S-line 0 Posted November 11, 2012 Pozdrav svima! Mozda sam zaredao malo s nekim bzvz temama ali jbg... Di cu saznat nesto ako ne ovdje Zanima me od kojega modela je ovo volan?Vidim da pase bez problema,samo me zanima da li se moze nekako prespojit da airbag radi bez problema ili trebam brisat gresku iz kompjutera ako stavim ovaj volan? Di ga mogu nabavit?okvirna cijena ako znate? Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted November 11, 2012 Polo i golf .... Tako mi se cini Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted November 11, 2012 evo kataloški ako ti treba, to sam pronašao na jednom oglasu. Steering wheel part number: 1K8 419 091 Airbag part number: 5K0 971 584 http://api.photoshop.com/home_4f557310e57a...36ab174c8e72429 Share this post Link to post Share on other sites
S-line 0 Posted November 11, 2012 hvala lijepa.ako netko ima polovan ili novi nek mi se javi da trgujemo ne znam samo sto cu oko airbaga,volio bih da mi radi,a ne da brisem gresku.... Share this post Link to post Share on other sites