0
ROKO TFSI GTI

kodiranje mk5 gti

Recommended Posts

u centralnoj jedinici triba aktivirat dnevna svjetla Scandinavia.

Al mislim da ti onda prekidač mora bit na poziciji 0 ili AUTO.

Mozes samo preko vagcoma ukljucit da ti svjetle paralelno uz poziciju i nariktas na30% jacine i majka

Mozes samo preko vagcoma ukljucit da ti svjetle paralelno uz poziciju i nariktas na30% jacine i majka

jeli to triba priko kompjutera ili kako to napravit

jeli to triba priko kompjutera ili kako to napravit

Preko kompa da, treba ti kabel i program vag com

dali neko zna kako napravit da na tvornickim xenon farovima umjesto pozicija gore zmigavci...??

hvala unaprid!!

Ako voziš po Hr s tim "USA žmigama", možeš imati problem na tehničkom ili s policijom kao i ja nekada, moj prijedlog nemoj to uključivat

Ako voziš po Hr s tim "USA žmigama", možeš imati problem na tehničkom ili s policijom kao i ja nekada, moj prijedlog nemoj to uključivat

a svega san toga svjestan al gusti se skupo placaju hehe :))

Ja vozim sa zmigama godinu dana. nijedan murjak nis nije reko, po noci kad se ide vanka pored murije prodjem bar 5 puta. jos k tome sam si pojaco zadnje pozicije. bljeste strasno. opet niko nis. za tehnicki ja to lako poriktam :D btw imam 2 rikverc svjetla. maglenku sam izbacio. ni za to mi niko nis nije reko

ako zelis javi se pa ti rjesim to u 2 min,das za kafu

098 18 54321

možeš zamijenit pozicije i žmigavce il stavit da svijetle zajedno, ja se nadam da na to misliš

možeš zamijenit pozicije i žmigavce il stavit da svijetle zajedno, ja se nadam da na to misliš

Prijatelju kad se vratim cut cemo se pa da meni izgasis to isto.. :palacg A i popit cemo cugu naravno!

Prijatelju kad se vratim cut cemo se pa da meni izgasis to isto.. :palacg A i popit cemo cugu naravno!

uvijek :zivio

0