Blue Angel 0 Posted July 25, 2012 Slozen mi je alarm na Pola 9n3, sve je bilo ok 2mj a onda je pocela zmigat ona mala led lampica... Nakon nekog vremena se alarm sam upalio i auto se poceo derat. Na displayu kao da je krs lom po autu a auto niko nije taknuo. Smanjeni su senzori itd. Onda se desilo da je na displayu pokazivalo da su vrata non stop otvorena. Pa hoce uhvatit da zatvori vrata pa nece... Dok jednog dana nije podivljo skroz. Pailo se i derao alarm iako je bio stisan, non stop. Nije bilo sanse da ga ugasim. Nisam mogla ni otkljucat vrata. Sreca da je ostao prozor skroz otvoren, usla sam u auto i odstekala kabel od modema. Majstor je to kao popravio sve, rekao da sam dobila novi alarm. E sad mene zanima da li je moguce da mi stavi novi alarm a display ostaje onaj stari??? Koliko je meni jasno modem iliti jedinica su povezani s displayom! KAJ NE? Dva dana je bio auto kod mene doma, i opet ista prica... Nit zapalit auto niti nista... Kaj to je? Greska u alarmu? I obavezno me zanima da li me majstor mulja kad veli da alarm je nov a stari display da se moze programirat na novi alarm... Malo je dugo... HVALA PUNO. Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel 0 Posted July 26, 2012 Zar nitko nema odgovor? Molim pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted July 26, 2012 pocupaj to van i kupi posten alarm Share this post Link to post Share on other sites
mzg 0 Posted July 26, 2012 Jedina istina je da alarm ne radi ispravno. Lijepo odi do samozvanog "majstora" i reci mu da stvar dovede u red iliu ćeš ga prijaviti državnom inpektoratu (naravno ako imaš račun i garanciju) Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel 0 Posted July 26, 2012 Ma majstor radi doma tak da mu necu radit problema. A kad je kupio alarm nije mi dao ni garanciju. jos jednom da pitam. Display ide skupa s alarmom? Znaci nemre mi stavit novi alarm a display stari. Jer to me uvjerio. A sta cu sad kad je vec na autu? Vadit ga nije htio jer ocito nema pare da mi vrati. Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted July 26, 2012 kljuc se da isprogramirati da pase na novi modem... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted July 26, 2012 Kao sto ti Dario kaze.. sve pocupaj vani i nema sekiracije vise..nece vristat i moc ces normalno spavat. Nevjerujem da je taj alarm nesto ekstra skup, tako da neces bit u velikom minusu, ali bar se neces sekirat i razmisljat kad ce opet popi*dit sam od sebe. A tzv. "majstora" trazi racun di je to kupio,pa vidi mozes li ga reklamirat ili nesto. Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel 0 Posted July 26, 2012 Ma nije ga htio izvadit mada sam rekla. To ti je ono zensku mogu zajeb. jer je zensko. Kaj ce mi ona. Sad je prespojio neke zice stavil neke zastitne diode. I veli da je alarm osjetljiv na razliku napona. Dobro,bumo vidli kaj bu sad za godisnji. Alarm sam kostao 900kn i plus 900 ruke. Racun i garanciju da ima, dao bi. Hvala ekipa na objasnjenjima i vremenu. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted July 26, 2012 ko ti je to ugradio ak nije tajna??? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted July 26, 2012 900 kn za ruke?! WTF!? Posalji mu decka ili prijatelje s svojim autom, pa nek oni s njim porazgovaraju.. Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel 0 Posted July 27, 2012 Decki sve ok. Hvala na svemu. Share this post Link to post Share on other sites