 1.6 neg i kod ostalih..... Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 9, 2012 Hvala na savjetima, iduči tjedan to rješavam, pa napišem kaj je bilo... Share this post Link to post Share on other sites