TheFog 1 Posted January 27, 2008 lazo, jebeno si se okurazio....koji ti je Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted January 27, 2008 Ovo sam slikao pro??le godine u VG na SR-u. Jel to ta Zorana (ova plava)? A lijepo mi se nasmije??ila ova crvena. Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted January 27, 2008 zoranu znam i??li smo u istu osnovnu ( ne u isti razred ) i jo?? ??ivi u dubravi Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 27, 2008 Ovo sam slikao pro??le godine u VG na SR-u. Jel to ta Zorana (ova plava)? A lijepo mi se nasmije??ila ova crvena. Ta crvena ti se zove Milonka i ??ivi u Pa??urovcu, selo blizu Budin??čine! :doh Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 27, 2008 a di ih cupate... koja imena Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 27, 2008 zoranu znam i??li smo u istu osnovnu ( ne u isti razred ) i jo?? ??ivi u dubravi du u Dubravi? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 27, 2008 i Lazo jel joj sisa dobra kao sto izgleda?izgleda da si i pipno.... Ne, ti si... A koja sisa nije dobra,e pa ova je jos bolja! Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted January 27, 2008 Ta crvena ti se zove Milonka i ??ivi u Pa??urovcu, selo blizu Budin??čine! Ne znam ??ta je gore, njeno ime ili ta pripiz.... di ??ivi. Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 27, 2008 Ne, ti si... A koja sisa nije dobra,e pa ova je jos bolja! EEEE Lazo frende ??to će reći Danči kada ovo vidi..... Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted January 28, 2008 sad vise nemre porec da nije to on na slici.... kazes da ti je jako pao tlak i da je ona bila jedina strucna tamo koja ti ga je DIGNULA... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 28, 2008 Ja bih htio ovakvu macu za po doma... :slin :slin :slin Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted January 28, 2008 stigla nova roba! iako nema pored nje vw, ja bi je ženio Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 28, 2008 I tata bi sine, i tata... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 28, 2008 Ma fuj,pa one nemaju nikakve veze sa vw-om...sramota Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted January 28, 2008 Ma fuj,pa one nemaju nikakve veze sa vw-om...sramota ...ma predobra je i da Opela vozi,svejedno bi je facka... Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted January 28, 2008 Ja bih htio ovakvu macu za po doma... :slin :slin :slin http://www.vwclubcroatia.com/index.php?ind...how&ida=391 Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 28, 2008 http://www.vwclubcroatia.com/index.php?ind...how&ida=391 Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 28, 2008 a jura jebemu nije fora Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 28, 2008 Ova Maca mi je fakat super. Jel zna tko koja je to djevojka koja je pozirala kraj mene i kumeka? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 29, 2008 Ova Maca mi je fakat super. Jel zna tko koja je to djevojka koja je pozirala kraj mene i kumeka? NISAM! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 29, 2008 vidi pika s mackicama jel grebu?? mijaauuu Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 31, 2008 Ne zna za vas, ali ja sam na WCu do daljnjega! :slin :slin :slin Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted February 1, 2008 I dalje sam na WCu!!! :slin :slin :slin :slin :slin :slin KADA VIDIM MINICU I ČARAPE CRNE, PRIMAM SE ZA GLAVUUU KOJA MI UTRENEEEE...!!! Share this post Link to post Share on other sites