1 1
wildD

TDI PD motori u passatu b5?

Recommended Posts

da ne otvaram novi topic, danas otključam na daljinski auto i odem na vožnju.

vratim se i parkiram, vadim ključ al se ne pali gore svijetlo unutrašnjosti koje se inače pali,probam par puta dati kontakt i izvući ključ, ali ništa.

zatvorim vrata i nikako otključati i zaključati preko daljinca dok na ključ sve odlično radi. čak i kad otključam na ključ žmigavci odrade, ali prilikom zaključavanja ne...i primjetio sam da mi stražnja desna vrata ne zaključa

da ne otvaram novi topic, danas otključam na daljinski auto i odem na vožnju.

vratim se i parkiram, vadim ključ al se ne pali gore svijetlo unutrašnjosti koje se inače pali,probam par puta dati kontakt i izvući ključ, ali ništa.

zatvorim vrata i nikako otključati i zaključati preko daljinca dok na ključ sve odlično radi. čak i kad otključam na ključ žmigavci odrade, ali prilikom zaključavanja ne...i primjetio sam da mi stražnja desna vrata ne zaključa

99% Mikroprekidac/i u samoj bravi tih vrata desnih vrata ako si primjetio da njih ne zakljucava.Malen kvar i jeftina popravka.U dosta slucajeva je samo potrebno prelemiti hladne lemove ili ocistiti mehanizam.A ni novi prekidac nije skup.

Da se popravi skine se tapacirung,staklo,unutarnji lim koji drzi podizac i to,skine se brava i primi se posla(zavisno jeli hladan lem ili otisao sami prekidac).

Ako ces si sam raiti mogu ti proceduru ovdje staviti?

Imas pm posto se nemoz ovdje staviti izbacuje mi ovo: Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed

U pm-u su ti svi odg i procedura. :palci

I ako mozes postavi to sto sma ti poslao i ovdje da ima za druge,uspio sam popraviti text i sada ce moci samo sto nemam sada primjerak u senbox-u pa nemogu postaviti ja.Ug to ce ti pomoci.Uzivaj :zivio

Edited by Sarajlic

danas metnuo drugi radio u auto i nisam složio da radi neovisno o ključu u bravi i daljinsko proradil, WTF? na daljinsko zaključava sva vrata

Kazes novi prekidac nije skup? Jesi gledao mozda cijene u servisu (no govorimo o kemijama i zamjenskim iz chipoteke koji odu kvragu za mjesec dva tri, ne docekaju dva dana ispod nule celzijusa)?

brava je 1200 kn + PDV :palacg

danas metnuo drugi radio u auto i nisam složio da radi neovisno o ključu u bravi i daljinsko proradil, WTF? na daljinsko zaključava sva vrata

Ista stvar, danas stavim radio u pola iz '03, i ne radi daljinsko, zamjenim žutu i crvenu, sve radi normalno. U čemu je stvar oko toga?

brava je 1200 kn + PDV :palacg

Bas zato i kazem. Ali OK, mozda imamo razlicito shvacanje pojma "nije skupo". :lol:

Da pitam ovdje..

Sada kad je hladnije, kad temperatura vani padne na 4 stupnja na tachu zapisti i pokaze "ikonu" pahulju snjega koja treperi nekoliko puta i nestane... Zanima me moze li ta ikona ostati kad je temp 4 i manje stupnjeva?

Evo o ovome se radi:

vwpassatvariant19tdi131.jpg

Edited by zvonac

Kod mene kad padne na 4 pisti i pokaze se pahulja i ta pahulja ostane i na -20 dok ponovno ne zatopli iznad 4. Mislim da upozori jos jednom na -4

Kod mene ne ostane... Moze li se napraviti da ostane?

ne znam šta ti je tolko bitno, čuješ je da zapišti i poslije je više i ne primjećuješ bila ona tu ili ne, već gledaš cestu :)

Edited by marin04

Nije bitno vec me zanima moze li se napraviti kad na nekima ostaje...

Dupli post...

Edited by zvonac

1 1