renner3 0 Posted September 25, 2012 esso na kolko ks si sada? si mjerio u skoro vrijeme,na kojem tlaku si vozio? Share this post Link to post Share on other sites
esso_sa 0 Posted September 25, 2012 (edited) esso na kolko ks si sada? si mjerio u skoro vrijeme,na kojem tlaku si vozio? Znam da na 0,7 bar imam 235 ks (ovo mi je boost za po gradu i zvanicno izmjerena snaga na tom boostu) a na 1,1 bar (na koliko sam vozio i u Mostaru) ni sam vise ne znam tacno... Za manuelnim kontrolerom i drasticnim padom boosta u obrtajima sam ranije na 1 bar imao izmjerenih 250 ks a sada sa elektronskim kontrolerom je taj pad boosta puno manji pa je i snaga veca... Sad je nekih 260-270 ks odprilike... Edited September 25, 2012 by esso_sa Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted September 27, 2012 hahahahahahah vidi se da je kocio ali jako malo pred cilj to se nemoze vidjeti sa starta jer se auti jako udalje. iako se to sve zbilo brzo ja se sjecam da nije bilo nikako malo prostora ispred mene kad sam kocio. no da ne vodim rasprave sa provokatorima, eto auto mi ne ide, nema snage, nije dobro slozen, i nikad vise nece voziti 10 :lol2 ulozio sam jedno 7000 eura od kraja prosle godine do sad, ako ne i vise, da bi isao sporije nego prije. iako to nisam uspio sam shvatiti, dok mi na internetu ekipa nije "pojasnila". eto, sada znam i shvatam. a dogodine kad pocne ponovo deranje idola kao 2010 i 2011, onda zelim da svako tko se je sad pravio pametan, javi, a ne da suti (kao sto je ekipa 2010 i 11). pa da vidimo tko ima karakter stojati iza svojih rijeci i lajanja. Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted September 27, 2012 Znam da na 0,7 bar imam 235 ks (ovo mi je boost za po gradu i zvanicno izmjerena snaga na tom boostu) a na 1,1 bar (na koliko sam vozio i u Mostaru) ni sam vise ne znam tacno... Za manuelnim kontrolerom i drasticnim padom boosta u obrtajima sam ranije na 1 bar imao izmjerenih 250 ks a sada sa elektronskim kontrolerom je taj pad boosta puno manji pa je i snaga veca... Sad je nekih 260-270 ks odprilike... sa EBC-om u closed loop-u ti ipak pada tlak u obrtajima? to mi nisi rekao. to onda, pretpostavljam, je do kapaciteta turba. EBC u closed loop bi ga morao odrzati, ako opruga nije preslaba. Share this post Link to post Share on other sites
esso_sa 0 Posted September 28, 2012 (edited) sa EBC-om u closed loop-u ti ipak pada tlak u obrtajima? to mi nisi rekao. to onda, pretpostavljam, je do kapaciteta turba. EBC u closed loop bi ga morao odrzati, ako opruga nije preslaba. EBC radi super posao ali je mali kapacitet turba pa opet imam neki pad od 0,2 bar-a sto je opet puno bolje u odnosu na pad od 0,5 bar-a koji sam imao prije nego sam stavio Gizzma. Kod mene je standardni K24 7000 koji je realno premal za moj setup i trenutno mi on predstavlja i najvecu restrikciju za dalji napredak.... Cekam da crkne pa da stavim sta vece Edited September 28, 2012 by esso_sa Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted September 29, 2012 ti gledas kako dic tlak, ja kako ga oborit postavio sam danas EBC. sve skopcano, radi, pa cu ovih dana malo testirati. javi ako te zanimalo da se naruci sta od boljih turbina. Share this post Link to post Share on other sites