__z__ 0 Posted July 17, 2012 (edited) Danas sam primjetio da se staklo desnog retrovizora podiže gore (umjesto dolje) kad stavim u rikverc. Pokušao sam malo promijenit položaj stakla, no opet kad stavim u rikverc ono se podigne gore. Kad vratim na nulu, ono se spusti dolje (umjesto da se izravna). Jel netko imao takav problem ili barem zna u čemu je caka? Hvala Uspio rješiti situaciju . Može lock! Edited July 17, 2012 by __z__ Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted July 17, 2012 napisi kako da zna netko ako bude imao takav problem Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted July 17, 2012 Uz koji paket opreme je to išlo na petici? Ja sam mislio da se to nije moglo doplatiti na petici, bar se ne sjecam da sam u konfiguratoru vidio I može li se to naknadno samo iskodirati s dijagnostikom na golfu iz 2007.? Share this post Link to post Share on other sites
__z__ 0 Posted July 17, 2012 napisi kako da zna netko ako bude imao takav problem Ma bio mi je auto danas na servisu, pa je valjda ta osoba kad je ubacila u rikverc (retrovizor se automatski spustio dolje) on ručno njega podignuo gore (dok je bio u rikvercu). Isto tako sam ga vratio u prijašnji položaj. Share this post Link to post Share on other sites
__z__ 0 Posted July 17, 2012 Uz koji paket opreme je to išlo na petici? Ja sam mislio da se to nije moglo doplatiti na petici, bar se ne sjecam da sam u konfiguratoru vidio I može li se to naknadno samo iskodirati s dijagnostikom na golfu iz 2007.? Mislim da je to bilo uz paket svjetlost i vidljivost (ako se ne varam). Što se tiče dijagnostike, mislim da postoji mogućnost no to bi trebao pitati nekog iskusnijeg. Share this post Link to post Share on other sites