0
__z__

Golf 5 - desni retrovizor

Recommended Posts

Danas sam primjetio da se staklo desnog retrovizora podiže gore (umjesto dolje) kad stavim u rikverc. Pokušao sam malo promijenit položaj stakla, no opet kad stavim u rikverc ono se podigne gore. Kad vratim na nulu, ono se spusti dolje (umjesto da se izravna). Jel netko imao takav problem ili barem zna u čemu je caka?

Hvala

Uspio rješiti situaciju :). Može lock!

Edited by __z__

Uz koji paket opreme je to išlo na petici? Ja sam mislio da se to nije moglo doplatiti na petici, bar se ne sjecam da sam u konfiguratoru vidio :mellow: I može li se to naknadno samo iskodirati s dijagnostikom na golfu iz 2007.?

napisi kako da zna netko ako bude imao takav problem :)

Ma bio mi je auto danas na servisu, pa je valjda ta osoba kad je ubacila u rikverc (retrovizor se automatski spustio dolje) on ručno njega podignuo gore (dok je bio u rikvercu). Isto tako sam ga vratio u prijašnji položaj.

Uz koji paket opreme je to išlo na petici? Ja sam mislio da se to nije moglo doplatiti na petici, bar se ne sjecam da sam u konfiguratoru vidio :mellow: I može li se to naknadno samo iskodirati s dijagnostikom na golfu iz 2007.?

Mislim da je to bilo uz paket svjetlost i vidljivost (ako se ne varam). Što se tiče dijagnostike, mislim da postoji mogućnost no to bi trebao pitati nekog iskusnijeg.

0