shvabo 0 Posted April 11, 2008 (edited) Evo da malo osvjezimo tete Edited April 11, 2008 by shvabo Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted April 11, 2008 Evo da i ja ubacim par slikica. Domaće cure i moj G4 u stock stanju A kaj reći, nekima cure se pale na Golfa. Ostatak slika nije ba?? za javnost, a i kad se ne vidi vw na njima Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 19, 2008 Nju VW staf from Baljulji!!! Moja VW kućna pomoćnica JA bi toooooo :plac :plac Prezentacija Golfa Country Petra i njezina tetova??a Eto! Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 20, 2008 Petra i njezina tetova??a Legendo BTW, nema slike pomoćnice ? Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 20, 2008 BTW, nema slike pomoćnice ? Kako nema? Ja ju i vidjo i probo Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted May 3, 2008 A kaj reći, nekima cure se pale na Golfa. Ostatak slika nije ba?? za javnost, a i kad se ne vidi vw na njima to je petra bolfek..? jel to sp*** swaping pao u golfu ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 3, 2008 kak ne, vidi se vw kvaka unutra u autu Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted May 4, 2008 to je petra bolfek..? jel to sp*** swaping pao u golfu ? Da, to je ona. Samo kaj te fotke nebi trebale biti za javnost pa A slika je tu samo zato jer se vidi kvaka i svjetlo od zadnje klupe Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted May 5, 2008 Da, to je ona. Samo kaj te fotke nebi trebale biti za javnost pa A slika je tu samo zato jer se vidi kvaka i svjetlo od zadnje klupe trebo si im stavit čunu između Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 5, 2008 trebo si im stavit čunu između Alo Bojane!!! daj malo pripazi na jezik!!! Ja sam taj koji takve gluposti treba pričati!!! Kažete petra??? hmmm :slin Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 5, 2008 my bad...o :mah :respekt Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted May 5, 2008 imamo tu neke serviserke Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 5, 2008 imamo tu neke serviserke iiideeeeessss.....uf da joj je jos samo malo hipenola po guzovima i to je moja cura za zenit!!!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 6, 2008 E daj šalji ih kod mene ,triba izvadit vr-a iz corrada pa ga vratit opet unutra...ono,samo šema unutra-van,standardno,valjda će im se svidit Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted May 14, 2008 Joj kako mi je ....... dobar ovaj ključ što drži u ruci........... B) Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 20, 2008 (edited) KAD NITKO NEĆE BUM JA!!! :slin :slin :slin :slin Edited May 20, 2008 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted May 20, 2008 Baljko, zaboravil si tatoo nacrtat Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 20, 2008 Baljulji dehidrirat ćeš od pustog slinjenja...popij pivkana Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 21, 2008 Dottore!!!!! Ova garava na drugoj slici je PRE PRE PRe dobra, jel imaš još?? :slin Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 23, 2008 Ovaj debo je gej!!! Umjesto da gleda malićku on kao gleda fotić, a u biti mu je bezveze gledat koku! Mislio je da će doći striper!!! Rentam! Ponude na mob, pm, mejl... Share this post Link to post Share on other sites