Freak100 1 Posted November 16, 2012 Evo ovako zanima me tko proizvodi felge sa slika i kako se zove navedeni model i gdje kupiti? Ovo što su na slikama su 19" ja bi to stavljao na Passata 3bg karavana dali ići na manju veličinu (dali postoji) ili bi mogao trpiti ove 19" ? Share this post Link to post Share on other sites
Stjepannn 0 Posted November 16, 2012 http://www.njuskalo.hr/alu-felge/audi-a-8-...a-oglas-6014130 audijeve felge, a imas ih u i 18' Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted November 16, 2012 Ha nisam siguran dali su ovo bas orginal Audijeve ili neka replika pošto nema logo audi na čepovima? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted November 16, 2012 To su ti mam felge. imas ih u svim dimenzijama od 16 do 19 coli. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 17, 2012 original imaju 5 rupa, replike 10.... Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted November 17, 2012 ja imam takve WSP replike 8x18 Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted November 17, 2012 Aha a gdje ima ovdje kod nas za kupiti ili još bolje ako netko ima polovne da su u dobrom stanju i usto da ih prodaje ? Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted November 18, 2012 pa pretražiš malo oglase Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted November 18, 2012 Gogi said: original imaju 5 rupa, replike 10.... I replike imaju 5 rupa. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 18, 2012 MarinoL said: I replike imaju 5 rupa. nisam znao... tnx na info Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted November 28, 2012 Da iskoristim temu... Od čega je ovo?! 15" - 5x100 Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 28, 2012 Freak100 said: Evo ovako zanima me tko proizvodi felge sa slika i kako se zove navedeni model i gdje kupiti? Ovo što su na slikama su 19" ja bi to stavljao na Passata 3bg karavana dali ići na manju veličinu (dali postoji) ili bi mogao trpiti ove 19" ? a ove jesu replike ... neki dan dosli decki do mene s tim passatom po auspuh ... mocno izgelda ta felga na autu, ali kaze da mu gume tresu ili da su bučne Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted November 28, 2012 Damijan said: Da iskoristim temu... Od čega je ovo?! 15" - 5x100 1H0 601 025 K - VW GOLF MK3 GTI VR6 15" 6J STEEL WHEEL Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted November 28, 2012 Passat TDI said: a ove jesu replike ... neki dan dosli decki do mene s tim passatom po auspuh ... mocno izgelda ta felga na autu, ali kaze da mu gume tresu ili da su bučne ili su već povinute, vidio na jednom A6 da im je jedna graba dovoljna da se izvitlaju, pogotovo što veće Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 28, 2012 RD1 said: ili su već povinute, vidio na jednom A6 da im je jedna graba dovoljna da se izvitlaju, pogotovo što veće moguće...ali nikako repliku na 19' ... nisu cvrste Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted November 28, 2012 Passat TDI said: moguće...ali nikako repliku na 19' ... nisu cvrste meni se prije par godina, dok ih još nije tolko bilo, majstor koji ih je ravnao smijao gdi sam našao felge koje on ravna ko žvakaću Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted January 5, 2013 Tema je tu, pa nema smisla otvarati novu, zna li netko koje su ovo felge? LongBeach or not? Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted January 5, 2013 Izgedaju mi kao od Ibize FR,možda neke replike ili tako nešto. Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 5, 2013 RD1 said: meni se prije par godina, dok ih još nije tolko bilo, majstor koji ih je ravnao smijao gdi sam našao felge koje on ravna ko žvakaću Ja imam 18" repliku i nikakvih problema do sada. Šta mislite da su OEM ili neki drugi brendovi jako puno čvršći? Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted January 5, 2013 (edited) MarkoGTi said: Izgedaju mi kao od Ibize FR,možda neke replike ili tako nešto. MarioIV said: allesio marka Alessio Action.. Thnx ljudi Edited January 5, 2013 by bushido Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted February 13, 2013 Ovo su navodno original Passatove felge od modela b6 18 cola dali netko zna kako se zovu ? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 13, 2013 to je 17 cola, Le Mans Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted February 13, 2013 covjek mi nudi takve ali od 18 cola (pogledao unutar felge i ima original žig vw) dali ima takvih kopija ili samo originali? I koliko inače kostaju takve felge s 2 vrlo dobre gume i 2 malo lošije 225/40/18. polovne naravno ? Share this post Link to post Share on other sites