AutoBahn 0 Posted August 17, 2012 Evo vratio se polu-živćan iz službenog servisa koji mi traži 800 kuna za posudicu ulja od kočnica (bez jeb.. ruku),a kako je krenilo i servo pumpa je na izdisaju Zanima me da li postoji neki auto otpad u blizini Splita. Hvala na odgovorima Share this post Link to post Share on other sites
karabinjer 0 Posted August 17, 2012 Imaš u Dugopolju otpad, AUTOBAUBA se zove, ispod crkve se nalazi.. mob. 098/634-128 Takoder imaš u Solinu i Kaštel Sućurcu otpad.. Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted August 17, 2012 ako je u ducanu 800 kn,Bauba ce ti uzet 400 kn za polovnu...tako da u dugopolje netribas niti ic Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted August 17, 2012 (edited) bauba je poznat ka zlatar.za stvar koja u porsche split dode 1000kn on meni pita 900kn. malo je povoljniji od njega zdravko u dugopolju. imas jos grgu u kastelima...nazalost brojeve nemam ali virujem da ekipa ode na forumu ima. da se razumimo i ovi na otpadima su svi skupi ako gledamo vridnost polovne robe...i,ali polovni dio je uvik povoljniji od novog,pogotovo ako se radi o stvari koja nije vitalna za ispravnost auta.. Edited August 17, 2012 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted August 18, 2012 Svi su zlatari...tražia san bravu od gepeka za jednog passata i u zečevića u solinu traže u kunu koliko je nova u porschea,kad san tražia za svoju tricu kompletnu garnituru za pribacit se na diskove bauba mi je tražia 900 ili 1000kn(nebi sad tia lagat) a prodaju se od 500 kn do 100€,i ostali da dalje i ne govorin.. najbolje ti je potražit malo bolje po forumu ono šta ti triba,ima tu i naše ekipe koji imaju auto otpade ili baš taj dio koji ti triba a koji bi bez problema iša na prodaju...ili po njuškalu,isto se svega može nać za ok novce...da san na tvom mistu-auto otpad bi mi bia zadnja opcija Share this post Link to post Share on other sites
AutoBahn 0 Posted August 18, 2012 Bio san u tog BAUABABU(kako li je vec) davno za staru Opel Corsu....i neće me taj više vidit gore.... Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted August 18, 2012 Imaš u Sinju, Autodijelovi Buljac mob. 098/602-233 Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted August 18, 2012 imas jos grgu u kastelima... Poznaš ga ? Bio mi je auto ove godine kod njega na popravku. Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted August 18, 2012 Bio san u tog BAUABABU(kako li je vec) davno za staru Opel Corsu....i neće me taj više vidit gore.... evo ti broj od grge 095-8878898,091-5611552 Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted August 18, 2012 Losa iskustva sa Baubom, kupova 1.0 motor i kralj mi DIGNE cijenu kad sam otisa po motor, naravno da ga nisam platio Share this post Link to post Share on other sites
Goran89 0 Posted October 16, 2012 Evo ja danas bio u BAUBE, trebao mi za Pola onaj vrag koji stoji na krovu i u njega se antena zavidava. U ovlaštenom servisu 490kn a on uzeo 100kn, još mi je njegov mehaničar iša autom negdje po to. Tako da sam ja zadovoljan... Eto... Share this post Link to post Share on other sites