bezimeni 0 Posted October 2, 2012 Bok svima imam golfa v r32 i htio bi si stavit LSD vrata i naso sam jednu firmu u zg sto su postali partneri sa west coast a svi znamo kakve oni aute rade i poslo sam im upit i rekli su mi cjenu i da imam 2 god garanciju i da to nije neko kinesko smece, jer sam im reko da znam da su ljudi imali problema sa klimanjem, prokisnjavanjem itd... I sad dali se po vama isplati radit tako nesto? Znam da je bilo vec tema o ovom ali ovi bi mogli radit kvalitetan poso. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 2, 2012 očekuj negativne reakcije članova....... razmisli to radiš sebi a ne nama http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....69&hl=lambo Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted October 2, 2012 Ako pitaš za mišljenje članova foruma, moje osobno mišljenje je dakako ne, po meni skupi seljo tuning Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted October 2, 2012 Također i moje mišljenje. Nemoj stavljati. Šteta da prelijepa R32-ka ima takva vrata Share this post Link to post Share on other sites
escobar 1 Posted October 2, 2012 Mislim da je to uzaludno pitanje po meni... tvoj je auto i ako želiš zašarafi si WC školjku na krov..... ali et ako več pitaš.... LSD doors je Seljo tjuning deluxe... to neka šarafaju riceri na njihove 1.3 Honde i budeju sretni... Golf R32 takvo šta nije zaslužio..... Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted October 2, 2012 Gospodin Lamborđini je prije auta radija traktore, te kad je napravija svoje auto mora je stavit takva vrata zbog prakticnog razloga (nije moga otvorit vrata i izac kad bi parkira u staju kod svog Tome Vinkovica) Tako da ja kuzin seljake koji stavljaju ta vrata na svoje aute, neman nista protiv. Vjerovatno i ti imas traktor Salin se, to mi je gadno za popizdit. Jedino ako je auto crne boje sa zutim znakom na haubi, onda moze proc Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 2, 2012 Nemoj majke ti.. Jos nisam vidio ni jednog R-a s tim vratima, a ni ne zelim.. Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted October 2, 2012 quaife lsd je super...prednji i straznji u kompletu odmah :D Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 Nemoj majke ti.. Jos nisam vidio ni jednog R-a s tim vratima, a ni ne zelim.. hahhaha ajde necu onda : :rotflrotfl a htio bi nesto stavit a neznam sta. da mi jos ljepse izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 2, 2012 hahhaha ajde necu onda : :rotflrotfl a htio bi nesto stavit a neznam sta. da mi jos ljepse izgleda. Stavi naočale na glavu ,lijep je R i takav kakav je... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 2, 2012 hahhaha ajde necu onda : :rotflrotfl a htio bi nesto stavit a neznam sta. da mi jos ljepse izgleda. stavi turbo, sve ce ti bit lijepo Share this post Link to post Share on other sites
Joo 0 Posted October 2, 2012 stavi turbo, sve ce ti bit lijepo Taman sam tija rec ovo!!! Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 Taman sam tija rec ovo!!! ma ljepo je meni i ovako kad sjednem u njega nikad nemogu bit lose volje imam jos jedno pitanje isto firma koja radi i ta LSD vrata zove se HAMANN i izradjuju felge po tvom izboru isto 2 godine garancije sta mislite o tome? jel ima ko iskustava kakvih Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted October 2, 2012 Dat tolike pare za r32 i onda okačit takva vrata, nezamislivo. Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted October 2, 2012 ma stavi ako ti se sviđa, istina bog da mi je to lijepo na autima drukčijeg oblika al boli te uho, stavljaj, samo znaš da je i cijena luda Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted October 2, 2012 Radije ti predstavi toga R-a, pa ti onda mozemo pomoci sa savjetima oko felni, spustanja i ostalih bitnih detalja zbog kojih ce auto bolej izgledati. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 2, 2012 quaife lsd je super...prednji i straznji u kompletu odmah :D Može i Peloquin. Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 Može i Peloquin. ma cjena i nije velika 4000kn auto cu predstavit kad prestanem radit jer sad nemam bas vremena a i to stavljanje slika mi nejde bas pa se nisam nikad sa time zamarao ali stavit cu ga. A ovo za felge sta mislite jer se to isplati? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 2, 2012 I moje mišljenje je da ne stavljaš LSD vrata. Nadogradi ga drugim stvarima pa da bude OEM+ i bit ćeš sigurno zadovoljniji. Što se tiče felgi lijepo bi bilo imat neke felge po svom dizajnu, ali opet ovisi koja je cijena takvih felgi. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted October 2, 2012 Cijena tih lambo vrata ti je oko 3500 kn sa ugradnjom ... a evo ti i moje mišljenje što se tiče toga.. Halo imaš R-a pa taj auto sa takvim stvarima uništavat , pa to je grijeh .. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 2, 2012 netko je napisao da možeš staviti wc školjku na krov na svoj auto, mislim da je i to bolje od lsd vrata, NHF... samo peri, toči i vozi, po prvom pokušaju mislim da bi mogao uništiti auto Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 netko je napisao da možeš staviti wc školjku na krov na svoj auto, mislim da je i to bolje od lsd vrata, NHF... samo peri, toči i vozi, po prvom pokušaju mislim da bi mogao uništiti auto Ja sam ga kupio i ja cu ga i unistit ako treba, ja nisam reko da cu stavit niti sam stavio nego sam pito da ili ne jer pola vas zna daleko vise toga od mene pa sam trazio savjet ali necu to stavit. Cjena tih felgi je 1500kn u 18 i 19 cola ja sam im naveo primjer baracuda voltec kako bi htio da izgledaju. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 2, 2012 Ja sam jednom gledao na nekoj USA stranici to za izradu felgi...ali je u ovom slucaju bio njihov dizajn vise modela u ponudi, a ti si biras dimenzije, sirinu, et i broj rupa i takva gotova felga bi kostala cca 120 dolara sto uopce nije ni malo skupo za to da dobis felgu potpuno prilagodjenu svom autu i svojim zeljama(16" felge sam gledao)....samo dok bi dosle do mene bile bi triput skuplje ako uspijem naci stavit cu link pa si pogledajte @bezimeni-nemoj kolega ta vrata na R-a ipak je to najbolji primjerak golfa i steta bi bilo tako ga "osakatiti" to je samo moje misljenje....bolje se baci na neke gewinde kvalitetne i felge Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 2, 2012 Ja sam ga kupio i ja cu ga i unistit ako treba, ja nisam reko da cu stavit niti sam stavio nego sam pito da ili ne jer pola vas zna daleko vise toga od mene pa sam trazio savjet ali necu to stavit. Cjena tih felgi je 1500kn u 18 i 19 cola ja sam im naveo primjer baracuda voltec kako bi htio da izgledaju. To nije velika cijena za tu colažu i da su unikatne. Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 To nije velika cijena za tu colažu i da su unikatne. Ma necu stavit samo sam pito, a da nije uopce skupo i unikatne su jer ne rade nikad iste tako kazu. Share this post Link to post Share on other sites