1 1
Mate

4.VWCC MEET SPLIT [ REPORT ]

Recommended Posts

hvala ti, zanima me dimezija gume na felgama !!!

205/40 r16

evo nesta slika sta san uspia slikat

docek na naplatnim

DSC_0918.jpg

DSC_0919.jpg

DSC_0920.jpg

dokaz da covjek radi :rotfl

DSC_0922.jpg

DSC_0921.jpg

DSC_0926.jpg

DSC_0927.jpg

DSC_0928.jpg

DSC_0929.jpg

DSC_0931.jpg

DSC_0932.jpg

DSC_0933.jpg

DSC_0935.jpg

DSC_0936.jpg

DSC_0937.jpg

DSC_0938.jpg

DSC_0939.jpg

DSC_0941.jpg

DSC_0942.jpg

DSC_0943.jpg

DSC_0944.jpg

DSC_0945.jpg

DSC_0946.jpg

DSC_0947.jpg

DSC_0948.jpg

DSC_0949.jpg

DSC_0950.jpg

kasnije stavim jos koju

Vidim da je bilo jako veselo,zao mi je sta nisam mogao prisustovat jer se brat zenija.svejedno

veliki :respekt.vwidimo se nekom iducem meetu.

i na 7icama i 8icama???

tebi za jedinice ce bit bolje 195/40

evo da i ja dodam koji osvrt na cijeli event, sad kad sam se napokon prištekao na forum nakon tjedan dana :D

prvi moj ST-meet koji mi se fino potrefio sa ljetovanjem (bolje nije moglo sjest), eto provozo i pokazo i ja Disko duju, za one sentimentalne prema Ledenovom golfu, mogli su vidit pola golfa tamo :P

upoznao gomilu ljudi koji su mi dosad bili samo nickovi sa foruma, ekipa za 5 (s obzirom na tenzije koje vladaju između Dinama i Hajduka :P ), a eto i Puksa od zg ekipe, na eto malo čudnoj i dalekoj lokaciji s obzirom di živimo :D

poklon paketi su me ugodno iznenadili, a pošto pehare ni nemam, smatram kriglu punim pogotkom te je to odsad moj jedini peharček za oblokavanje i fini podsjetnik na ugodno druženje

pozdravljam Miju, Antu i Petra iz Imotskog, eto bolje smo se upoznali i bacili zajebanciju u okviru ove fine VW priče te ostale s kojima sam bacio koju ćakulu :D

jedina zamjerka cijelog susreta je onih 5 hiljada ležećih do mjesta meeta, neznam jel to neka fora za izbacivanje konkurencije ovih nižih auta ili čisto test zona za podvozje? :rotfl

veliki pozdrav sVWima i vidimo se dogodine sa malo manje hrđe i pofarbanima Ledenovim branicima :D:zivio:respekt :respekt

na 7,5 i 9J

cool, hvala ti :palacg

tebi za jedinice ce bit bolje 195/40

to bi stavljao na 8, a na 7 bi 165 :D :D

cool, hvala ti :palacg

to bi stavljao na 8, a na 7 bi 165 :D :D

hmm probaj jedno je sigurno naprid neće falit strecha sa 165/40...

ajmo slike nije moguće da niko nije ništa slika

Dajte se drzite teme, scroolam pola sata stranicu da vidim novi post i vidim da se pise o rastezanju gume na neki auto???

Pa zamislite kako je nekome tko otvara topic sa sporim netom? Nakon pola sata cekanja vidi post koji nema veze sa temom...

evo nesta slika sta san uspia slikat

docek na naplatnim

dokaz da covjek radi :rotfl

DSC_0922.jpg

DSC_0921.jpg

Haa haaa.. klinac bi ti taj radio da nema interesa.. a kako i vidimo šta nosio nosi svoj prenosni štand sa yuyu reklamnim materijalom :bleh

U karlovac kad budem dolazio stižem s kombijem i svojim štandom... bit će suvenira..mandarina..ma svega :fakjea

Edited by AUTOFREAK

Haa haaa.. klinac bi ti taj radio da nema interesa.. a kako i vidimo šta nosio nosi svoj prenosni štand sa yuyu reklamnim materijalom :bleh

U karlovac kad budem dolazio stižem s kombijem i svojim štandom... bit će suvenira..mandarina..ma svega :fakjea

džaba mu materijal ovaj , uzeo naljepnicu od foruma , posao naljepit , pola slova ostalo na staklu pola na drugoj foliji sto se skida :) Fog ocu novu :D

džaba mu materijal ovaj , uzeo naljepnicu od foruma , posao naljepit , pola slova ostalo na staklu pola na drugoj foliji sto se skida :) Fog ocu novu :D

eeee, Mate, Mate, nalje su kvalitetne al mislim da ih ti neznas zalipit, nema fusa na standu :D

Evo da se samo javim :)

Meni je bilo odlično kao i uvijek, nema greške :) Hvala domaćinima na gostoprimstvu :palacg

Vidimo se i sljedeće godine u Splitu ako Bog da....

Bilo je perfektno kao i uvijek. :)

Pozdrav svima.

samo da znas, hostese su te zapamtile pod imenom "zid" :D

sorry za kosulju ;x

Jel to opet zaspao na zidu ili :rotfl

:lol: mislim da negdje je zaspao, ali cini mi se da je ipak bila klupica. ovo je zbog neceg drugog :D

Fog vidio sam i tvoje slike na klupi kod mire ahahah kak si komican ispo isto beskucnik ahahahahah sta alkohol ucini od covjeka ahahahahahahahahahahahahah :D

1 1