Beli 7 Posted October 10, 2012 imaš broj, pa nazovi.. Ja neskrivam ništa ali i ovako malo pišem, pa ću još manje, tako da sve preko PM ili mob. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 10, 2012 injektor je bar lako naci ki i bobinu... skini sve i odnesi na ultrazvučno čišćenje... pa mozda i proradi beli bobine mi netrebaju... taman jedna 4orka ide na vječna lovišta pa cu skinit s nje... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 10, 2012 injektor je bar lako naci ki i bobinu... skini sve i odnesi na ultrazvučno čišćenje... pa mozda i proradi beli bobine mi netrebaju... taman jedna 4orka ide na vječna lovišta pa cu skinit s nje... četvorke su postale isto prošlost... kako vrijeme leti.. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 10, 2012 injektor je bar lako naci ki i bobinu... skini sve i odnesi na ultrazvučno čišćenje... pa mozda i proradi beli bobine mi netrebaju... taman jedna 4orka ide na vječna lovišta pa cu skinit s nje... Bogami ono šta sam danas nazivao nemrem naći diznu, ali sutra je novi dan, možda bude veće sreće..Žao mi je da auto stoji dugo bezveze.. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 14, 2012 ajd vidim ima li na ovoj dizni.... ide u trcz svejedno Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 17, 2012 iamam rail s diznama.... kat broj dizne 06A 906 031 pa vidi dal ti paše... te 4 bobine na zavidavanje..... Share this post Link to post Share on other sites