0
__z__

Mk5 pucketanje pri okretanju volana

Recommended Posts

Pozdrav,

Ovaj zvuk se čuje kad na mjestu okrećem volan (najčešće u desno) ili pri jako niskim brzinama (npr. kad se izlazi iz ulice i skreće). Bio sam kod majstora, opruge i amortizeri su u redu, a zvuk se čuje u donjem predjelu motora, po mom mišljenju na balans štangi.

Ako je netko imao ovakav problem ili zna o čemu je riječ, bio bih zahvalan.

Kao što je sven rekao,a tome mogu i pridodati spone.

letva volana ,problem kod nekih mk5

Nisam ništa dirao na getribi. Auto je star 4 godine.

Izgleda da je Dario najbliži odgovoru. Preostaje mi otići na servis pa neka vide u čemu je riječ.

unutar manzetna uslijed vlage dolazi do pojave pucketanja prilikom motanja

:rotfl :rotfl :rotfl

može bit i zglob...već ak si bio kod majstora ti je mogao pogledati sve redom što bi moglo biti uzrok... :palacg

Imao isti problem na passatu... Slažem se s Dariom, gotovo siguran da ti je letva volana

počele letve često pravit probleme u zadnje vrijeme :)

imam jednu povoljno ak kome treba :zivio

imam isti problem na mk2, nekaj pucketa kad motam ili naglo krecem, desna strana auta i cuje se ko na brodu kad stare daske pucketaju XD

Pozdrav,

Ovaj zvuk se čuje kad na mjestu okrećem volan (najčešće u desno) ili pri jako niskim brzinama (npr. kad se izlazi iz ulice i skreće). Bio sam kod majstora, opruge i amortizeri su u redu, a zvuk se čuje u donjem predjelu motora, po mom mišljenju na balans štangi.

Ako je netko imao ovakav problem ili zna o čemu je riječ, bio bih zahvalan.

nisi napisao što je bio problem?

ista stvar u mene u četvorki od jučer, znači motanje volana u mjestu čuje se nekakvo lomljenje/struganje, također u leru i pri kretanju tj u rasponui okretaja do nekih 1250 taj zvuk samo manje izražen................. :huh:

nisi napisao što je bio problem?

ista stvar u mene u četvorki od jučer, znači motanje volana u mjestu čuje se nekakvo lomljenje/struganje, također u leru i pri kretanju tj u rasponui okretaja do nekih 1250 taj zvuk samo manje izražen................. :huh:

Bio kod prijatelja u Auto Štasni, također njihovi dečki isto nisu mogli dokučiti o čemu je riječ. Najprije taj zvuk se nije htio javiti (sram ga bilo), no nakon par krugova po parkiralištu, javio se napokon. Znači, nekad se čuje, nekad ne.

Bio kod prijatelja u Auto Štasni, također njihovi dečki isto nisu mogli dokučiti o čemu je riječ. Najprije taj zvuk se nije htio javiti (sram ga bilo), no nakon par krugova po parkiralištu, javio se napokon. Znači, nekad se čuje, nekad ne.

Sta je na kraju bilo s ovim? Jeste uspjeli utvrdit kvar?

0