spoljo 0 Posted September 21, 2012 poštovani čkanovi, imam 2 problema: 1. zanima me da li netko zna koliko je odprilike štlanje elektronike na bosch pumpi (radi se od golfu 1.9 tdi 90ks 99god, jer trese na leru i neujednačeno radi. 2. stavio sam neki xenon hid kit i treperi...,probbao sam pojačati masu, stavio sam osigurače od 30A i opet treperi, čuo sam o nekom releju ali da li mi netko može reći kakav je to točno relej i gdje ima za kupiti hvala Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted September 21, 2012 poštovani čkanovi, imam 2 problema: 1. zanima me da li netko zna koliko je odprilike štlanje elektronike na bosch pumpi (radi se od golfu 1.9 tdi 90ks 99god, jer trese na leru i neujednačeno radi. 2. stavio sam neki xenon hid kit i treperi...,probbao sam pojačati masu, stavio sam osigurače od 30A i opet treperi, čuo sam o nekom releju ali da li mi netko može reći kakav je to točno relej i gdje ima za kupiti hvala Odi bosch majstoru da ti to riješi jer nemora biti da je do elektronike može biti do same pumpe, cijena ovisi što je Za xenone postoje moduli koje najčešće imaju likovi koji prodaju xsenone cca 50-100kn komad Share this post Link to post Share on other sites
spoljo 0 Posted September 21, 2012 Odi bosch majstoru da ti to riješi jer nemora biti da je do elektronike može biti do same pumpe, cijena ovisi što je Za xenone postoje moduli koje najčešće imaju likovi koji prodaju xsenone cca 50-100kn komad a mozes li mi reci točan naziv toga modula? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted September 22, 2012 a mozes li mi reci točan naziv toga modula? a neznam baš stručan naziv al kad objasniš znat će prodavači imaš na njuškalu tko prodaje xenon često prodaje i to Share this post Link to post Share on other sites
Chipsy 0 Posted September 22, 2012 (edited) Ako mislis na canbus module, ne služe tome, al povremeno znaju popravit stvar. Meni nisu, al su prestale treperit koju minutu nakon paljenja sami od sebe. Ovo sto pricas o releju je da se slozi tako da se instalacija od xenona spoji preko releja direktno na akumulator, a relej na postojeću instalaciju u autu. Edited September 22, 2012 by Chipsy Share this post Link to post Share on other sites
207zebra 0 Posted September 23, 2012 poštovani čkanovi, imam 2 problema: 1. zanima me da li netko zna koliko je odprilike štlanje elektronike na bosch pumpi (radi se od golfu 1.9 tdi 90ks 99god, jer trese na leru i neujednačeno radi. 2. stavio sam neki xenon hid kit i treperi...,probbao sam pojačati masu, stavio sam osigurače od 30A i opet treperi, čuo sam o nekom releju ali da li mi netko može reći kakav je to točno relej i gdje ima za kupiti hvala Ako ti je set novi zamjeni ga za drugi jer greske se cesto nalaze u balasteru ili samoj sijalici. Mozes kupiti novi i da ti nevalja,jer danas se te stvari prodaju na kile i svugdje. Share this post Link to post Share on other sites