Baljulji 0 Posted January 23, 2008 :slin :slin :slin :slin :slin :slin :slin ...i tata bi plavu, i TATA Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 23, 2008 pa dajte ni jedna od ovih zadnjih nema ni na majci VW znak a kamoli neki VW u pozadini Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 23, 2008 Za ove crne tete ne znam, ali imam informaciju da ova plava imam na desnom butu istetovirano VW!!! :doh :slin Nikako da sku??im kako staviti slike... :plac :plac :plac , neka nema predaje! :bilder Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 23, 2008 (edited) pa dajte ni jedna od ovih zadnjih nema ni na majci VW znak a kamoli neki VW u pozadini Kakve ovo ima veze sa VW-om..Pa ovi dedeki igraju GOLF VW GOLF Meni dovoljno,a ak nekom nije nek se propuca.. 9mm sam ti pripremio.. Edited January 23, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 24, 2008 a zato je tebi udubljena hauba!!! haha Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 24, 2008 Majke ti Baljulji, od kuda ti te slike ? Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 24, 2008 Majke ti Baljulji, od kuda ti te slike ? Hoće?? i one subotnje noćne sa Sljemena??? :slin Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 24, 2008 E ovoga bi ja volia provozat Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 24, 2008 Ajd daj da vidim ma ??alim se, jo?? će ljudi pomisliti da sam neki voajer! Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted January 24, 2008 (edited) idemo redom... peri samo peri!!!! i pazi na pragove dobro... pregledavanje kartera zicer pa bu se prcila ispod auta.....perverznjaci!! Edited January 24, 2008 by cuky86 Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted January 24, 2008 E ovoga bi ja volia provozat Joooj pa da je to moj auto iz??amario bi ??enu, boga mi pogledaj njene cipele ogrebat če vjetrobransko staklo majku ji ..... Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted January 24, 2008 pregledavanje kartera zicer pa bu se prcila ispod auta.....perverznjaci!! jos ja gledam gdje je slika?! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 26, 2008 jos ja gledam gdje je slika?! Drito..ja vec refreshavam topic,ONO I kad smo vec kod te tete..Ovako zgleda pregledavanja zivog vozila,tj.u ovom slucaju mene... ONA-Popni se na dizalicu da vidimo u kakvom si stanju.. JA-ma kaj ti je...Pa ja sam zdrav ko dren..gle me ONA-A neeee,nista ti ja ne vjerujem..poigraj se malo sa dojkom da vidimo kako drzis u zavoju... JA-e pa sad cemo se poigrat i sa necim drugim,da budes zicer da sam ubijen u pod ONA-hmmm...stvarno dobar ovjes,al sta je sa masinom.. ONA- o ne,pa to je R32!!! Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted January 26, 2008 (edited) ONA-hmmm...stvarno dobar ovjes,al sta je sa masinom.. ONA- o ne,pa to je R32!!! aaaaa care... Edited January 26, 2008 by tommy Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted January 26, 2008 Lazooooooooooooo koji si ti lik!!! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 26, 2008 Haaaaaaahahahaha A Lazo zeleni Lazo... Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 26, 2008 Lazo a di si ti u cijeloj toj priči vidio R32 ? Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 26, 2008 Lazo a di si ti u cijeloj toj priči vidio R32 ? Valjda je mala povukla ko R32! :lijek Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted January 27, 2008 i Lazo jel joj sisa dobra kao sto izgleda?izgleda da si i pipno.... Share this post Link to post Share on other sites