0
dzinn16v

golf mk4

Recommended Posts

Pozdrav ekipa! Dali mozda netko ima kakvo normalno rijesenje za ovakav problem...Naime prijatelj mi je kupio prije par dana golfa mk4 i zakljucao mu se sa kljucem u bravi a nema rezervnoga da ga otkljuca :palacd ..... auto mu stoji vec par dana i nista nije uspio rijesiti tipa sa guranjem zica izmedju kedera i sl....ima li tko kakvu mudru ideju osim razbijanja stakala ili brave?? :palacd

mi u zd imamo bravara koji to radi!10 min otvori ti auto ima svoj alat, hm inace razbiti najjeftnije staklo ako je 5 vr. na zadnjim vratima ono malo, ako je 3 vrta hm jbg.a..

ili pak na temelju broja sasije naruciti novi kljuc..eto neke opcije

razbiti najjeftnije staklo ako je 5 vr. na zadnjim vratima ono malo

to nije istina,

to malo staklo je skuplje nego veliko koje se spušta,provjereno! :palacd

preo broja sasije se ne moze naruciti kljuc

najlaske , nek zove hak i rijesit ce. ceh 600 kn otprilike

Ovo je postalo u zadnje vrijeme hit. I frendu se neki dan zakljucao, zvao je bravara koji se time bavi i rijesio mu je za par minuta. :)

preo broja sasije se ne moze naruciti kljuc

a nego preko cega :lol2

a nego preko cega :lol2

Možda preko telefonskog broja može... :bleh

Edited by Perkan

Pozdrav ekipa! Dali mozda netko ima kakvo normalno rijesenje za ovakav problem...Naime prijatelj mi je kupio prije par dana golfa mk4 i zakljucao mu se sa kljucem u bravi a nema rezervnoga da ga otkljuca :palacd ..... auto mu stoji vec par dana i nista nije uspio rijesiti tipa sa guranjem zica izmedju kedera i sl....ima li tko kakvu mudru ideju osim razbijanja stakala ili brave?? :palacd

koliko ja znam mozes tako da skinete plastiku ispod motora i pronades dije rikverc prekidac te ne njega spojis plus na jednu od zica i - na masu znaci peko nekog drugog akumulatora i na taj nacin dobijes kontakt u autu i treba ti jos neka zica koju sa malo muke uguras zicu kroz spoj izmedu vrata i karoserije i stisnes prekidac za prozor spustit.tako sam ja na jednom uspio a ako nema el podizace anda malo vise muke

0