1 1
Vlajs

Kako skinut prednje staklo (sofersajbu)

Recommended Posts

Kako najlakse skinut prednje staklo - sofersajbu sa golfa 2? Skidao sam zadnje staklo i nije neki problem, ali prednje mi nikako neide. Onaj unutarnji rub gume je prevelik i nikako ga nemogu prebacit preko limenog ruba. Stalno se vraca na mjesto.

Ako neko ima iskustva sa tim, molio bi da napise rijec dvije o tome.

Hvala!

malo smjesno zvuci..ali slusaj..malo u ljevom gornjem cosku prebacis gumu iznutra..a izvana ti nego napne sarafcigerom ili necim,da ne ogrebe lak,i malo nategne kao da ce je vadit van a ti s obje noge izguras van..guras iz coska...ja sam tako i nije mi pukla..a sad probaj kako oces...

Uzmi 15 ak.običnih čavala i na prvom mjestu gdje napneš keder tu podbaci čavao,i tako dalje svako 20.ak cm.

Počmi blizu kuta :palacg

Uzmi 15 ak.običnih čavala i na prvom mjestu gdje napneš keder tu podbaci čavao,i tako dalje svako 20.ak cm.

ili limiće širine cca 3,4 cm i samo lagano

ekipa jeste culi za sajlu za skidat sofersajbu, upitajte najblizeg autolimata da vam pokaze ili posudi,

ekipa jeste culi za sajlu za skidat sofersajbu, upitajte najblizeg autolimata da vam pokaze ili posudi,

sa sajlom se skidaju šajbe koje su na ljepilu, a ova šajba nije ljepljena

sa sajlom se skidaju šajbe koje su na ljepilu, a ova šajba nije ljepljena

nisam zna da nije lijepljena, moja greska :zivio

E, tako cu probat. Zvuci mi bolje nego gurat nogama. Vjerujem da ide i nogama, ali sam jednu sajbu vec razbio zbog nepazljivog pokusaja vadjenja, pa me sad malo strah.

Hvala svima na savjetima!!!

Edited by Vlajs

bolje gurat vecom povrsinom...i ja sam se zajebo jednom..guro palcem i pukne sajba ko staklo :lol2

Onda, podbadam cavlicima i komadicima lima, pa guram nogama. Javim rezultat :-)

Edited by Vlajs

samo sa cavlicima lagano podvlaci svaki dvadesetak cm i bez zurbe,neguraj nista nogama... :palacg

Staklo uspjesno skinuto metodom sa cavlicima. Ustvari nemoraju biti cavlici, vec mogu biti i cavli neke srednje velicine. Vracena na mjesto uspomoc spage u kanalu. Prije toga kanal u gumi premazan vazelinom.

Hvala svima na savjetima!

1 1