Shuco 0 Posted October 11, 2012 Dakle ovako.. Prodajem Golf 3 1,9 TD Kupljen iz oditelji.. Uvežen 1998.g !.vlasnik je bio mamina familija i kupio sam ga ove godine u 1.mjesecu kad je vani bilo pola metra snjega.. Auto dobro pali lijepo ide. Auto je 1993.g Promijenjeni su desni prag i blatobran desni. Pod je napravljeno sve kaj je trebalo i bačena je zaštita.. auto je cijeli polakiran ali iskreno loše je pofarbano.. Šprican je doma na dvorištu. Oprema auta je: Abs,2Airbaga,Šiber(koji je radio do prije 2 tjedna), servo i Kožna unutrašnjost. Auto dolazi na zimskim gumama marke cooper kupljene 2010g i vožene 1sezonu.. Gledajte auto nije loš. idealan za svakodnevno prometalo.. Treba riješit par sitnica ali zato je i cijena ova.. Auto je registriran do 07/2013.g Zimi će palit to nema greške... Slike su vam ovdje http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-cl...o-oglas-6097170 Cijena vozila je 1500€ i trenutno mi je hitno tako da me zanima samo Cash.. Lp. Sven Share this post Link to post Share on other sites