0
v-hrkac

Kupnja dijelova u BIH

Recommended Posts

Postovanje

zanima me cijena dijelova u Bosni za gore navedene

jel sta jeftinije nego tu kod nas.....

I opcentio kako se krecu cijene u Bosni

jesu li manje ili vece nego kao tu kod nas u Zagrebu

svaka informacija dobrodosla

dakle cijene i mjesto kupnje

hvala unaprijed

ja sam kupovo u bosni dijelove za svoju bivsu tricu...npr. krajnica je 30 kn, kugla isto tako.....dosta je jeftinije samo u ovoj trgovini u kojoj sam ja kupovo nema mislim za novije aute.....marka djelova je bila topran

cijene iste slicne

mozes dobit jeftinije proizvod koji se kod nas niti ne moze kupiti jer ne zadovoljava niakkve uvjete

takodjer puno plagijata

mislis kupio si conti remen a onoi remen tko zna tko proizveo u upakirao u conti oznake

Evo baš u ponedjeljak bio u V.Kladuši, išli po boju za auto pa usput navratili u autodijelove, neznam kako se zove točno, ali je na ulazu u grad s lijeve strane, cijene su jeftinije nego kod nas za sve što smo bili pitali, a za kvalitetu neznam, s dijelovima kupljenim kod njih još nisam radio.

Npr. gornja ramena za A4 B5 su po komadu 55km=220 kn, što je nešto jeftinije nego koliko mene dođu kod nas s popustom.

ja sam kupovo u bosni dijelove za svoju bivsu tricu...npr. krajnica je 30 kn, kugla isto tako.....dosta je jeftinije samo u ovoj trgovini u kojoj sam ja kupovo nema mislim za novije aute.....marka djelova je bila topran

Kupio jednom prilikom topranov nosač motora i skinuo ga nakon jedne vožnje, izgubio 250 kuna i triput auto na dizalici: stavljanje toprana, skidanje toprana i stavljanje starog nosača i onda opet stavljanje nosača koji mi je prvotno bio preskup. Pa ti štedi :D

ma nebih ja uzimao neke lijeve marke

nego provjerene marke koje se i kod nas mogu kupiti

i mozda dobiti povrat poreza jos na to

posto ovih dana idem za BIH

al budem se i sam raspitao

ako ne lako kupim tu kod nas i miran sam

samo sam htio cuti kakva su iskustva

Kupujem sve kod ovlastenih firmi za uvoz pojedinih marki..npr. ATE u zastupnika za bih,continental isto tako.. ... ...nisam imao nikad problema ni sa jednim dijelom.I,puno je jeftinije :palacg

e to sam htio cuti

naravno provjerene dijelove a ne neki skart

gdje tocno kupujes ako ti nije tesko napisati

hvala ti unaprijed

e to sam htio cuti

naravno provjerene dijelove a ne neki skart

gdje tocno kupujes ako ti nije tesko napisati

hvala ti unaprijed

Kupujem kod nas u Ljubuškom u Jurpromu http://jurprom.com/ ,pošto živim trenutno na 2 mjesta znam kakve su cijene u HR i u Bih ,puno djelova nosim prijateljima u Hr i nitko mi se nije pozelio nikad,samo sreca jer je jeftinije..hehe :palci

Jurprom je veliki posrednik pri nabavi,prva je ruka od navedenih proizvođača na njihovoj stranici..

Dosta stvari možeš naći i http://www.unitrade.ba/ ,ali nisu ista branša,bave se nekim drugim stvarima.Oni su npr zastupnici za Bosch..

Treća firma je http://www.nuic.ba/ ,oni su slični jurpromu ali su i zastupnici nekih drugih robnih marki.

:palacg

Edited by IVAN_VXR

0