ivan_t 0 Posted August 20, 2012 LoL...da sam se barem sjetio ove teme....tj. vidio na vrijeme bas sam za vikend bio dole u Vodicama pa bi svratio.... Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted August 20, 2012 sve za 5, red bi bio, kad je sve ovako proslo da se tradicaja odrzava svake godine Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 20, 2012 Šta reći,koji posluku porati,kome... Uglavnom prvo moram pohvalit svoju Dubrovačku ekipu koja se skupila u velikom broju a eto dovoljno je reć da je od nas 11ero doslo 8auta (tu nebrojim zenske suputnice) Neki su došli dan prije sa : Dok je ostatak drndao... Pero nije donio rakiju... nekome je to dobra vijest a nekome nije... al eto primjetih da se počeo grebat otakd je u braku.. eto odi pivu a kasnije i dobivenu lutriju i xy stvari Drug Tonči nam je bio odličan domaćin i hvala mu na vrijeme provedeno s vw ekipom s juga,da je ovakih više bilo bi dobro Lutriju smo naravno rješili ja i nino Dok su neki ronjali za jabukama (svaka čast na igri za žene i šta mislite na njih) S druge strane su bili Kraljevi s šanka Ima tu jos slika al su nebitne a slike od auta ce drugi metnit Cestitam organizatorima... na šanku je bilo sve odlično (hvala cure) hran odlična i obilata.. muške nisam ni vidio jer su letali svukud (tako je to kad si organizator) pa eto tu vidim mali minus jer organizator se izgubi u brdo obaveza pa nestigne sve goste obić i pozdravit.... Nedjelja je ostala za udovoljit našim ženama pa je dio ekipe otišao u šoping a dio na poljud.... Sve u svemu neloš vikend Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted August 20, 2012 meni je jedino ža sta nisan pozdravija ekipu nakon rucka...triba san samo skoknit obavit nesto i na kraju se to pretvorilo u problem tako da nisan se stiga vratit al evo ovom prilikom pozdravljan ekipu koja je ostala na skalama i one koji su bili u prostoru Share this post Link to post Share on other sites
toka 0 Posted August 20, 2012 evo da se i ja zahvalim ekipi na dolasku na susret, nadam se da je bilo dobro, da niste ostali gladni žedni i da vam nije bilo dosadno, ukratko pozz svima do idućeg susreta. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted August 21, 2012 Pozdrav od Puksića!! bilo sve odlično, drago mi je da se sjatila skoro cijela VW Hrvatska bilo nas odasvud a domaćini to sve spojili u jednu cjelinu vidlo se da su se domaćini trudili da nam udovolje eto prvi put u životu bio na Bačvicama, na Poljudu, U Solinu koji me fascinirao..... upoznao puno novih, susreo još više starih wagenaša, od onih sa juga pa nagore a bilo nas je odasvud Hvala svima na gostoprimstvu Hvala Marinu koji je spasio situaciju s prenoćištem, zapamtio da je to Mertojak hehe, tako da je nesporazum oko kampiranja brzo rješio Ako ne stisne recesija na još jače vidimo se dogodine Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted August 21, 2012 Ja sam bio u Splitu ali nisam mogao na susret i baš mi je žao zbog toga... u subotu se nisam mogao snaći i naći lokaciju a nedelja mi je već bilo prekasno jer sam morao na put kući. Drugi put moram se bolje organizirati i pokupiti vaše brojeve mobitela, mislio sam da ču imti laptop uz sebe ali morao sam bez njega na put i tako ostao odječen od informacija. Pozdrav do godine! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted August 21, 2012 (edited) sta je ovo samo se prica ajmo evo jedna od mene Edited August 21, 2012 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted August 21, 2012 evo jedna od mene A i ta se ne vidi Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted August 21, 2012 vidi sad,ona mi je ostala pre mala pa sam je povecao Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted August 21, 2012 Evo da se i ja javim...meet je bio odlican zao mi je sto sammorao ici ranije unedjelju kuci ali i subotami je bila previse jedva sam prezivio glavobolju... Svaka cast ekipi na organizaciji i veliko hvala Vlatki na razumijevanju doslo je do nesporazuma Vidimo se ako bog da i dogodine. Slike cu nabaciti cim prije Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted August 21, 2012 (edited) Evo Marko... ja samo dječje slike imam Ponosni očevi sa svojim nasljednicima.. a ujedno i najmljađi na meet-u Edited August 21, 2012 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted August 21, 2012 vidim bilo vam je zabavno,imali smo u planu spoky i ja doc ali su se izdogađale neke neplanirane sitnice... vidim da je pola mog bivšeg golfa bilo tamo. :rotfl i da na meetu... mozda se vidimo sljedece godine.. zar nemoze niti jedan topic proc bez rasprava moj je brzi,ja sam tebe u trecoj.. imate SR pa tamo sve rijesite.. ko je brzi... LP Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted August 21, 2012 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....=67002&st=0 Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted August 21, 2012 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....=67002&st=0 careeeeee :respekt Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted August 21, 2012 meet će mi ostati samo u dobrom pamćenju, upoznao sam dosta nove ekipe, organizacija i sve ostalo je bilo i više nego zadovoljavajuće, slika nemam, nadam se da je još netko slikavao da ne ostane samo na ovih 20-ak slika, nadam se da se vidimo i sljedeće godine ako bude sve po planu Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted August 21, 2012 Kako rekoh malo prije, OVDJE mozete nastaviti raspravu ako zelite. nemojte ovdje Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted August 21, 2012 imam dosta slika ali velike su rezolucije i nemam program da smanjim a jednu po jednu nemogu pa evo nesto odabrano http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4...4848&type=3 Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted August 21, 2012 photobucket radi jos Share this post Link to post Share on other sites
Marin_Split 0 Posted August 21, 2012 Ekipa pozdrav svima sve je dobro proslo ja san zadovoljan.. Posebni pozdrav Puksu i Puksićima i mali ispravak ja sam na VISOKOJ merotak je doli priko puta Nadam se da se vidimo opet.pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted August 22, 2012 vidim da vam je bilo preeeedobro i svaka cast organizatorima !!!! cija je ST trica na c2 ??? Share this post Link to post Share on other sites
CoKi 0 Posted August 22, 2012 Odlican vikend provod,ekipa,pijanka sve na mjestu abd i dogodine dolazim opet da vidim ekipu i da se druzimo...See Yaa on next VW MEET :* Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted August 22, 2012 vidim da vam je bilo preeeedobro i svaka cast organizatorima !!!! cija je ST trica na c2 ??? Na forumu ti je vlasnik, Stipe se zove, vec ce se javit Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted August 22, 2012 (edited) nema nista slika Edited August 22, 2012 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted August 23, 2012 Na forumu ti je vlasnik, Stipe se zove, vec ce se javit hvala ti, zanima me dimezija gume na felgama !!! Share this post Link to post Share on other sites