0
Freak100

Koje su ovo felge ?

Recommended Posts

Evo ovako zanima me tko proizvodi felge sa slika i kako se zove navedeni model i gdje kupiti? Ovo što su na slikama su 19" ja bi to stavljao na Passata 3bg karavana dali ići na manju veličinu (dali postoji) ili bi mogao trpiti ove 19" ?

2zhiq02.jpg

o91e37.jpg

migehd.jpg

Ha nisam siguran dali su ovo bas orginal Audijeve ili neka replika pošto nema logo audi na čepovima?

Aha a gdje ima ovdje kod nas za kupiti ili još bolje ako netko ima polovne da su u dobrom stanju i usto da ih prodaje ?

Gogi said:
original imaju 5 rupa, replike 10....

I replike imaju 5 rupa.

Freak100 said:
Evo ovako zanima me tko proizvodi felge sa slika i kako se zove navedeni model i gdje kupiti? Ovo što su na slikama su 19" ja bi to stavljao na Passata 3bg karavana dali ići na manju veličinu (dali postoji) ili bi mogao trpiti ove 19" ?

2zhiq02.jpg

a ove jesu replike ... neki dan dosli decki do mene s tim passatom po auspuh ... mocno izgelda ta felga na autu, ali kaze da mu gume tresu ili da su bučne

Damijan said:
Da iskoristim temu...

Od čega je ovo?!

15" - 5x100

felge-ratkapama-15-5x100-slika-15112862.jpg

felge-ratkapama-15-5x100-slika-12242371.jpg

1H0 601 025 K - VW GOLF MK3 GTI VR6 15" 6J STEEL WHEEL

Passat TDI said:
a ove jesu replike ... neki dan dosli decki do mene s tim passatom po auspuh ... mocno izgelda ta felga na autu, ali kaze da mu gume tresu ili da su bučne

ili su već povinute, vidio na jednom A6 da im je jedna graba dovoljna da se izvitlaju, pogotovo što veće

RD1 said:
ili su već povinute, vidio na jednom A6 da im je jedna graba dovoljna da se izvitlaju, pogotovo što veće

moguće...ali nikako repliku na 19' ... nisu cvrste

Passat TDI said:
moguće...ali nikako repliku na 19' ... nisu cvrste

meni se prije par godina, dok ih još nije tolko bilo, majstor koji ih je ravnao smijao gdi sam našao felge koje on ravna ko žvakaću

Tema je tu, pa nema smisla otvarati novu,

zna li netko koje su ovo felge?

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

LongBeach or not?

RD1 said:
meni se prije par godina, dok ih još nije tolko bilo, majstor koji ih je ravnao smijao gdi sam našao felge koje on ravna ko žvakaću

Ja imam 18" repliku i nikakvih problema do sada. Šta mislite da su OEM ili neki drugi brendovi jako puno čvršći?

MarkoGTi said:
Izgedaju mi kao od Ibize FR,možda neke replike ili tako nešto.

MarioIV said:
allesio marka

Alessio Action..

Thnx ljudi

Edited by bushido

Ovo su navodno original Passatove felge od modela b6 18 cola dali netko zna kako se zovu ?

28tovo.jpg

covjek mi nudi takve ali od 18 cola (pogledao unutar felge i ima original žig vw) dali ima takvih kopija ili samo originali? I koliko inače kostaju takve felge s 2 vrlo dobre gume i 2 malo lošije 225/40/18. polovne naravno ?

0