1 1
Jandro

HITNO - TDI PD dizne, dali su iste na ASZ i BLT???

Recommended Posts

zanima me dali škoda fabia 2004 godina ASZ oznaka motora ima iste dizne kao i moja ibiza 2007 godina, BLT oznaka motora, il ipak postoje neke razlike

molio bi ako netko moze provjerit i 100% potvrdit da jesu ili nisu, znaci ja bi sebi kompletne dizne prebacio iz te fabie sa vecim uloscima jel bezveze sad raskapat diznu ako pase to gore

ja što mogu vidjet po brojevima da nisu iste nikako iako se ASZ i BLT motori nalaze isto u škodi ko u ibizi, brojevi su im različiti ali ne puno (samo zadnje dvije znamenke), e sad slike nisu ponuđene uz ovo da bi se vidlo, al ja bi rekao prije da nisu, moraš baš usporedit

Steta... Necu ni probavat ak ni sve isto... A ulosci bi trebali pasat u sve, to je bar isto?

Znaci onda ce 100% igrat to da se zamjenimo?

Ako su dobre hoce. Moj ti je savjet da si kupis gumice dizni kada ih vec vadis pa da ih promjenis jer zna gubiti pritisak na njima pa da teze pali ili nemirno radi....

nakon promjena dizni, iste se stelaju ovako??

znaci pritisnuta je skroz, otpusti se matica, stegne imbus na cvrsto pa otpusti za 180 stupnjeva, stegne kontra matica i to je to???

nakon promjena dizni, iste se stelaju ovako??

znaci pritisnuta je skroz, otpusti se matica, stegne imbus na cvrsto pa otpusti za 180 stupnjeva, stegne kontra matica i to je to???

Da..

1 1