0
Ivan-ZG

update softwarea na VW Golf VI?

Recommended Posts

pa ako ima update onda se radi na prvom redovnom servisu koji dolazi

pa ako ima update onda se radi na prvom redovnom servisu koji dolazi

znači ako je auto 2009 godina, od onda je bio na 3 servisa, vjerojatno su updateli softwarea ukoliko je updatea bilo? oni to po defaultu rade ili?

pa ukoliko je onda jesu

zast te to muci tolko ? jel imas nekih problema ili ?

pa ukoliko je onda jesu

zast te to muci tolko ? jel imas nekih problema ili ?

Kupio sam xenon s ledom pa mi treba software 0575 da bi radilo... A be znam koji je moj dok ne spojim.. :-)

Jesi li saznao za update 2012 ? Javi i mene zanima

uspjelo se dignuti na 0575 ali svejedno nije podržavao xenon (nisu duga radila) - na kraju sam promijenio CECM... ovaj stari CECM imam i dalje ako kome treba :)

uspjelo se dignuti na 0575 ali svejedno nije podržavao xenon (nisu duga radila) - na kraju sam promijenio CECM... ovaj stari CECM imam i dalje ako kome treba :)

Napisi mi molim te ja sam u Sarajevu i kad odem u ovlasteni servis koliko kosta update ako je potreban da me ne prevare ovi iz Asa auto

Napisi mi molim te ja sam u Sarajevu i kad odem u ovlasteni servis koliko kosta update ako je potreban da me ne prevare ovi iz Asa auto

nisam to u servisu napravio... tamo su me lagano otkarali :)

zašto ti treba 0575?

nisam to u servisu napravio... tamo su me lagano otkarali :)

zašto ti treba 0575?

Meni u biti treba "kao novi" update navodno sam cuo da ima u samom novom SW poboljsanja za motor 2.0 TDi.

Negdje sam procitao da ljudi osjete razliku u vuci na manjim obrtiaima kao auto puno zivlji. A jedino opet kazem cuo sam samo online se tako nesto moze ditkno sa fabrikom uraditi update

tako je sad su updateovi online..nema vise s cd-a....

jel moguce da za golf 5 nema updateova(dok u njemackoj,citajuc forume uredno to rade)

kad se spoji VAS i online napise da je aktualna verzija u autu,

a u autu je tvornicka iz 2004

jel moguce da za golf 5 nema updateova(dok u njemackoj,citajuc forume uredno to rade)

kad se spoji VAS i online napise da je aktualna verzija u autu,

a u autu je tvornicka iz 2004

A zavisi gdje si isao za update ! Ko kad ovi na balkanu jako neprofesionalno obavljaju svoj posao

Nikad se update ne radi ukoliko nema nekakve reklamacije kupca, a prema TIP-u se rješava problem updatom.... znaći imamo 6r pola koji pali loše na ladno, proizvođač kaže gurni novi soft u njega i problem otklonjen. ZAŠTO RADIT UPDATE AKO NEZNAŠ ŠTA DOBIJEŠ UPDATOM ????

Da ne otvaram novu temu, pa da samo pitam ako se već netko susretao s time... Imam golfa VI 1.6 tdi 90ks (2009.), prije neki dan mi se upalila žuta lampica kao za grijače, onak dvije valovite crtice, otišao sam na dijagnostiku, ali nije ništa izbacivalo grešku. Posumnjali su u dpf filter i rekli da ga ispuham, ja sam ga ispuhao, ali i dalje je svjetlilo, ali drugi dan više nije gorila lampica, sve do danas kad mi se upalila lampica i auto više uopće ne vuče, ko da je u safe modu, pošto je 20h navečer, nazvao sam majstora i rekao je da najvjerojatnije trebam neki update softwera i da će sve bit ok. Pa da pitam, jel tko imao sličan problem? Autofreak, imaš kakvih iskustva?

Da ne otvaram novu temu, pa da samo pitam ako se već netko susretao s time... Imam golfa VI 1.6 tdi 90ks (2009.), prije neki dan mi se upalila žuta lampica kao za grijače, onak dvije valovite crtice, otišao sam na dijagnostiku, ali nije ništa izbacivalo grešku. Posumnjali su u dpf filter i rekli da ga ispuham, ja sam ga ispuhao, ali i dalje je svjetlilo, ali drugi dan više nije gorila lampica, sve do danas kad mi se upalila lampica i auto više uopće ne vuče, ko da je u safe modu, pošto je 20h navečer, nazvao sam majstora i rekao je da najvjerojatnije trebam neki update softwera i da će sve bit ok. Pa da pitam, jel tko imao sličan problem? Autofreak, imaš kakvih iskustva?

Meni se to desilo na skodi superb II i nakon raznih ispuhavanja i regeneracije su skuzili da je otisao senzor od dpf-a..

senzori su očito mana na ovi cr-ovima.... Kad vidis gresku onda preko diagnostike se rjesava problem..ako neide pogleda se dal postoji RTP (rjesenje tehnickog problema) ili ti ga tvornicki naputci o njihovim tvorničkim greškama i kako ih riješiti....

rekao bi da je mozda riknuo hladnjak ispusnih plinova i zato ti svijetli lampica i ne vuce,mana 1.6 tdi cr

0