corrador 0 Posted October 2, 2012 prijatelju da tebi barba kaze, ti sanader i jos nekolicina hrvata ima taj problem sta ne zna di bi sa parama. Otidji lipo u HGP izaberi stage 5 bi turbo,zatim na vrh gasa u vw pretplati se na getribe imat ces 50% off,nadji dobrog mestra da ih montira i vidjet ces onda cuda kako ce se curice vlazit i znat koliko konja imas i prije tebe.bolje nego da suskaju da si se udeblja pa si stavija ta vrata jer nemas za lambo Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 prijatelju da tebi barba kaze, ti sanader i jos nekolicina hrvata ima taj problem sta ne zna di bi sa parama. Otidji lipo u HGP izaberi stage 5 bi turbo,zatim na vrh gasa u vw pretplati se na getribe imat ces 50% off,nadji dobrog mestra da ih montira i vidjet ces onda cuda kako ce se curice vlazit i znat koliko konja imas i prije tebe.bolje nego da suskaju da si se udeblja pa si stavija ta vrata jer nemas za lambo hahahah dobro zboris koliko to dode 15000 eur a? a bas nemam toliko da neznam di bi sa parama , imam samo 21 god radim dosta i prijustio sam si taj auto za gust pa bi htio ga sredit malo a niti znam ljude koji to mogu niti znam sta bi mi bilo najbolje i naravno za najbolju cjenu a i moram si ostavi dosta para za kazne Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted October 2, 2012 dobra felga,ovjes pa turbo.reka bi ti dr.djis felga je pol auta Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 2, 2012 hahahah dobro zboris koliko to dode 15000 eur a? a bas nemam toliko da neznam di bi sa parama , imam samo 21 god radim dosta i prijustio sam si taj auto za gust pa bi htio ga sredit malo a niti znam ljude koji to mogu niti znam sta bi mi bilo najbolje i naravno za najbolju cjenu a i moram si ostavi dosta para za kazne pod br. 1. kazne se ne placaju (nebudi lud) 2. s cim se ti bavis kad si s 21 zaradio za mk5 r32 da znam da si i ja zaradim 3. procitaj tocke 1. i 2. Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 2, 2012 pod br. 1. kazne se ne placaju (nebudi lud) 2. s cim se ti bavis kad si s 21 zaradio za mk5 r32 da znam da si i ja zaradim 3. procitaj tocke 1. i 2. Radim kao kuhar u svom restoranu ceo dan Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted October 2, 2012 a da nije slučajno onaj narančasti r32 tvoj? ak je onda mu stavi ovakve felge http://payload.cargocollective.com/1/4/140...IMG_4865002.jpg inače ovo su "rotiform race ROC 18x9.0/10.5" Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted October 2, 2012 Frend poklanja neke branike, totalni tjuning... Ako si zainteresiran daj adresu ja budem platio poštarinu. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 2, 2012 pod br. 1. kazne se ne placaju (nebudi lud) 2. s cim se ti bavis kad si s 21 zaradio za mk5 r32 da znam da si i ja zaradim 3. procitaj tocke 1. i 2. Jesi ti ok momak? Na savku broj 1 mi se uopce neda osvrtati jer to pokazuje tvoje znanje o svemu, a kad cujem te ljubomorne komentare odakle ti pare i to *ere mi se. Decko si je kupio .:R-a i sta sad? Njegova stvar. Nego bezimeni, imas vjerovatno najocuvaniju i sa najmanje km peticu R32 u HR i nemoj niti razmisljati o takvim stvarima. Uzivaj u supersprintu i onda kad skupis jos para neku poštenu felgu i gewinde i jos kakve sitnice i cao Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted October 2, 2012 moje mišljenje... Dečko vas je naložio ko šibice Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 2, 2012 Jesi ti ok momak? Na savku broj 1 mi se uopce neda osvrtati jer to pokazuje tvoje znanje o svemu, a kad cujem te ljubomorne komentare odakle ti pare i to *ere mi se. Decko si je kupio .:R-a i sta sad? Njegova stvar. Nego bezimeni, imas vjerovatno najocuvaniju i sa najmanje km peticu R32 u HR i nemoj niti razmisljati o takvim stvarima. Uzivaj u supersprintu i onda kad skupis jos para neku poštenu felgu i gewinde i jos kakve sitnice i cao hahahha....jel ti placas kazne....znam par ljudi koji imaju dosta kazni, a jedan od njih ima preko 70 000 kn kazni i placa svaki mjesec po 50-100 kn pa mi dodes ti i kazes da ja neznam....drugi prijatelj ima 20-ak tisuca i nista ne placa.....a ovo sto sam pito gdje radi, nisam ljubomoran jer boli me ona stvar ko ima bolji auto od mene, cak mi je i drago da ima sto vise boljih auta, vec me zanimalo s cim se bavi jer ipak ima 21 godinu i zaradio si je auto koji dosta ljudi nemogu kupit za cijelog svog zivota Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 3, 2012 stavi lsd :fakjea Kad ga predstavim onda cemo komentirat sta mu bolje stoi a sta ne. Moze lock Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted October 3, 2012 Nabavim ti ja vrhunski LSD od KW 9tkn javi se na pp http://blog.kw-suspension.com/archives/cat...productnews-lsd Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted October 3, 2012 hahahha....jel ti placas kazne....znam par ljudi koji imaju dosta kazni, a jedan od njih ima preko 70 000 kn kazni i placa svaki mjesec po 50-100 kn pa mi dodes ti i kazes da ja neznam....drugi prijatelj ima 20-ak tisuca i nista ne placa.....a ovo sto sam pito gdje radi, nisam ljubomoran jer boli me ona stvar ko ima bolji auto od mene, cak mi je i drago da ima sto vise boljih auta, vec me zanimalo s cim se bavi jer ipak ima 21 godinu i zaradio si je auto koji dosta ljudi nemogu kupit za cijelog svog zivota lol ovo zvuči kao neko natjecanje, tko ima više kazni pazi ti to, on plaća 100kn mjesečno haha ajd ako si sposoban probaj izračunati koliko bi mu trebalo da to sve otplati...odi pričati lovačke klincima na ulicu Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted October 3, 2012 Ja imam oko 4 tisuce. Platio 0kn Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 3, 2012 Znači ništa od LSD-a? fak još jedan koji je pao pod utjecaj mase predstavi auto pa čemo ti mi izdiktirat koje felge moraš kupit koji ovjes koju turbinu do najsitnijeg detalja čemo ti sredit auto,e,bit če onakav kakav želimo i onda češ dobit popis kad i kome na koji period da daš auto na korištenje,jer ti neznaš što s njim a pošto ga mi sređujemo,red je da ga i vozimo super si,mi te volimo hvala ti unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 3, 2012 (edited) lol ovo zvuči kao neko natjecanje, tko ima više kazni pazi ti to, on plaća 100kn mjesečno haha ajd ako si sposoban probaj izračunati koliko bi mu trebalo da to sve otplati...odi pričati lovačke klincima na ulicu jesam ja reko da placa da otplati....placa zato da mu ne sjednu na placu i da ne ide u zatvor...auto je prepiso na starog i ne diraju ga....sry na off al uvijek ima neko pametan koji zna sve. Edited October 3, 2012 by prky18 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 3, 2012 uopce vise nije interesanto kak' se svaka tema na forumu mora usrat'... boli me devin papak i da se prica u 200 hiljada kuna kazne (idiot je i 'ko god da ih ima),ovdje je rijec u LSD vratima... Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted October 3, 2012 sry na off al uvijek ima neko pametan koji zna sve. baš zanimljivo da od svih ti to veliš haha Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 3, 2012 pa zato sam napiso uvijek...ako neces ti ili neko drugi onda cu ja Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted October 3, 2012 Znači ništa od LSD-a? fak još jedan koji je pao pod utjecaj mase predstavi auto pa čemo ti mi izdiktirat koje felge moraš kupit koji ovjes koju turbinu do najsitnijeg detalja čemo ti sredit auto,e,bit če onakav kakav želimo i onda češ dobit popis kad i kome na koji period da daš auto na korištenje,jer ti neznaš što s njim a pošto ga mi sređujemo,red je da ga i vozimo super si,mi te volimo hvala ti unaprijed ma ja jako dobro znam sta cu sa autom ne brini a sljedeci tjedan cu ga predstavit vjerovatno Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted October 3, 2012 hahahha....jel ti placas kazne....znam par ljudi koji imaju dosta kazni, a jedan od njih ima preko 70 000 kn kazni i placa svaki mjesec po 50-100 kn pa mi dodes ti i kazes da ja neznam....drugi prijatelj ima 20-ak tisuca i nista ne placa.....a ovo sto sam pito gdje radi, nisam ljubomoran jer boli me ona stvar ko ima bolji auto od mene, cak mi je i drago da ima sto vise boljih auta, vec me zanimalo s cim se bavi jer ipak ima 21 godinu i zaradio si je auto koji dosta ljudi nemogu kupit za cijelog svog zivota pitaj te ljude jesu li na onoj listi duznika i jel imaju sta na sebi Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted October 3, 2012 a jeste zasmetali temu kolega imaš moju podršku za LSD, al ako će ić u kompletu sa Air-om, vidio jedan i zaljubljen sam Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 3, 2012 pitaj te ljude jesu li na onoj listi duznika i jel imaju sta na sebi napiso sam vec da je taj lik prepiso auto na starog i nema nista na sebi...a placa po 50-100 kn da mu ne sjednu na plaću....jer kad ima nekakva uplata ne diraju te i ne salju opomene.....tako on vec par godina Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted October 3, 2012 (edited) javili se strucnjaci koji voze vec 20 godina i imaju brrrdo kazni. tema nisu silvester stallone, chuck norris niti arnold. oni su superjunaci i oni ni ne staju policiji. ovima sta ne misle placat kazne porucujem da se uopce ne zaustavljaju policiji , dobit ce pun k bodova na forumu,a kazna za bijeg je samo 1000kn,koje svakako nece platit. tema su lambo vrata. Edited October 3, 2012 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites