Gladius 2 Posted October 16, 2012 Pozz, molim mali help žena prijavila da vrata ne zaključavaju sva, išao ja sprobat i sva zaključaju izuzev vozačkih ona ne love, pretpostavka da je u pitanju motorić centralnog, inače centralno daljinsko naknadno ugrađivano, ( system meta), molim info kak se skida obloga vratiju da neš ne oštetim, hvala Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted October 16, 2012 Na dnu vrata su 3 šerafa, ispod rukohvata su 2 šerafa, rukohvat je na kopče lagano sa šerafcigerom ga skini. I onda su još ostale kopče ima ih sa svake strane (na rubovima lijevo i desno) 3 ili 4 neznam i poslje ti je najbolje staviti nove. Kad sve kopče puste digneš ga prema gore ali pazi još na žice od struje i sajlu od brave. Al brava ti je ispod lima kojeg je fakat pizdarija za skidat ak treba objasnim ti i to Share this post Link to post Share on other sites
Dinoooz 0 Posted October 16, 2012 Ajde molim te objasni i skidanje tog lima jer znam da će meni trebati ... Share this post Link to post Share on other sites
Gladius 2 Posted October 17, 2012 Tri šarafa u dnu obloge dva na ručki , samo ne na silu čupat ručku prozora ima sistem , nakon toga obloga prema gore! Meni je zgorel motorić, neko tajvansko govno ( tips za ručicu!) Share this post Link to post Share on other sites