2 2
dinogolf55

Golf 5 zvučnici za zadnja vrata

Recommended Posts

Moze pomoć oko odabira zvučnika za zadnja vrata?

Imam orginal prednje i radio rcd510, sad bi si stavio u zadnja vrata neke malo bolje zvučnike do nekih 450-500kn

može neki prijedlog

nabavi originalne zvucnike, i bas i visokotonac, ptovuci kabele i njih slozi u zadnja vrata.

naprijed imas mjesta za srednjetonce a pozadi za bas

a jel bi mi bilo dobro da stavim neke bolje zvučnike u zadnja vrata bez tih visokotonaca itd ??

a di da stavim visokotonske kad u tapecirunzima neam otvor za tapecirunge

ja sam na svojem mjenjal i tapecirunge samo zbog visokotonci

kupio polovne i izgledaju kao novi :rolleyes:

da neotvaram novu temu, jeli netko stavljao zvucnike u zadnja vrata? jeli komplicirano? i koje zvucnike preporucujete.... nekako bi najrađe orginal. Dali se mora skidati unutarnji dio vrata komplet?

btw nepojmljivo mi je da nisu mogli provuci instalaciju ako nista drugo.

Itko ista? :-/ preporuka nekog majstora ili firme u rijeci koja se bavi ugradjivanjem i prodajom zvucnika. Nabavio sam rcd 510 sad bih htio bubnut zadnje zvucnike unutra...

Nemam peticu, ali sam 99% siguran da ces morat skinut cijeli tapecirung vrata da bi stavio zvucnik.

Ako imas novaca i nisi za to da si sam napravis daj nekom 100 kuna da ti to sredi i gotovo.

Da, za 100kn ce ti netko ugraditi zvucnike, treba i instalaciju provuc do radija

Zašto ne probaš kontaktirati Ronis.hr koji ima poslovnicu u Rijeci. Koliko vidim imaju u prodaju autoakustiku a vjerojatno vrše i ugradnju. Ronis.hr_kontakt...http://www.ronis.hr/trgovine.asp

Nedavno sam ugrađivao mutimediju i samo za info, cijena vađenja i stavljanja mi je bila 500 kn u trgovini gdje je kupljena, što je jedan od najlakših poslova a o ugrađivanju stražnjih zvučnika za 100 Kn možeš se pozdraviti.

Edited by <TDI>

@tdi znaci 500kn samo usluga a zbucnici posebno?

@tomislave ja bi dao 200kn odmah :-) samo da se nezezam s tim...

tommek10,
ja sam ugradnju multimedije i stavljanje zvučnika koje sam kupio radio osobno ali sam ti spomenuo kakve su cijene ugradnje bile u trgovini gdje sam kupovao multimediju da bi imao nekakav pregled koliko košta ili da možeš usporediti ako imaš povoljniju ponudu. U to ne spada da li će ti to netko od kolega raditi ili netko sa foruma nego ponude od nekih trgovina kod kojih bi kupovao zvučnike i koji vrše ugradnju istog.

Mene je trgovac samo za vađenje starog radia i stavljanje multimedije tražio 500 Kn, znači samo za uslugu bez kupovine zvučnika a za ugradnju stražnjih mi nije znao reći jer za to imaju nekoga izvana koji dolazi na poziv ali sumnjam da bi cifra bila nešto manja od ove prve.

Meni su u Osijeku u Autosoundu trazili 120kn za ugradnju zvucnika ako kod njih kupim, naravno po paru.

Je sve je to fino, ali ta ugradnja moze biti kao tvornicka ili neki fus pa je i to bitno...

Meni su u Osijeku u Autosoundu trazili 120kn za ugradnju zvucnika ako kod njih kupim, naravno po paru.

To bi mi bila najbolja solucija.... morat cu poceti zvati pa viditi. Ako ne rijeka onda zagreb.

Javi kakve si sve ponude dobio i koliko su te tražili za ugradnju.

jel ima netko da je provlačio kabele pa da da savjet kuda ih provuć do radia i jel radio opće ima spojeve za zadnje zvućnike?

2 2