TROJKA 2 Posted August 30, 2012 znaci rastavio sam davno volan i sj.. pa sad mi treba pomoc da slozimo da radi sirena,air mi nije bitan rijec je o ovom modelu ovako je ispod aira a ovako ispod volana e sad meni treba pomoc da mi netko objasni koji dio treba kupiti i sl... znam za onu zavojnicu sto ide ispod ali za sta je ona?za air ili..? Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted August 30, 2012 pa jel ne ide na ovoj zadnjoj slici na tu stopicu na nju valjda ide žičica od sirene posto imas dvje tipke u volanu za sirenu..... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 30, 2012 pa jel ne ide na ovoj zadnjoj slici na tu stopicu na nju valjda ide žičica od sirene posto imas dvje tipke u volanu za sirenu..... Dole ide neka spirala ali neznam jel to za air ili sirenu.. Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted August 30, 2012 treas ustanovit koje ti zice na volanu sluze za sirenu a na autu preko osiguraca dolje ustanovis sta ti je sirena i onda spajas,al pro ustanovi koje zice sluze za air da ga neb u glavu dobio .... Share this post Link to post Share on other sites