1 1
Mate

4.VWCC MEET SPLIT [ REPORT ]

Recommended Posts

LoL...da sam se barem sjetio ove teme....tj. vidio na vrijeme

bas sam za vikend bio dole u Vodicama pa bi svratio.... :D

sve za 5, red bi bio, kad je sve ovako proslo da se tradicaja odrzava svake godine

Šta reći,koji posluku porati,kome...

345d8hi.jpg

Uglavnom prvo moram pohvalit svoju Dubrovačku ekipu koja se skupila u velikom broju a eto dovoljno je reć da je od nas 11ero doslo 8auta (tu nebrojim zenske suputnice) :bravo

Neki su došli dan prije sa :

2pq7qxk.jpg

Dok je ostatak drndao...

1zzjrc8.jpg

Pero nije donio rakiju... nekome je to dobra vijest a nekome nije... al eto primjetih da se počeo grebat otakd je u braku.. eto odi pivu a kasnije i dobivenu lutriju i xy stvari :rotfl

34dps9f.jpg

Drug Tonči nam je bio odličan domaćin i hvala mu na vrijeme provedeno s vw ekipom s juga,da je ovakih više bilo bi dobro :respekt

j9rd37.jpg

Lutriju smo naravno rješili ja i nino :)

1lz53.jpg

Dok su neki ronjali za jabukama (svaka čast na igri za žene i šta mislite na njih)

bf2eeb.jpg

S druge strane su bili Kraljevi s šanka

mii1so.jpg

20kw27c.jpg

Ima tu jos slika al su nebitne a slike od auta ce drugi metnit :palacg

Cestitam organizatorima... na šanku je bilo sve odlično (hvala cure) hran odlična i obilata.. muške nisam ni vidio jer su letali svukud (tako je to kad si organizator) pa eto tu vidim mali minus jer organizator se izgubi u brdo obaveza pa nestigne sve goste obić i pozdravit....

Nedjelja je ostala za udovoljit našim ženama pa je dio ekipe otišao u šoping a dio na poljud....

Sve u svemu neloš vikend :respekt

meni je jedino ža sta nisan pozdravija ekipu nakon rucka...triba san samo skoknit obavit nesto i na kraju se to pretvorilo u problem tako da nisan se stiga vratit

al evo ovom prilikom pozdravljan ekipu koja je ostala na skalama i one koji su bili u prostoru :zivio

evo da se i ja zahvalim ekipi na dolasku na susret, nadam se da je bilo dobro, da niste ostali gladni žedni i da vam nije bilo dosadno, ukratko pozz svima do idućeg susreta.

Pozdrav od Puksića!!

bilo sve odlično, drago mi je da se sjatila skoro cijela VW Hrvatska bilo nas odasvud a domaćini to sve spojili u jednu cjelinu

vidlo se da su se domaćini trudili da nam udovolje

eto prvi put u životu bio na Bačvicama, na Poljudu, U Solinu koji me fascinirao.....

upoznao puno novih, susreo još više starih wagenaša, od onih sa juga pa nagore a bilo nas je odasvud

Hvala svima na gostoprimstvu

Hvala Marinu koji je spasio situaciju s prenoćištem, zapamtio da je to Mertojak hehe, tako da je nesporazum oko kampiranja brzo rješio

Ako ne stisne recesija na još jače vidimo se dogodine

Ja sam bio u Splitu ali nisam mogao na susret i baš mi je žao zbog toga... u subotu se nisam mogao snaći i naći lokaciju a nedelja mi je već bilo prekasno jer sam morao na put kući.

Drugi put moram se bolje organizirati i pokupiti vaše brojeve mobitela, mislio sam da ču imti laptop uz sebe ali morao sam bez njega na put i tako ostao odječen od informacija.

Pozdrav do godine!

sta je ovo samo se prica ajmo :D

DSC01719-1.jpg

evo jedna od mene

Edited by VWlaho

Evo da se i ja javim...meet je bio odlican zao mi je sto sammorao ici ranije unedjelju kuci ali i subotami je bila previse :zivio jedva sam prezivio glavobolju...

Svaka cast ekipi na organizaciji i veliko hvala Vlatki na razumijevanju doslo je do nesporazuma :palacg

Vidimo se ako bog da i dogodine.

Slike cu nabaciti cim prije :palacg

Evo Marko...

ja samo dječje slike imam :)

Ponosni očevi sa svojim nasljednicima.. a ujedno i najmljađi na meet-u

fotografija3645.jpg

Edited by Beli

vidim bilo vam je zabavno,imali smo u planu spoky i ja doc ali su se izdogađale neke neplanirane sitnice... vidim da je pola mog bivšeg golfa bilo tamo. :rotfl :rotfl

i da :respekt na meetu... mozda se vidimo sljedece godine.. zar nemoze niti jedan topic proc bez rasprava moj je brzi,ja sam tebe u trecoj.. imate SR pa tamo sve rijesite.. ko je brzi... LP

meet će mi ostati samo u dobrom pamćenju, upoznao sam dosta nove ekipe, organizacija i sve ostalo je bilo i više nego zadovoljavajuće, slika nemam, nadam se da je još netko slikavao da ne ostane samo na ovih 20-ak slika, nadam se da se vidimo i sljedeće godine ako bude sve po planu :palacg

Ekipa pozdrav svima sve je dobro proslo ja san zadovoljan..;)

Posebni pozdrav Puksu i Puksićima i mali ispravak ja sam na VISOKOJ merotak je doli priko puta

Nadam se da se vidimo opet.pozdrav!

vidim da vam je bilo preeeedobro i svaka cast organizatorima !!!!

cija je ST trica na c2 ???

Odlican vikend provod,ekipa,pijanka sve na mjestu abd i dogodine dolazim opet da vidim ekipu i da se druzimo...See Yaa on next VW MEET :*

vidim da vam je bilo preeeedobro i svaka cast organizatorima !!!!

cija je ST trica na c2 ???

Na forumu ti je vlasnik, Stipe se zove, vec ce se javit :palacg

Na forumu ti je vlasnik, Stipe se zove, vec ce se javit :palacg

hvala ti, zanima me dimezija gume na felgama !!!

1 1