ToZa 0 Posted December 12, 2015 koja je ono cijena? 300kn? Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted December 12, 2015 400 za volan od gtd-a Share this post Link to post Share on other sites
Boky 0 Posted December 12, 2015 Ako xman da preporuku, onda ocito lik radi jebeno Imas koju sliku xman kak to izgled kad se napravi? Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted December 12, 2015 Pa zaljepio sam 2 fotke, scrolaj stranicu dvije natrag Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted December 28, 2015 Jucer stavio volan pa poslikao. Nakon sta su prvi put sjebali sad je ispalo ok i zadovoljan sam. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 29, 2015 Izgleda kao original Share this post Link to post Share on other sites
Hrxixus 0 Posted December 29, 2015 Jel to bio orginalni tri kraka sa B6 Passata ili je od nečeg drugog,pošto vidim donji dio ravan i izbočine gore ,ako je tko je radio izgleda super Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 29, 2015 Vjerovatno je od gtia ili r32... Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted December 29, 2015 Original od Gti dsg, multifunkcije i saltanje iza volana. Koza bila sva nabubrena i imala plikove pa ga dao tapecirat Share this post Link to post Share on other sites
starman100 0 Posted December 29, 2015 ja bi trebao mijenjati manžetu oko ručice mjenjača jer se sva pohabala pa me zanima di je najbolje da odem da mi to naprave i kolika je cijena? Share this post Link to post Share on other sites
ToZa 0 Posted December 30, 2015 Hvaljeni Domagoj, cijena je 100kn Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted February 7, 2016 Razmisljam o tapiciranju volana kako bi izgledalo ove obiljezene dijelove volana staviti u rupicastu kozu a ovaj ostatak u normalnu(tipa gti volan) Zanima me vase misljenje Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 7, 2016 Bilo bi puno ljepse nego sto je sad.. Share this post Link to post Share on other sites
filip lr3 0 Posted February 7, 2016 (edited) Mislim da će super izgledati Edited February 7, 2016 by filip lr3 Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted February 7, 2016 Sutra zovem vaseg domagoja pa javim rezultate Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted February 7, 2016 tako sam ja sebi napravio kod Matusa i prezadovoljan sam izgledom i kvalitetom posla Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted February 7, 2016 tako sam ja sebi napravio kod Matusa i prezadovoljan sam izgledom i kvalitetom poslaMozes stavit sliku neku da vidimo kako izgleda? Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted February 8, 2016 Mozes stavit sliku neku da vidimo kako izgleda? stavio sam još kad sam to napravio - sve je identično kao tad http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/22306-sto-ste-danas-napravili-na-svom-autu-vag/?p=748313 Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted February 8, 2016 Nisam vidio nije mi ucitalo preko moba. Sry,odlicno izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted February 12, 2016 Danas pokupio kod Domagoja fora je napravio volan koji super izgleda,stavio sam i rupicastu kozu na kuglu mjenjaca i ona mi se ne svida kupit cu novu oem Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted February 12, 2016 Ovo je moj. Neznam kolko se dobro vidi. Radio je Vitrum. 700kn prava koza, inace je obican volan 500 Share this post Link to post Share on other sites
svirex 0 Posted February 12, 2016 Danas pokupio kod Domagoja fora je napravio volan koji super izgleda,stavio sam i rupicastu kozu na kuglu mjenjaca i ona mi se ne svida kupit cu novu oem Nisi trebao rucicu tom kozom raditi debela je i ne ispadne lijepo. Obicna tanka i bila bi kao original Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted February 13, 2016 A znam za rucicu,kupit cu novu Share this post Link to post Share on other sites
ivica88 0 Posted February 13, 2016 Danas pokupio kod Domagoja fora je napravio volan koji super izgleda,stavio sam i rupicastu kozu na kuglu mjenjaca i ona mi se ne svida kupit cu novu oem Koja je cijena za volan ? Share this post Link to post Share on other sites